Kostek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 08.02.08 STEFFI POJECHALA DO NOWEGO DOMKU INFORAMCJA Z DNIA 18.10.2007 STEFFI SZUKA DOMU KOMENTARZE PROSZE ZACHOWAC DLA SIEBIE-JESLI NIKT NIE MOZE POMOC NIECH SIEDZI CICHO Steff jest po sterylce,jest mila ulegla potrafi dogadac sie z dziecmi,niestety z psami sie nie dogaduje,ma ok 3 lat...potrzebuje domku Steff jesli do poniedzialku nie znajdzie sie jakis DT trafi niestety spowrotem na lancuch:(tuz przed moim dzisiejszym wyjsciem z azylu dostalismy prezent takaz o to jestem piekna dziewczynka i wszyscy sie mnie boja bo pozeram wzrokiem tu troszke chcialam uciec ale mi nie dali tak prezentuje sie z boku smutno mi troszke sie zawstydzilam niunia blakala sie na Wygodzie,miala byc szczeniakiem i miala kochac inne psiaki ale cos nie wyszlo(sunia jest dorosla i moze z nerwow ale na inne psiaki krzyczy),niestety zdrowa nie jest ma cos z cipskiem:oops: wydaje mi sie ze to jakis nowotwor ale dopoki nie obejrzy jej lekarz to gdybac sobie mozna...na razie mala jest zalekniona i tylko czasami merda ogonkiem,ale tak jest przeslodka i juz ja kocham...wiecej wiadomosci bedzie jutro ach no i oczywiscie domek poszukiwany Quote
pumcia02 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 przechrzcilismy ja na Stefi ;P jest super, juz troche [pozniej po wyjsciu Sylwii niunia sie przytulała i cieszyła za kazdym podejsciem :) ja tez sie zakochałam :loveu: Quote
M0j0_J0j00 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Zakochałem się jest przecudna i ta grymaśna minka. Chciałbym tylko usłyszeć jak szczeka prześmiesznie :D Już w piątek ją wy męczę :) Do góry ! Quote
pumcia02 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 no nie moge :D Kacper az sie odezwałes na dogo~! cud! Quote
Kostek Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 prosze mi tu nie offowac tematu mojego dziecka bo bedziemy gryzc;) przecudownie chodzi na smyczy a jesc woli suche niz gotowane nie dobra dziewczyna no i przekupna jest hihi Quote
dariaopole Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ale ślicznota, strasznie podobna do mojego białego Johnego !!!!! Quote
pumcia02 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ooo przekupna? :D pierwszego dnia nie bylo tego widac ;) nic nie chciala, miesa suchej karmy puszki nic! Quote
Kostek Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 sie musiala rozkrecic,a Ty to odpoczywaj a nie o psiakach mysl;) Quote
Kostek Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 oj tez bym byla wystraszona taka ja podlecialam i wycalowalam na wstepie;) teraz juz z niunia lepiej wie ze nikt jej krzywdy nie zrobi wiec merda kitka i czeka na pieszczity no tak i na pelna miche a jaka grzeczna na spacerkach Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Piękna jest- powinna szybko znaleźć dom. Napisz tylko co z tym jej cipskiem.;) Quote
Kostek Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 jutro bede cos wiedziala weekend mam wolny i regeneruje sily na kolejny caly tydzien Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Brawo za wytrwałość;) Dużo bym dała by być wolontariuszką... Quote
Kostek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 stefka pojdz ty ju do domu bo sie bardziej zakocham i co bedzie:( Quote
anilla Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Kostek'] wypisz wymaluj - pies morderca :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kostek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 50 ton uscisku:D acha to co wazne dla przyszlego wlasciciela-mala daje sobie w misce memlac i nie wnosi zadnych sprzeciwow;) Quote
Gonitwa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kostek- zakochasz się to może ją chociaż na DT weźmiesz? Albo Twoja miłość dobry domek jej znajdzie... Jak jej zdrówko? Quote
Kostek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Dt odpada bo jest agresywna do psow a ja mam 2 burki,domku dobrego szukam kazdemu azylowcowi jej oczywiscie szczegolnie;) ze zdrowkiem jest ok w koncu to bycza kobita Quote
Gonitwa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 To super! A, jest agresywna- zapomniałam... Ale śliczna z niej laska;) Quote
Kostek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 oj sliczna naprawde,trudno sie nia nie zachwycac Quote
Recommended Posts