Agnieszka.D Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Też miałam wspomnieć o Flawii i Mańku :) Dotrą się psiaki! Quote
aniah Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 Sparrow już dzisiaj z Farą dogadywał się lepiej ;) Trochę pospacerował, razem z nią, Karatem, Fikusem i szczeniakiem, a potem poleniuchował w cieniu w czasie czesania :) Quote
aniah Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Wczoraj Sparrow jak zwykle w czwartki był na spacerze ;) Generalnie u niego raczej bez zmian, tylko na boku ma jakąś rankę. Prawdopodobnie zahaczył się gdzieś w boksie :( Oby szybko się zagoiło. Quote
aniah Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Pojawiło się zapytanie o Sparrowa. Trzeba tylko sprawdzić jak reaguje na koty i w czwartek powinna pani przyjść. Trzymajcie kciuki :) Quote
aniah Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Niestety pani zainteresowana adopcją się dzisiaj nie pojawiła :( Szkoda, bo Sparrow już dosyć długo czeka na dom... Quote
aniah Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Dziś przyjechał pan, który miał być w czwartek. Za dwa tygodnie go zabierają :) Sparrow podobno jest niemal identyczny do poprzedniego psa od państwa. W przyszłym tygodniu ma jeszcze przyjechać żona go obejrzeć, a potem chcą zapoznać go z kotem. Potem go wezmą ;) Quote
azalia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Oby to byli dobrzy ludzie i niech Sparrcio będzie wreszcie szczęśliwy.Trzymamy kciuki! Quote
Patrycja* Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Z tego co piszesz to ludzie mają odpowiedzialne podejście do adopcji, także mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i za 2 tygodnie Sparrow będzie grzać pupkę w nowym domu :) Quote
aniah Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Państwo w tym tygodniu niestety nie dotarli do schroniska, ale dzwonili i uprzedzili, że być może adopcja trochę się przesunie. Byle chłopak poszedł do domu ;) W między czasie były jeszcze dwa zapytania o Sparrowa. Raz pan chciał go do pilnowania, do czego kompletnie się nie nadaje. Na szczęście uprzedziliśmy panią Anie, że są osoby zainteresowane i go nie wydała :eviltong: Quote
choba Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 I nagle Sparrow taki rozchwytywany ;) Quote
aniah Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Sparrow dzisiaj został adoptowany. Niestety, nie adoptowali go Ci ludzie co mieli tylko inni. Podobno też mieli rezerwację. Jak przyjechałam do schroniska to już wszystko było załatwione... Sparrow będzie teraz mieszkał w Niemczech. Potem jeszcze przyjechał tamten pan, był zawiedziony, że Sparrowa adoptowali. Podobno dzwonił na początku września do schroniska, że jest zainteresowany, ale w biurze informacji nie było. No trudno. Oby mu było dobrze i fajnie, że w końcu, po prawie roku, ma domek :) Quote
ania91sc Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Mam nadzieję, że będzie jak z Larą jej naprawdę się poszczęściło :) Pani do tej pory przysyła informacje i zdjęcia :) Powodzenia chłopaku :) Quote
Agnieszka.D Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 I jak z Urką! Też była pomyłka w rezerwacji a trafiła wspaniale. Powodzenia Sparrow :) A przepływ informacji kolejny raz nawalił. Sytuacja w biurze rano była beznadziejna. Quote
choba Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Sytuacji w schronisku komentować nie będę. Ale życzę Sparrow'owi wszystkiego dobrego :) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Takich sytuacji w schronisku coraz więcej, z Hugo było tak samo. Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) Musi być. Powodzenia kapitanie Sparrow ;) Quote
azalia Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 A będą jakieś wiadomości z domu w Niemczech?Szkoda,że ten Pan go nie dostał,tutaj latwiejby było mieć go na oku. Quote
aniah Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Niestety martwi mnie, że tyle jest takich sytuacji. Oby to był dobry dom, chociaż państwo na moje oko byli średni. Obym się myliła... Nie wiem czy będą informacje z domu. Będziemy się z Marcinem starać dostać namiar na ludzi i do nich dzwonić za jakiś czas. Quote
Patrycja* Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 To jest tak zawsze, że cisza, cisza a potem wszyscy na hura się zlatują. Trzymam mimo tych komplikacji kciuki, żeby ten domek był dobry dla Sparrowa ;) Quote
Recommended Posts