Elitesse Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ulotka tutaj --> http://www.intercanis.cz/propozice/propozicenvp2007.pdf zgloszenie tutaj --> http://www.intercanis.cz/prihlasky/prihlaskanvp07.pdf czy ktos sie wybiera na ta wystawe ?? Quote
simbik Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 My jedziemy :lol: , tylko jeszcze do nich nie pisałam ile wynosi opłata dla obcokrajowców, orientujesz się może? Quote
Elitesse Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 no wlasnie nie :shake: mam nadzieje ze dadza tez zagraniczna wersje ulotki Quote
maga18 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 mnie jak nie przyjma/nie wygram w Mlada to jade do Brna Quote
cockermanka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Na tych krajówkach,na których byłam w Czechach płaciłam w koronach stwkę z II terminu... Quote
Elitesse Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Wata zgloszony :) choc dalej nie wiem jaka jest oplata :evil_lol: jakby ktos byl chetny to mamy wolne miejsce w aucie - jedziemy bez noclegu z Wroclawia Quote
maga18 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Elitesse napisał(a):Wata zgloszony :) choc dalej nie wiem jaka jest oplata :evil_lol: jakby ktos byl chetny to mamy wolne miejsce w aucie - jedziemy bez noclegu z Wroclawia :loveu: hehehe ;) dam Ci znac za tydzien, ok? 22 lipca mam CAC w Mlada i jak mi sie nie uda to wtedy jadę do Brna :) :multi: Chętnie z kimś ;) Quote
simbik Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Właśnie mi odpisali: za pierwszego psa 35 euro, za każdego następnego 30 euro Quote
Basia78 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 simbik napisał(a):Właśnie mi odpisali: za pierwszego psa 35 euro, za każdego następnego 30 euro Simbik a to są kwoty w 1 cz 2 terminie? i płatne w dzień wystawy? Quote
simbik Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Basia78 napisał(a):Simbik a to są kwoty w 1 cz 2 terminie? i płatne w dzień wystawy? Dla obcokrajowców nie ma różnic w płatności zależnie od terminu. Czy można płacić na miejscu nie pytałam, ale podejrzewam, że jeżeli tak to pewnie też w tej kwocie. My niestety musimy zrezygnować z tej wystawy:shake: . Quote
Basia78 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No dobra a inni zgłoszeni płacil juz czy zapłacą na wystawie? powiem szczerze pierwszy raz spotkałam sie z czyms takim żeby w zgłoszeniu nie inforowano o płatnosci dla obcokrajowców tz.o kwotach i mozliwosci zapłaty na wystawie a jeszcze nie wyjechalismy...strach sie bać co bedzie dalej:shake: a moze tylko tak wygląda...;) Quote
simbik Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Basia78 napisał(a):No dobra a inni zgłoszeni płacil juz czy zapłacą na wystawie? powiem szczerze pierwszy raz spotkałam sie z czyms takim żeby w zgłoszeniu nie inforowano o płatnosci dla obcokrajowców tz.o kwotach i mozliwosci zapłaty na wystawie a jeszcze nie wyjechalismy...strach sie bać co bedzie dalej:shake: a moze tylko tak wygląda...;) W ulotkach czeskich krajówek prawie zawsze nie ma podanej płatności dla obcokrajowców :roll: ... tylko Ostrava podała taką kwotę w tym roku. Ja po prostu piszę do nich mail i zawsze otrzymuje odpowiedź. Nie pytałam czy można na miejscu, bo zamierzałam wysłać przelew. Quote
zefirr Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Czy ma ktos moze wolne miejsce w aucie dla 1 os i psiaka? W ostatniej chwili okazalo sie,ze osoba z ktora jade musiala sie wycofac. Bardzo prosze o wiadomosc na PW. Quote
warg2003warg Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Maga i jak tam w Mladej, bo może ja bym weszła na Twoje miejsce w samochodzie ? Jak mogę oczywiście. Quote
maga18 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 warg2003warg napisał(a):Maga i jak tam w Mladej, bo może ja bym weszła na Twoje miejsce w samochodzie ? Jak mogę oczywiście. skonczylismy championat :grins: wiec nie jade do Brna Quote
cockermanka Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Maga18 - gratulacje! A my sobie pojedziemy do Brna w niedzielę...ale na klubówkę ;-) Quote
sh_maniak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wystawa była udana :loveu: Asia skonczyła ch. czech :loveu: Sosiek dostał pierwszego czeskiego cac'a :loveu: Quote
cockermanka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 sh_maniak ... chyba Ci sie wątki pomyliły :evil_lol: Quote
pierozek_monika Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 cockermanka napisał(a): A my sobie pojedziemy do Brna w niedzielę...ale na klubówkę ;-) To się spotkamy ;) Quote
cockermanka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 pierozek_monika napisał(a):To się spotkamy ;) Nio...Wy w młodzieży jeszcze? Szkoda,że się terminy naklładają - bo najchętniej pojechałabym na obie klubówki...:cool3: Quote
pierozek_monika Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 W młodzieży - sądząc po tym jak nam idzie :cool3: i w jakich ładnych chłopaków i dziewczyny spaniele obrodziły to do końca roku w młodzieży posiedzimy, a dwa, to rozwiązanie chyba najbardziej na razie odpowiada jego tempu rozwoju Quote
Elitesse Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 dostalam dzis potwierdzenie :multi: jesli dobrze rozumiem oplata na wystawie 35 ale nie podali waluty :evil_lol: i moj ring znajduje sie na dworze - mam nadzieje ze pogoda dopisze :thumbs: Quote
Elitesse Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 wczoraj pojawil sie plan sedziowania --- > http://www.intercanis.cz/kruhy/7NVKKRU.TXT my jestesmy prawie na samym poczatku a wiec trzeba byc zaraz rano w Brnie :roll: Quote
pierozek_monika Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 czy macie może jakiś godny polecania hotel-motel w okolicach Brna? Quote
Recommended Posts