dariaopole Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ahhh ona jest taka cudna i taka podobna do mojego białego Johnusia:loveu: hopaj piękna !! Quote
hankag Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Kostek a moze wydrukuj zdjecia i podaj Iwonie do sklepiku ;) Quote
Kostek Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 :) zrobie tak oczywiscie,dziekuje za przypomnienie...tylko chyba najwczesniej w weekend bo w tygodniu nie daje rady wygrac z czasem Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 na niebieskim forum amstaffow był ktos zainteresowany staffikiem tym z Wrocławia co odebrała go Tokoniowa. Tylko tam był chłopak no i młody i rodowodowy:cool3: ale moze mozna dac im znac tylko z tego co czytałam to sunia jest tam na niebieskim wiec..... ale mozna sprobowac Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 uszy to ta Stefi ma jak nietoperz a nie jak staffik.;) Pobija w tym nawet Kazia:cool3: Quote
dariaopole Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ruda : bo ona ma takie uszka żeby lepiej słyszeć polecenia swojego Pana :cool3: Quote
Tengusia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Widze Sylwia ze i tu zawedrowalas ;) to co nowa kolezanka dla Kazia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kostek Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 szczerze Stefke chcialabym miec gdzies blisko warszawy bo jednak nie wiadomo co moze miec pod kopulka,do mnie jest ulegla i daje sbie zrobic wszystko,ale czy bedzie taka gdzies indziej?nie wiem... Quote
ruda76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Kostek napisał(a):szczerze Stefke chcialabym miec gdzies blisko warszawy bo jednak nie wiadomo co moze miec pod kopulka,do mnie jest ulegla i daje sbie zrobic wszystko,ale czy bedzie taka gdzies indziej?nie wiem... Kostek bez obaw. Mam staffiki od 12 lat wiec wiem co pod kopułkami maja. Stefci nie moge wziac poki co do siebie bo mam przewage kobit w domu a staffiki tez potrafia swoje zdziałac. Jesli chodzi o ludzi i w stosunku do Ciebie jest uległa to dla innych rowniez bedzie- poprostu taka ich natura ( choc sa ewenementy jak moja najstarsza suka) Poki co szukamy najlepszego domku dla suni. Quote
siekowa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja o niej dopiero dziś się dowiedziałam :lol: Psica jest cudowna :loveu: Robiłam jej dziś fotki zaraz się zajmę wstawianiem ale to trochę zajmie. Sylwia myślałam,że dziś się poznamy a okazało się,że się minełyśmy.Żadnej z Was nie znałam i myślałam,że Wy nie szłyście z Kacprem :razz: Quote
Kostek Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 ruda76 napisał(a):Kostek bez obaw. Mam staffiki od 12 lat wiec wiem co pod kopułkami maja. Stefci nie moge wziac poki co do siebie bo mam przewage kobit w domu a staffiki tez potrafia swoje zdziałac. Jesli chodzi o ludzi i w stosunku do Ciebie jest uległa to dla innych rowniez bedzie- poprostu taka ich natura ( choc sa ewenementy jak moja najstarsza suka) Poki co szukamy najlepszego domku dla suni. ruda no wlasnie nie do konca na wlascicielke azylu rzucila sie z zabkami... Asiu ja w ogole Cie nie skojarzylam od wczoraj chodze wkurw...pewnie Kacper mowil Ci co sie stalo...jeszcze sie poznamy kochana Quote
MaxSta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 No widzę nową towarzyszkę niedoli. Czy Stefi oglądał wet.? Quote
ruda76 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kostek napisał(a):ruda no wlasnie nie do konca na wlascicielke azylu rzucila sie z zabkami... Asiu ja w ogole Cie nie skojarzylam od wczoraj chodze wkurw...pewnie Kacper mowil Ci co sie stalo...jeszcze sie poznamy kochana Byc moze Stefi tez była wtedy wkurw...ze potraktowała tak kobitke z azylu. A co słychac u nietoperka? Jest jakies zainteresowanie? Quote
MaxSta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ogólnie bullowate lepiej trzymać w kojcu niż na łańcuchu. Chodzi mi oczywiście o sytuację "schroniskową", bo wiadomo że miejsce każdego psa jest w łóżku :-) . Są to psy ze skłonnościami do zamykania się w sobie, łańcuch temu sprzyja. Wiem że możliwości są jakie są. Więc dom poszukiwany!!!!!!! Quote
dariaopole Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ona jest po prostu cudna :loveu: jeżeli chodzi o jej "wystrzał" z ząbkami to (nie jestem absolutnie żadnym ekspertem) czasem po prostu jest to kwestia stresu, kundelki tez tak reagują, po prostu Stefa nie wie co sie dzieje. ale fakt faktem te psy sa bardzo wrazliwe potrafia się zamknąć w sobie i często źle znoszą schroniskową rzeczywistość, tak jak np.amstafka u nas w opolu - prawdopodobnie dziczeje z powodu zamknięcia i stresu. Quote
Kostek Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 to co moge napisac z bullowego doswiadczenia to to ze mala jest ulegla daje mi sie obmacywac,grzebac w misce,ani razu nie warknela...zastanawia mnie tylko ten fakt z wlascicielka Stef gdy to sie stalo byla juz u nas 5 dni wychodzila na spacerki dawala mi wszystko ze soba zrobic i tu pokazala zabki(mnie przy tym nie bylo wlascicielka byla sama wiec to nie byla reakja obronna w stosunku do np.mnie)jak na razie mala oprocz tego jest bardzo grzeczna tylko wybrzuydza z jedzeniem;) zaden domek tez sie nie nie interesuje,w weekend jak sie troszke ogarne po stresach z tego tygodnia postaram sie w koncu wystawic psy na allegro i inne serwisy ogloszeniowe Quote
Tengusia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nikt nie chce slicznej pani staffikowej :???: Quote
Recommended Posts