Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chłopaczek:
Rewanż, Rezultat, Ryzykant, Rumor.

Zimą jedna suczka została nazwana: Lustracja, bo o lustracji było głośno, to może idąc tym tropem dla chłopaka Redemptor (hihi)?

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ryzykant ?
czemu nie, dzisiaj próbował już pozwiedzać świat na własną łapę ale zasnął na progu legowiska. Zaraz wam pokażę:evil_lol:

Redemptor - chyba się nie odważę:diabloti:

Guest Reyes
Posted

IraKa napisał(a):
Dzięki Reyes :p

Ja chyba głupia jestem - myślałam 15min. a nie wpadłam na REYES :]

Posted

IraKa napisał(a):
Ryzykant ?
czemu nie, dzisiaj próbował już pozwiedzać świat na własną łapę ale zasnął na progu legowiska. Zaraz wam pokażę:evil_lol:

Redemptor - chyba się nie odważę:diabloti:

A rudy rydz

Guest Reyes
Posted

IraKa napisał(a):
:megagrin:
ale kropek nie dostanie jak by co?:mad:

To ja jestem reyes a mój pies to fantazja :D Co najwyżej red Ci grozi ale luz bo jak co to sobie możesz przepisać :D

Posted

my swoje pomysly pzredstawilysmy moze zdradzisz jakie ty masz imoina :cool3: musisz miec juz jakies typy

A malego rudaska , ktory zaczyna zwiedzac - Rakieta :evil_lol:
dla mojej czanej ksiezniczki - rackety- halasliwa(ang) po prostu

Posted

:loveu: rozkoszne strasznie jak ja bym, je miala to by pewnie zycia biedaki nie mialay gapilabym sie na nie jak na rybki w akwarium non stop :cool3:

ochh... jakbym dorwala takiego i wymietosila :loveu: wstyd powiedziec ale swojej chrzesniaczki nie poznaje :oops:

rudy jest the besciak ze zdjec widaz ze chyba rzeczywiscie porusza sie najwiecej z rodzenstwa

Guest Reyes
Posted

Szczeniory boskie - tyle tylko powiem bo się prażę...

Posted

Po małej przerwie była kolejna krótka sesja zdjęciowa. Szczeniaczki mają już 25 dni i zaczynają hasać co raz bardziej:p Największym eksploratorem jest pieseczek który zapuszcza się na najdalsze samodzielne wycieczki i wszędzie wtyka małego nochala. Zapowiada się bardzo fajnie jeżeli chodzi o wygląd i charakter. Sunie przemieszczają się raczej "ławą" :evil_lol: Generalnie maluchy zaczynają pierwsze zabawy i są przy tym prześmieszne próbując na przykład dziąsłami wytarmosić sąsiada za ucho:p
Kurcze nie wiem jak ja się z nimi rozstanę:shake: Teraz parę fotek z dzisiejszego popołudnia:

sjesta :

drapanko, sunia

Posted

PATIszon napisał(a):
A ja z moja musze do ortopedy uderzyc. NIestety od jakiegos czasu kuleje, albo raczej ciezko sie porusza na zadnich nogach :niewiem:

Może mały odpoczynek od biegania + jakieś dobre jedzonko z preparatami na stawy ?
Nie dobrze by było gdyby maluchowi coś się przydarzyło:shake: A może Kenia czymś ciężkim ją potraktowała;) jakimś drągalem na przykład?
Kiedy wybieracie się do lekarza ? Daj znać co się dzieje z dzielnym Kimulcem?

Posted

IraKa napisał(a):
Może mały odpoczynek od biegania + jakieś dobre jedzonko z preparatami na stawy ?

W zasadzie ona przestala trenowac jakies 2 tyg temu, jak tylko zauwazylam. Kupilam glukozamine z chondroityna i poluje na kurze lapki.

Obawiam, sie, ze to jakis uraz, ona ciagle jest pod nogami, Kenia i Kobra tez do delikatnych nie naleza.....
Najbardziej to widac jak wstaje po odpoczynku.

Zobaczymy.