Peafowl Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Witam. Dręczy mnie pewna sprawa, a mianowicie dziwne zachowanie psa sąsiada. Podejrzewam, że jest głodzony. Otóż od trzech dni pies około godziny 19.30 zaczyna przeraźliwie piszczeć i szczekać. Potrafi tak się zachowywać przez pół nocy. Dzisiaj przyniosłam mu trochę jedzenia, pies się uspokoił. Nie mam bladego pojęcia o psach i ich zachowaniach, więc może ktoś z Was wie czy moje podejrzenia są słuszne? Jeśli tak, to gdzie ewentualnie mogę to zgłosić? Quote
Evelason Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pies glodzony nie bedzie szczekal zawsze o tej samej porze :D Mysle, ze wlasciciel wychodzi na noc z domu ( do pracy?). Nie karm psa tylko porozmawiaj z sasiadem. Quote
diabelkowa Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Zgłaszanie czegoś bez jakiejkolwiek rozmowy z sąsiadem uważam za absurdalne. Zwróć uwagę sąsiadowi, że pies szczeka w nocy i spytaj czym jest to spowodowane, bo nie wątpliwie jest to zakłócanie ciszy nocnej, może faktycznie zmienił prace albo cokolwiek innego, a tu już ludzie snują nie wiadomo jakie podejrzenia. Porozmawiaj, potem reaguj. Quote
Madie Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Przede wszystkim nie napisałaś jak pies wygląda...Wychudzony? Wystające żebra? Kręgosłup? Quote
figa22 Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 A może po prostu tęskni, bo właściciela nie ma w domu? Quote
Recommended Posts