agaciaaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Moja Sara często po jedzeniu ma czkawke. Pewnie dlatego, że je bardzo szybko i łapczywie- jakby bała sie że ktoś jej zabierze. Poradźcie co moge zrobić, bo szkoda mi bidulki:) Quote
cuciola Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jesli twoja psinka jest szczeniaczkiem to jest zupelnie normalne,przejdzie jej z wiekiem. Mozesz jedynie namaczac karme moze to cos da ale czkawka w przypadku szczeniaczka nie jest powodem do obaw :) Quote
sota36 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Przeszukaj forum- o ile dobbrze pamietam ( bo sama mialam taki klopot :) ) taki temat juz byl. Sprobuj podac mniejsze porcje a czesciej, moze psiak szybko je? U mnie takie klopoty wyeliminowaly kontrowersyjne miski na stojaku. Quote
sota36 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Przeszukaj forum- o ile dobbrze pamietam ( bo sama mialam taki klopot :) ) taki temat juz byl. Sprobuj podac mniejsze porcje a czesciej. U mnie takie klopoty wyeliminowaly kontrowersyjne miski na stojaku. Quote
Chefrenek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Proszę bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71462 Quote
agaciaaa Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 dzięki wszystkim:) Sara prawie zawsze dostaje moczoną karmę, tzw zupke:) lubi takie mokre jeść:) no i je 3 posiłki dziennie, więc to raczej odpowiednia ilość dla 4-miesięcznego psa. i odrobaczona też jest, więc zostaje mi chyba tylko czekanie aż jej z wiekiem minie:) w każdym razie mnie troche uspokoiliście, dzięki! Quote
sota36 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 agaciaaa napisał(a): w każdym razie mnie troche uspokoiliście, dzięki! po to jest dogo!!! Quote
cuciola Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 tak jak napisalam nam to minelo z wiekiem,miski mamy normalne na ziemi,nie na stojakach :) Quote
agaciaaa Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 no i ja też mam normalne, mam nadzieje że to minie:) Quote
Recommended Posts