myriad Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Boskie i superowe :-) :multi: Z przyjemnoscia ogladam, jak zwykle zreszta. Ale czekalam w napieciu grzecznie, nie wcinajac Ci sie w proces ladowania, czekalam... i naprawde ani jednej mojej Umy? Ani pol? Nawet ogona? EDIT: odszczekuje, widze ze jeszcze ladujesz :-) Quote
PATIszon Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Mokka ale szalejesz!:multi: Dawaj dawaj, poki w Bydzi jestem i mam szybkie lacze:cool3: No mojej Kenii tyz nie ma, ale ja tam cicho siedze....:lol: ..... Quote
PATIszon Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Patrz jak szaleje, nawet nas nie zauwazyla..............:cool3: Quote
myriad Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PATIszon napisał(a):Patrz jak szaleje, nawet nas nie zauwazyla..............:cool3: Ciii.... bo sie zdekoncentruje Quote
PATIszon Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 myriad napisał(a):Ciii.... bo sie zdekoncentruje Spoko, idzie jak border, nic jej nie rusza:diabloti: ...lub jak australijczyk offkors:cool3: Quote
stereo Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :D Super foty. myriad, trochę cierpliwości, niektórzy pracują i nie mogą poświęcić całego dnia na ładowanie zdjęć :eviltong: Quote
PATIszon Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 stereo napisał(a)::D Super foty. myriad, trochę cierpliwości, niektórzy pracują i nie mogą poświęcić całego dnia na ładowanie zdjęć ;) O patrz jaka wazelina :crazyeye: :eviltong: Quote
wendka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 PATIszon napisał(a):O patrz jaka wazelina :crazyeye: :eviltong: To samo sobie pomyslalam :evil_lol: Quote
Recommended Posts