Izis Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Aga i KINGYO napisał(a):Dzięki za rady, szkoda,że dopiero teraz zwracasz mi uwagę, że niepotrzebnie zaśmiecam forum Dogomani. :oops:. Jeśli natomiast strzeliłaś i trafiłaś nie tę osobę którą chciałaś to nie zaszkodziłoby napisać magiczne słowo "przepraszam" Pozdrowienia Nie napisałam, że to na pewno Ty, więc i przepraszać nie byłoby za co. Za to z chęcią pogadam na wystawie... może w Sopocie będziesz? Porozmawiamy sobie o sprowadzeniu akity z dalekiego kraju. W końcu niejako cztery różne "narodowości" akit są w mojej hodowli ;-) Quote
Tomonari Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Izis napisał(a):Nie napisałam, że to na pewno Ty, więc i przepraszać nie byłoby za co. Za to z chęcią pogadam na wystawie... może w Sopocie będziesz? Porozmawiamy sobie o sprowadzeniu akity z dalekiego kraju. W końcu niejako cztery różne "narodowości" akit są w mojej hodowli ;-) Witaj, Obawiam się, że nie będziemy miały w najbliższym czasie okazji do spotkania się na wystawie :-(. Nie planujemy niestety udziału w wystawach na Wybrzeżu. Pozdrawiamy Quote
Asiunia02 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Agnieszka jak znam zycie to Ciebie za pewne interesuje szczeniaczek a w tym IZIS nie ma doświadczenia. Cos mi sie wydaje, że niedlugo w Polsce pojawi sie wiecej młodych samczyków :) Quote
Tomonari Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Asiunia02 napisał(a): Cos mi sie wydaje, że niedlugo w Polsce pojawi sie wiecej młodych samczyków :) Wow! Czy wiesz o czymś o czym my nie wiemy? :crazyeye: Quote
Asiunia02 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Aga i KINGYO napisał(a):Wow! Czy wiesz o czymś o czym my nie wiemy? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts