saJo Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Nanami napisał(a): Z tego co widze, to saJo prowadzi szkółke wraz z klubem agility? ;) Dokladnie tak :razz: Chyba wiem o ktora pania chodzi:mad:szkoli na Kortowie ?? Quote
ada89 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :crazyeye: Sajo widze, ze wiesz o co chodzi... Tak, dokładnie o nią! Wiesz coś więcej na jej temat... hehehe? A masz może jakąś strone czy coś... opowiedz mi coś więcej o tym szkoleniu, w ogóle gdzie to się wszystko odbywa bo ja się chętnie pisze na szkolenie gnojka ale chyba tylko PT Quote
saJo Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Tfffffardym trzeba byc, nie mietki :eviltong: Mowilam na poczatku szkolenie, ze grupa zaawansowana ma na wczesniejsza godzine, a jutro zaczynam nowa grupe, Wy juz starszaki jestescie :razz: Chcesz jezdzic na hopki?? Mam juz auto, to moge Cie zabierac, ale treningi dopiero na 14:00 som. Quote
ayshe Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 popieram.tfffardym trza byc a nie mietusem.w lozku ludzie umieraja:evil_lol: Quote
Recommended Posts