pinczerek2803 Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam ten wątek jeśli nie to proszę o przeniesienie. Chciałabym wziąć udział w kursie korespondencyjnym na petsittera w http://coape.pl/. Czy jest ktoś na forum kto brał już udział w tym kursie w tej organizacji? Jakie są wasze opinie o tej szkole? Quote
Magdalena Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Ja brałam udział w jednym kursie korespondencyjnym Coape (w moim przypadku Study Dog) i jestem niezadowolona, uważam że to bardzo słabo wydane pieniądze. Moje uwagi: - mnóstwo błędów ortograficznym w przesyłanych materiałach - niemalże na każdej stronie, również w nagłówkach rozdziałów. Materiały sprzed kilku lat - co oznacza że nikt nie pofatygował się przez ten czas żeby błędy poprawić. Wiem, że to niby pikuś ale tego było masakrycznie dużo, to jest po prostu brak szacunku do klienta i zrobienie materiałów na odwal byleby mieć co wysłac. - materiały przysyłane nieterminowo, nieterminowe ocenianie prac - materiały przysyłane w nieadekwatnym opakowaniu, tzn bodajże dwukrotnie przyszły w porozrywanej kopercie. Dopiero po moim dwukrotnym upomnieniu otrzymywałam materiały w kopertach bąbelkowych. - Osoba która układała "zadania domowe" do konkretnych działów nie przyłożyła się do ich treści tylko spisała je z dodatkowych, również wysyłanych nam materiałów (jaśniej: do materiałów był dodawany do przeczytania np rozdział książki pana X, a pod koniec tego rozdziału były kontrolne pytania i odpowiedzi. Owe pytania stanowiły "zadania domowe". Odpowiedzi wystarczyło sobie przepisać) . Miałam więcej uwag, niestety nie pamiętam ich teraz, robiłam ten kurs chyba z dwa lata temu (informując ich o moich uwagach). Wg mnie ulokuj pieniądze gdzieś indziej np w seminaria Psiej Wachty. Wyniesiesz o wiele więcej. Quote
Recommended Posts