Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Vena to sunia która trafiła pod moją opiekę ze schroniska w Kruszewie. Jest miła, wesoła, żywiołowa (ale do opanowania). Lubi psy, z suniami też sie dogaduje (póki co pod kontrolą). Sunia ma ok 3-4 lat.
Kiepsko wygląda obecnie, ma bardzo zniszczona sierść (połamana, przerzedzona) ale pracujemy nad tym. Jest po sterylizacji, jest zaszczepiona i zaczipowana. Przebywa w hoteliku w Konstancinie (u Gajowej). Koszt pobytu 12zł/doba plus karma. Jęśli ktos chciałby Venę wesprzec-grosikiem, albo karmą, to zapraszam:).
Szukamy dla Veny kochającego domu.

72c6b63beda342a9med.jpg

64cc0fb6968455f8med.jpg

14cfb17356c41b89med.jpg

6da258fdb77a2673med.jpg

Edited by beka
Posted

Vena ma kilka (chyba 3) białe plamy na sierści (jakby brak pigmentu). Jedną na pyszczku, jedną z boku. Trochę ją to postarza..

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

O naszego młodziaka Rzepka były 3 telefony - jesden to TEN DOM, i mały pojechał wczoraj do warszawy. ale dzwonił też facet, szuka psa dop domu z ogrodem, moze pokazac panu Venę?

Posted

Dziękuję Malagos, oczywiście że pokaż.

Ma ogłoszenie na owczarki .eu, miała olx, gumtree, - musze odnowić bo juz bardzo spadły

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Beka nic nie pisze i rzadko zagląda tak, że chyba nie będzie mi miała za złe jeśli poinformuję

zainteresowane cioteczki.

Otóż Vena w tym tygodniu pojechała do domku. Zamieszkała ze wspaniałą rodziną w bloku i trochę sie jeszcze

denerwujemy jak się przystosuje do nowej sytuacji. Na razie jest wszystko ok. oprócz tego, że pan musiał

pannicę na rączkach na 3 piętro wnosić przynajmniej dwa razy.

Posted

O mamo! To super :)
Taka właśnie miałam nadzieję, bo ONki raczej mają wzięcie - nasz Rzepik tego dnia, co ogłoszenia się ukazały, już znalazł zainteresowany dom :)

Posted

Wszystkiego dobrego dla Veny i jej nowego domu :)

Czyżby Pan podnoszenie ciężarów trenował? Powinszować siły, bo to nie jest takie hop-siup owczarka na trzecie piętro wtaszczyć :crazyeye:

• 3 weeks later...
Posted

Venka naprawdę ma wspaniały dom i kojąca rodzine. I z wzajemnością kocha ich szalenie. Mela , najmłodsza ok 10 letnia w rodzinie mówi o Venie "moja siostrzyczka" . Ma dziewczyna super. Warto było czekać.

Posted

Zagladam też na informacje na fb z Kruszewa, aż serce się ściska, jakie piękne psy tam trafiają...

A widziałyście teleturniej "Jaka to melodia?", gdzie brała udział Joanna Moro i wygraną 14 tysiecy zł przekazano na Kruszewo? :)