madzia.uje93 Posted September 17, 2014 Author Posted September 17, 2014 Mam już pierwsze wieści od Jackiego :) Wczoraj zadzwoniła do mnie Pani i Jackie ma się świetnie! Jest psem idealnym, Pani jest w nim zakochana :loveu: W domu nie odstępuje Pani na krok, w nocy śpi na podłodze przy jej łóżku, uwielbia się bawić w przeciąganie, Pani śmiała się też, że dobrze że ma taki duży dom, bo Jackie ma gdzie biegać :D Pani wspominała też, że przy zabawie jak Jack się rozkręca to dalej troszkę podgryza, albo biegnąc złapie zębami jaką przypadkową rzecz :diabloti: Na spacerach jest bardzo grzeczny, a co do jedzenia to ma wypas bo Pani daje mu gotowane jedzonko na przemian z suchą karmą, więc Jackie lada chwila powinien przybrać na wadzę :) A w poniedziałek Jackie też został wykąpany i podobno grzecznie stał i dał ze sobą zrobić wszystko :loveu: Został też sam w domu na krótką chwilę, jak Pani poszła do sklepu i podobno czekał grzecznie pod drzwiami, oby równie spokojnie przeczekał 8 godzin :roll: No i jeszcze jedno Pani była z nim w poniedziałek tez u weta, wszystko jest ok tylko szwy jakie Jack miał po kastracji, nie są rozpuszczalne, i najwyższy czas było je już ściągnąć, co mnie denerwuje w schronisku pewnie by z nimi chodził jeszcze bardzo długo.... Prosiłam Panią o zdjęcia Jacka także za jakiś czas powinna mi coś wysłać :) Quote
Romina_74 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Dobrze się chłopakowi trafiło :) Super wieści. Trzymaj tak dalej psiaku! Quote
madzia.uje93 Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Mam juz pierwsze zdjęcia wykąpanego Jackiego, a raczej teraz Charliego :loveu: Quote
Agnieszka.D Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Na właściwym miejscu! Cudownie :) Quote
saphira18 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Charlie też ładnie :) ale mu dobrzeee :) Quote
kicia1616 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nie ważne czy Charlie czy Jackie ważne, że szczęśliwy w nowym domku ;) Quote
Recommended Posts