agamich Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Chłopaczek: Rewanż, Rezultat, Ryzykant, Rumor. Zimą jedna suczka została nazwana: Lustracja, bo o lustracji było głośno, to może idąc tym tropem dla chłopaka Redemptor (hihi)? Quote
IraKa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Ryzykant ? czemu nie, dzisiaj próbował już pozwiedzać świat na własną łapę ale zasnął na progu legowiska. Zaraz wam pokażę:evil_lol: Redemptor - chyba się nie odważę:diabloti: Quote
IraKa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Dzisiejszy podwieczorek: Wstawanie i poznawanie: I na koniec Ryzykanckie zasypianie:evil_lol: Quote
Jośka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nazewij go Rewers ja mam Awersa. Moje kluski jeszcze ślepe tylko jeden się wyrwał i od dwóch dni pirata udaje, dzisiaj ich 13 dzień. Quote
IraKa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Reyes napisał(a):Roksana, Rowan? Rayan? Dzięki Reyes :p Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 IraKa napisał(a):Dzięki Reyes :p Ja chyba głupia jestem - myślałam 15min. a nie wpadłam na REYES :] Quote
IraKa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 :megagrin: ale kropek nie dostanie jak by co?:mad: Quote
IraKa Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Jośka napisał(a):Nazewij go Rewers ja mam Awersa. Ciekawe jak by wyglądał Rewers Twojego Awersa?:hmmmm: Quote
iremos Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 IraKa napisał(a):Ryzykant ? czemu nie, dzisiaj próbował już pozwiedzać świat na własną łapę ale zasnął na progu legowiska. Zaraz wam pokażę:evil_lol: Redemptor - chyba się nie odważę:diabloti: A rudy rydz Quote
Guest Reyes Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 IraKa napisał(a)::megagrin: ale kropek nie dostanie jak by co?:mad: To ja jestem reyes a mój pies to fantazja :D Co najwyżej red Ci grozi ale luz bo jak co to sobie możesz przepisać :D Quote
pati Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 my swoje pomysly pzredstawilysmy moze zdradzisz jakie ty masz imoina :cool3: musisz miec juz jakies typy A malego rudaska , ktory zaczyna zwiedzac - Rakieta :evil_lol: dla mojej czanej ksiezniczki - rackety- halasliwa(ang) po prostu Quote
IraKa Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Jakieś typy mam ale jeszcze trochę poczekam z ich ujawnieniem:p A to parę dzisiejszych zdjęć: Quote
aneta Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 http://lh4.google.pl/irakaindirica/RppXtZiYXBI/AAAAAAAAAec/rC-51htUpmY/s288/P7150012.JPG SUPER :):):) Quote
pati Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :loveu: rozkoszne strasznie jak ja bym, je miala to by pewnie zycia biedaki nie mialay gapilabym sie na nie jak na rybki w akwarium non stop :cool3: ochh... jakbym dorwala takiego i wymietosila :loveu: wstyd powiedziec ale swojej chrzesniaczki nie poznaje :oops: rudy jest the besciak ze zdjec widaz ze chyba rzeczywiscie porusza sie najwiecej z rodzenstwa Quote
Guest Reyes Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Szczeniory boskie - tyle tylko powiem bo się prażę... Quote
KingToy's Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 IraKa - VOSTORG !!! - maluszki i fotki - zachwycajace !!!! bużka obgromna dla kazdego z nich z osobna !!! przesyłają Toy'sy + 1 dwarf Quote
IraKa Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Po małej przerwie była kolejna krótka sesja zdjęciowa. Szczeniaczki mają już 25 dni i zaczynają hasać co raz bardziej:p Największym eksploratorem jest pieseczek który zapuszcza się na najdalsze samodzielne wycieczki i wszędzie wtyka małego nochala. Zapowiada się bardzo fajnie jeżeli chodzi o wygląd i charakter. Sunie przemieszczają się raczej "ławą" :evil_lol: Generalnie maluchy zaczynają pierwsze zabawy i są przy tym prześmieszne próbując na przykład dziąsłami wytarmosić sąsiada za ucho:p Kurcze nie wiem jak ja się z nimi rozstanę:shake: Teraz parę fotek z dzisiejszego popołudnia: sjesta : drapanko, sunia Quote
PATIszon Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 O jakie kluchy fajne! A ja z moja musze do ortopedy uderzyc. NIestety od jakiegos czasu kuleje, albo raczej ciezko sie porusza na zadnich nogach :niewiem: Quote
IraKa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 PATIszon napisał(a):A ja z moja musze do ortopedy uderzyc. NIestety od jakiegos czasu kuleje, albo raczej ciezko sie porusza na zadnich nogach :niewiem: Może mały odpoczynek od biegania + jakieś dobre jedzonko z preparatami na stawy ? Nie dobrze by było gdyby maluchowi coś się przydarzyło:shake: A może Kenia czymś ciężkim ją potraktowała;) jakimś drągalem na przykład? Kiedy wybieracie się do lekarza ? Daj znać co się dzieje z dzielnym Kimulcem? Quote
PATIszon Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 IraKa napisał(a):Może mały odpoczynek od biegania + jakieś dobre jedzonko z preparatami na stawy ? W zasadzie ona przestala trenowac jakies 2 tyg temu, jak tylko zauwazylam. Kupilam glukozamine z chondroityna i poluje na kurze lapki. Obawiam, sie, ze to jakis uraz, ona ciagle jest pod nogami, Kenia i Kobra tez do delikatnych nie naleza..... Najbardziej to widac jak wstaje po odpoczynku. Zobaczymy. Quote
Recommended Posts