Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dariaopole napisał(a):
Tengusia : jakby łobuziara miała spokojniejszy charakterek to bym pewnie jeszcze z rudą sie o nią pobiła :evil_lol:

No co Ty Daria poszła by do Ciebie bez bicia:evil_lol: Ja mam ciut większą ilość na stanie wiec spokojnie:eviltong:

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj wychodziłam ze sklepu ze staffikiem bykiem (Kaziem) i facet mnie pyta czy to miniaturka amstaffa:angryy: co za durne określenia -jaka miniaturka !

Stefi nadal czeka na wspaniały domek:roll:

Posted

[quote name='ruda76']wczoraj wychodziłam ze sklepu ze staffikiem bykiem (Kaziem) i facet mnie pyta czy to miniaturka amstaffa:angryy: co za durne określenia -jaka miniaturka !

ruda - przecież to normalka, ludzie się nie znają i wrzucaja wszystkie bullowate do jednego wora.

Posted

Tak- tym bardziej, że teraz te psy są tak wymieszane że często problemem jest przyporządkowanie ich do konkretnej rasy.(Chodzi mi o psy "rasowe" bez rodowodu...)

Posted

bo ja w sumie nic nie wiem,na spacerze z psem bylam gdy Mariola do mnie smsa wyslala wroci do domku to ona wszystko opowie,ja sie nie moglam powstrzymac i napisalam;)

Posted

Stefi mieszka teraz przystanek ode mnie. fotki beda jak bede miała wolny dzien... jechalismy autobusem przez cala warszawe ;) a dziewczynka prawie zasnela. normalnie jakby psa nie było, cos niesamowitego. Stefi jako jedna z wielu kandydatek i kandydatów do adopcji sie do nich najbardziej przymiziała wiec stanęło na niej.

Posted

tez tak myslałam... przeciez dlugo wymyslałam które psy im pokazac. monika to by wziela jakąś bidule, ale jasiek...
w kazdym badz razie Stefi jest super grzecznA. dzis juz siedziala sama w domu 4 godz, smaczne sobie spała. pakuje sie ciagle na łóżko i nie lubi zdjec :P odwraca sie i w ogole, zadnego normalego dzis nie zrobilam. jutro spedze z nia troche czasu to moze cos mi sie uda.

Posted

jest super dziewczyna i nie lubi chodzic w kagancu :P staje, głowa w dół i ani kroku dalej :P
i tak jak u nas na początku wybrzydza z jedzeniem
a no i jak Jasiek zdejmował pasek od spodni dziewczynka polozyla sie od razu skulona na ziemi i zaczeła się trzęść... jakis d.. musiał ją tłuc :/
tak mi sie jeszcze przypomniało. jak pije wode, potem idzie na posłanie i wyciera mordke :)))) i superowo zaczepia łapkami :) normalnie... cud miód

Posted

[LEFT]nie cierpi kaganca... nie chce w ogole w nim chodzic i spacer wyglaada na ciagnieciu jej i na obijaniu o noge, bo idzie i obija kagancem. co prawda przy mnie chodzi bardzo ładnie aczkolwiek moja siostra i jej hmm.. facet mowia ze maja z tym duzy problem.
[/LEFT]