pumcia02 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 zostaje w domu do czasu znalezienia domu Quote
Kostek Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 kochani to ze Steffi nie trafi do budy wcale nie swiadczy o tym ze nie trzeba szukac pilnie domu...dom jest potrzebny jak najszybciej Quote
Tengusia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Steffi szuka domku na dobre i na zle ;) Quote
pumcia02 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 bawilam sie z nia niedawno :) jest wspaniala mam foty wstawie jutro Quote
Gonitwa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Super, to czekamy na nowe relacje i zdjęcia... Quote
pumcia02 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Stefi nauczyla sie bawic zabawkami i biegac za patykiem :) Quote
pumcia02 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 nie wiem nie podstawialam jej szczeniaka kociaka królika itd. a na psy reaguje agresywnie Quote
Kostek Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 odpada szczeniak takze widziala sie z jednym plci meskiej i tez byla niedobra Quote
pumcia02 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 pilne!!! tyle milosnikow bullowatych i dupa... Quote
Tengusia Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 mariolka napisał(a):pilne!!! tyle milosnikow bullowatych i dupa... hmm milosnikow wiele a psow u nich jeszcze wiecej, niestety jak czlowiek patrzy na wszystkie ogloszenia i tu i na portalach z ogloszeniami to codziennie przybywa conajmniej kilkanascie nowych psow ktore albo juz stracily dom albo niedlugo go straca :angryy: a to tylko statystyka jednej rasy psow typu bull, a dodajmy do tego inne rasy i zwykle kundelki i wszystko wzrasta i wzrasta i tak bez konca :angryy: :mad: :shake: Quote
andzia69 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='andzia69']przecież to ty najpierw pisałaś,że suki nie chcą bo to czy tamto - to nie przedmiot tylko żywa istota i wzięcie jej powinni byli przemyśleć od początku do końca biorąc pod uwagę też problemy wiec nie miej do nikogo pretensji,że zaczęto szukać psu nowego domu, mam nadzieje,że ta decyzja o zostawieniu jej jednak w tym domu była przemyślana i za parę miesięcy nie będziemy znowu szukać suce domu Mariolka -to napisalam po tym jak "nakrzyczalas" na ludzi, ze dalej szukają suce domu, a przeciez ona zostaje tam gdzie jest (ok. 21 sierpnia). Nie skomentuje i nic nie powiem bo by to bylo niecenzuralne... Czy mozna się dowiedziec co sie stalo, ze suka znowu szuka domu??? Trzeba bylo jej dom znaleźć wtedy...jest u tych ludzi prawie 3 miesiace i znowu będzie się jej robić wodę z mozgu...że nie wspomnę o jednej malusienkiej rzeczy - na dom czeka ok. 100 bullowatych A na pilnie - jakieś 20 - chorych, w kiepskim stanie albo depresji, bo tak nieodpowiedzialni wlasnie wlasciciele traktują zwierzęta jak mebel - niepotrzebny to wywalic, pozbyć się problemu... ciekawa jestem gdzie wyląduje, kiedy na "pilnie" nie znajdzie się domu? Quote
Recommended Posts