Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domki , czemu się o nią nie bijecie ????

słuchajcie a czy ona ma jakieś ogłoszenia ??? moge ja dac na ojej, alegratka, eurocity,4łapy i darmowe ogłoszenia.

Tylko potrzebowałabym jakis krótki opis, bo nie dam rady od poczatku watek śledzić bo czasu nigdy nie mam !!! wiek, stosunek do innych zwierzat i takie tam no i namiary do kogo podać w ogłoszeniach.

Posted

Tengusia napisał(a):
kiedy Sylwia po ciebie przyjedzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dominika Ty sobie żartów nie rób:p
Sylwia nie moze tego diabełka zabrac bo jak zapewne przeczytałas ona ma ciekawy charakterek:evil_lol: Dodając do tego moje suki to mieszanka wybuchowa:cool3:

Ale Sylwia napewno mowi o niej wszystkim znajomym ktorzy zachwycają się jej staffikami. Liczę ,ze wreszcie zawita do mnie ktoś kto bedzie niezapsiony i znajdzie sie miejsce w domu i serduchu dla niej.;)

Posted

Orient dziś próbował zagryźć suczkę którą miałam wziąć na tymczas- nic takiego jej nie zrobił ale dał do zrozumienia że innego psa mogę wybić sobie z głowy...

Posted

Gonitwa napisał(a):
Orient dziś próbował zagryźć suczkę którą miałam wziąć na tymczas- nic takiego jej nie zrobił ale dał do zrozumienia że innego psa mogę wybić sobie z głowy...

To łobuz jeden:mad: