Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

08.02.08 STEFFI POJECHALA DO NOWEGO DOMKU

INFORAMCJA Z DNIA 18.10.2007
STEFFI SZUKA DOMU KOMENTARZE PROSZE ZACHOWAC DLA SIEBIE-JESLI NIKT NIE MOZE POMOC NIECH SIEDZI CICHO

Steff jest po sterylce,jest mila ulegla potrafi dogadac sie z dziecmi,niestety z psami sie nie dogaduje,ma ok 3 lat...potrzebuje domku

Steff jesli do poniedzialku nie znajdzie sie jakis DT trafi niestety spowrotem na lancuch:(
tuz przed moim dzisiejszym wyjsciem z azylu dostalismy prezent

takaz o to jestem piekna dziewczynka i wszyscy sie mnie boja bo pozeram wzrokiem

tu troszke chcialam uciec ale mi nie dali

tak prezentuje sie z boku

smutno mi troszke

sie zawstydzilam

niunia blakala sie na Wygodzie,miala byc szczeniakiem i miala kochac inne psiaki ale cos nie wyszlo(sunia jest dorosla i moze z nerwow ale na inne psiaki krzyczy),niestety zdrowa nie jest ma cos z cipskiem:oops: wydaje mi sie ze to jakis nowotwor ale dopoki nie obejrzy jej lekarz to gdybac sobie mozna...na razie mala jest zalekniona i tylko czasami merda ogonkiem,ale tak jest przeslodka i juz ja kocham...wiecej wiadomosci bedzie jutro ach no i oczywiscie domek poszukiwany

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosze mi tu nie offowac tematu mojego dziecka bo bedziemy gryzc;)

przecudownie chodzi na smyczy a jesc woli suche niz gotowane nie dobra dziewczyna no i przekupna jest hihi

Posted

oj tez bym byla wystraszona taka ja podlecialam i wycalowalam na wstepie;) teraz juz z niunia lepiej wie ze nikt jej krzywdy nie zrobi wiec merda kitka i czeka na pieszczity no tak i na pelna miche a jaka grzeczna na spacerkach

Posted

Dt odpada bo jest agresywna do psow a ja mam 2 burki,domku dobrego szukam kazdemu azylowcowi jej oczywiscie szczegolnie;) ze zdrowkiem jest ok w koncu to bycza kobita