Czarodziejka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 majafaja napisał(a):no wlasnie, jak sunia?? Majafaja - w twoim podpisie jest żaba z ImageShack i napis, że obrazek nie istnieje :razz: Quote
majafaja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Czarodziejka napisał(a):Majafaja - w twoim podpisie jest żaba z ImageShack i napis, że obrazek nie istnieje :razz: ehh wiem.. ale nie mam czasu nawet zmienic, jesli wpadam to doslowanie na minute, eh.. praca praca :/ no a jak sunia? EDIT: o juz chyba nic nie ma :p Quote
Czarodziejka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Będziemy tak się wzajemnie pytać o to samo? Majafaja - żaba nadal jest ;) Quote
Nanka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Przepraszam, nie zaglądałam wątek. Jakieś 2 tygodnie temu sunia była nadal u właścicieli, więc chyba zrezygnowali z jej oddania. A koleżanka siostry nie wzięła jej, bo jest za stara (właściciele mówią, że ma 4 lata. a mnie wydaje się, że ona była po mojej suni, która ma latek 3) :roll: Quote
Estera Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Na moje pytanie co z suką, Nanka odpisała mi, że sunia została u swoich państwa :) Temat więc przenoszę :) Quote
Recommended Posts