ruda76 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dariaopole napisał(a):Tengusia : jakby łobuziara miała spokojniejszy charakterek to bym pewnie jeszcze z rudą sie o nią pobiła :evil_lol: No co Ty Daria poszła by do Ciebie bez bicia:evil_lol: Ja mam ciut większą ilość na stanie wiec spokojnie:eviltong: Quote
dariaopole Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 hahahaha to dobrze bo ja się bić nie umiem :evil_lol: pazurów nawet nie mam do drapania lub wyłupiania oczu !! Steffi niech sie w końcu ktos w Tobie zakocha na zabój !!! Quote
pumcia02 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 kostek była dzisiaj na spacerku ze Stefcią Quote
ruda76 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 wczoraj wychodziłam ze sklepu ze staffikiem bykiem (Kaziem) i facet mnie pyta czy to miniaturka amstaffa:angryy: co za durne określenia -jaka miniaturka ! Stefi nadal czeka na wspaniały domek:roll: Quote
dariaopole Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='ruda76']wczoraj wychodziłam ze sklepu ze staffikiem bykiem (Kaziem) i facet mnie pyta czy to miniaturka amstaffa:angryy: co za durne określenia -jaka miniaturka ! ruda - przecież to normalka, ludzie się nie znają i wrzucaja wszystkie bullowate do jednego wora. Quote
Gonitwa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Tak- tym bardziej, że teraz te psy są tak wymieszane że często problemem jest przyporządkowanie ich do konkretnej rasy.(Chodzi mi o psy "rasowe" bez rodowodu...) Quote
Kostek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 dzisiaj siostra Mariolki zabrala Steff do domku Quote
Gonitwa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Czyli steffi w nowym domu? Jakaś foteczka z nową panią? Jakieś informacje o nowym domu? Kostek ale oszczędna w słowach jesteś.... Quote
Kostek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 bo ja w sumie nic nie wiem,na spacerze z psem bylam gdy Mariola do mnie smsa wyslala wroci do domku to ona wszystko opowie,ja sie nie moglam powstrzymac i napisalam;) Quote
pumcia02 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Stefi mieszka teraz przystanek ode mnie. fotki beda jak bede miała wolny dzien... jechalismy autobusem przez cala warszawe ;) a dziewczynka prawie zasnela. normalnie jakby psa nie było, cos niesamowitego. Stefi jako jedna z wielu kandydatek i kandydatów do adopcji sie do nich najbardziej przymiziała wiec stanęło na niej. Quote
siekowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 No nie Mariol wreszcie Stefi wzieli?Ciężko mi w to uwierzyć :) Fajnie ale miałam nadzieje,że wezmą jakiegoś psa z mniejszą szansą na adopcje. Quote
pumcia02 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 tez tak myslałam... przeciez dlugo wymyslałam które psy im pokazac. monika to by wziela jakąś bidule, ale jasiek... w kazdym badz razie Stefi jest super grzecznA. dzis juz siedziala sama w domu 4 godz, smaczne sobie spała. pakuje sie ciagle na łóżko i nie lubi zdjec :P odwraca sie i w ogole, zadnego normalego dzis nie zrobilam. jutro spedze z nia troche czasu to moze cos mi sie uda. Quote
dariaopole Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 bardzo ale to bardzo się cieszę , sliczna Steffi w domku !!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
ruda76 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 mariolka ucałuj Monikę i Jaśka ode mnie;) za to ze Stafi wzięli i niech bardzo mocno ją kochają bo to napewno super dziewucha bedzie :multi: Quote
pumcia02 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 jest super dziewczyna i nie lubi chodzic w kagancu :P staje, głowa w dół i ani kroku dalej :P i tak jak u nas na początku wybrzydza z jedzeniem a no i jak Jasiek zdejmował pasek od spodni dziewczynka polozyla sie od razu skulona na ziemi i zaczeła się trzęść... jakis d.. musiał ją tłuc :/ tak mi sie jeszcze przypomniało. jak pije wode, potem idzie na posłanie i wyciera mordke :)))) i superowo zaczepia łapkami :) normalnie... cud miód Quote
pumcia02 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 te brzydkie zdjecia :P wczoraj nie wzielam aparatu Quote
dariaopole Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dokładnie staffiki sa cudne, a zdjęcia spoko - ważne że Steffi na nich prezentuje się świetnie :loveu: Quote
Tengusia Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Sliczne foteczki a modelka jeszcze sliczniejsza :loveu: suuuper ze kolejna psia sierotka znalazla swoj domeczek :multi: buziole dla was i dla suni :loveu: Quote
pumcia02 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [LEFT]nie cierpi kaganca... nie chce w ogole w nim chodzic i spacer wyglaada na ciagnieciu jej i na obijaniu o noge, bo idzie i obija kagancem. co prawda przy mnie chodzi bardzo ładnie aczkolwiek moja siostra i jej hmm.. facet mowia ze maja z tym duzy problem. [/LEFT] Quote
Recommended Posts