Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia super i muszę się nimi zadowolić, bo głupia straciłam poczucie czasu i zapomniałam o tych zawodach choć miałam okazję przyjazdu do Białegostoku i pokibicowania Wam.... Serdecznie gratuluję zwycięzcom!!!

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myriad, jechałyście przez most w Wyszkowie? Ile czasu Wam to zajęło? Bo my po polnych dróżkach skrótem śmignęłyśmy (ale straciłyśmy czas na szukanie McDonalda w Białymstoku:diabloti: )

Posted

Sajko, przestalam liczyc czas w pewnym momencie. Korek zaczynal sie niewinnie, tak z pol kilometra przed mostem w Wyszkowie, inaczej sama ucieklabym w bok, ale ciagnal sie az do dwupasmowki w Radzyminie.

A my McDonalds'a nie znalazlysmy i musialysmy sie zadowolilc hot-dogami ze Statoilu ;-)

Posted

czyli dobrze, że my bokiem smigałysmy, nam poszło szybko i bez korka:razz:

A McDo szukałyśmy w centrum, jak byłyśmy w desperacji wyjeżdżałyśmy na wwę ul. jana pawła i oczom naszym ukazała się wtedy ta świątynia szczęścia (opcją awaryjną były hot dogi na statoil:lol: )

Posted

Karolla, korek w Wyszkowie to jest zawsze:shake: , w obie strony, więc do białego już trudno to wytłumaczyć wpuszczaniem jadących przez Jadów;) . Dodatkowo, na wysokości wyjazdu to już nie wyglądało to na korek na radzymińskiej, a 100m dalej całkowicie się kończył:cool3: ja jazdy przez wyszków całkiem sobie darowałam oprócz godzin niecywilizowanych jak 3cia w nocy...

Posted

Właśnie przejrzałam filmiki w moim aparacie (niestety tylko cavano bo mój zewnętrzny 'musk' odmówił współpracy i nie miałam gdzie z karty zrzucać:-( ), i chciałam tylko pytającej osobie odpowiedzieć- tak, głos się nagrywa:diabloti: i tak, jest nagrana uwaga o pokracznym bieganiu:diabloti: i tak, słuszne jest oczekiwanie na śmierć z rąk sajko:diabloti:

Posted

Sajko, dobre :evil_lol: Mam tylko nadzieję, że to nie o mnie chodzi :lol:

Dziękuję wszystkim za nasze zdjęcia. :loveu: Za nie nasze też dziękuję, bo bardzo miło się je ogląda.

Niuka, nie zapomniałaś o czymś? :cool3: Podpowiedź: Jak Ci smakowały RedBulle? ;)

Posted

Sajko napisał(a):
Karolla, korek w Wyszkowie to jest zawsze:shake: , w obie strony, więc do białego już trudno to wytłumaczyć wpuszczaniem jadących przez Jadów;)

Chodziło mi tylko o ten korek, który był w stronę wawy :) Przynajmniej, jak ja jechałam, to rozluźniło się prawie od razu, jak minęłam dojazd z Jadowa. A co do jeżdżenia na około, to się skusiłam w piątek do białego, przez jadów właśnie i jechałam 4 godziny! Więc już wolę postać te pół w okolicach wyszkowa, a potem na trasie nadrobić :)

Posted

wieczorem napisze cos wiecej, a teraz cos wyludze i odpowiem ;)

Aska
ja chce! ja chce klaka! jestem spragniona filmikow z klaczkiem!
jezeli ktos ma jeszcze wiecej czarnego fast&farious i kasienki to ja sie pieknie usmiecham w zamian! :loveu:

Stereo
ja mialabym zapomniec? na zawodach i w czasie podrozy owszem, dzisiaj rano to juz nie ;) Lukasz bedzie mial dla ciebie kesz, bo sadze, ze predzej z nim sie zobaczysz niz ze mna ;)
natomiast redbulle byly super - ziiimne :D i daly mocnego kopa ;) dzieki! :)

Posted

Dziekujemy wszystkim uczestnikom zawodów w ramach PP 2007 odbywających się w Białymstoku za: sportową walkę na torze, za zaprezentowanie waszych umiejetnosci, ducha walki, wyszkolenia i klasy zawodnikow.:multi: :multi:

Bez Was, uczestników, zawody nie istnieją .;) Spotykamy się po to aby istniała mozliwość podwyższenia sportowych umiejętności. Płynnie biegnąc pokonać tor, ale także podjąć walkę ze stresem. W ekipie ktora nas odwiedziła i uczestniczyła w zawodach tych mozliwosci sprawdzenia się nie brakowało. Jak zwykle nie zawiedliscie . Wygrali najlepsi :multi: .

Jesteśmy wdzięczni za płynące z serca uwagi dotyczace organizacji, za obiektywizm i klasę. Wielkie, Wielkie Dzięki :loveu:

Posted

Niuka, spoko :p a nie jedziesz do Legnicy?

Bobek, jeszcze raz dzięki za zawody :loveu:

Czy ktoś może wziął moją książeczkę pracy?Ja wyjeżdżałam wcześniej i oczywiście zapomniałam :oops:

Posted

Aha... Dzięki wielkie :loveu:
Może następnym razem sobie przypomnę (albo wreszcie coś wygram i zostanę na rozdanie nagród), ostatnio o mały włos zostałaby w Czechach :p

Posted

[quote name='tamer']Szkoda, że nie było tak miło jak na zeszłorocznych zawodach. Po raz pierwszy spotkalam się z taką sytuacją, że zawodnicy (mowa o bodajże 1-2 osobach), zdegustowani sobotnim zachowaniem organizatorów po prostu zawinęli się do domu i na niedzielnych biegach już ich nie było. Co gorsza, ich decyzja była w pełni uzasadniona :roll: Organizatorom, pomimo zapewne dobrych chęci, nie udało się wytworzyć specjalnie miłej atmosfery ..........
</p>[/quote=tamer]Te dwie osoby to pewnie ja i Damian? Czy kotś jeszcze?To może wyjaśnię nasza decyzję:- nasze psy dziwnie sie zachowywały, to znaczy mój normalne 3 rasowe detki :):) I totatlny brak zrozumienia na strefach przy mojej osłabionej formie upałem, oraz dekoncentracja psa - po poście Oli już wiem dlaczego tak było, bo od dawna pies nie robił mi tylu odmów w najprostszych kawałkach toru :)- natomiast co do Damiana, to już oprócz tego co powyżej, to nie miałam żadnego powodu by narażać go do niedzielne boje nie tyle z torem co o każdy nawęszony cm kwadratowy trawy zapewne pięknie dla niego pachnącej z oszałamijącym go kompletnie zapachem :) Wiec wracając do naszej decyzji :sposób ustawiania list startowych albo i brak sposobu, byl dla mnie także na tyle skomplikowany, że nie bardzo wiedziałam mimo wyczytania kiedy mam przygotowac psa i siebie, co w przypadku mojego braku kondycji (miałam ostatnio klopoty zdrowotne), przebywanie na slońcu i oczekiwanie na to czy za chwilę wystartuję czy póżniej i prażenie się w skwarze - w sumie to wszystko zaważyło nad decyzją o powrocie.I nie załuję:) Bo w niedzielę mieliśmy bardzo dobrą pogodę by pobiegać z moimi ludźmi u mnie w domu, co było znacznie przyjemniejsze niż przebywanie w tej dziwnej atmosferze, o której piszecie.Żal mi tylko Damiana, który tak pracuje nad bardzo niełatwym psem -beaglem, jedziemy kawal drogi, by w końcu pobiec jakiś bieg normalnie bez efektów specjalnych (patrz suczki cieczkowate) dla mnie to nie problem, ...chociaż skąd ja to znam:)Fajnie byłoby, gdybyśmy te proste zasady o odchodzeniu z wyperfumowanymi suczkami respektowali - nawet nie dla nas dorosłych, ale choćby dla takich dzieci, którzy mają jakieś swoje dziecięce marzenia. PIĘKNE DZIĘKI Z GÓRY!!!!Dziękuję za kiełaskę sobotnią (była lepsza niż nasza niedzielna grilowana, bo nasza była za słona :( ) i dzięki za foteczki:)z nadzieją, że dojdę do fromy na Pęcice i zmierzymy się w nadal sportowej atmosferze a myąle, że Justyna i Ula o to bardzo sie postarają :) pozdrawiam i fajnie było Was wszystkich zobaczyć chociaż nie byliśmy w komplecie :(Dorota i niepocieszony Damian

Posted

belgunia napisał(a):
[quote name='tamer']Szkoda, że nie było tak miło jak na zeszłorocznych zawodach. Po raz pierwszy spotkalam się z taką sytuacją, że zawodnicy (mowa o bodajże 1-2 osobach), zdegustowani sobotnim zachowaniem organizatorów po prostu zawinęli się do domu i na niedzielnych biegach już ich nie było. Co gorsza, ich decyzja była w pełni uzasadniona :roll: Organizatorom, pomimo zapewne dobrych chęci, nie udało się wytworzyć specjalnie miłej atmosfery ..........
</p>[/quote=tamer]Te dwie osoby to pewnie ja i Damian? Czy kotś jeszcze?To może wyjaśnię nasza decyzję:- nasze psy dziwnie sie zachowywały, to znaczy mój normalne 3 rasowe detki :):) I totatlny brak zrozumienia na strefach przy mojej osłabionej formie upałem, oraz dekoncentracja psa - po poście Oli już wiem dlaczego tak było, bo od dawna pies nie robił mi tylu odmów w najprostszych kawałkach toru :)- natomiast co do Damiana, to już oprócz tego co powyżej, to nie miałam żadnego powodu by narażać go do niedzielne boje nie tyle z torem co o każdy nawęszony cm kwadratowy trawy zapewne pięknie dla niego pachnącej z oszałamijącym go kompletnie zapachem :) Wiec wracając do naszej decyzji :sposób ustawiania list startowych albo i brak sposobu, byl dla mnie także na tyle skomplikowany, że nie bardzo wiedziałam mimo wyczytania kiedy mam przygotowac psa i siebie, co w przypadku mojego braku kondycji (miałam ostatnio klopoty zdrowotne), przebywanie na slońcu i oczekiwanie na to czy za chwilę wystartuję czy póżniej i prażenie się w skwarze - w sumie to wszystko zaważyło nad decyzją o powrocie.I nie załuję:) Bo w niedzielę mieliśmy bardzo dobrą pogodę by pobiegać z moimi ludźmi u mnie w domu, co było znacznie przyjemniejsze niż przebywanie w tej dziwnej atmosferze, o której piszecie.Żal mi tylko Damiana, który tak pracuje nad bardzo niełatwym psem -beaglem, jedziemy kawal drogi, by w końcu pobiec jakiś bieg normalnie bez efektów specjalnych (patrz suczki cieczkowate) dla mnie to nie problem, ...chociaż skąd ja to znam:)Fajnie byłoby, gdybyśmy te proste zasady o odchodzeniu z wyperfumowanymi suczkami respektowali - nawet nie dla nas dorosłych, ale choćby dla takich dzieci, którzy mają jakieś swoje dziecięce marzenia. PIĘKNE DZIĘKI Z GÓRY!!!!Dziękuję za kiełaskę sobotnią (była lepsza niż nasza niedzielna grilowana, bo nasza była za słona :( ) i dzięki za foteczki:)z nadzieją, że dojdę do fromy na Pęcice i zmierzymy się w nadal sportowej atmosferze a myąle, że Justyna i Ula o to bardzo sie postarają :) pozdrawiam i fajnie było Was wszystkich zobaczyć chociaż nie byliśmy w komplecie :(Dorota i niepocieszony Damian

p Doroto ja bardzo się cieszę, ze wróciliście z Damianem wcześniej... była świetna zabawa w niedzielę, mieliśmy grilla i w ogóle :) i też wydaje mi się, ze dobrze zrobiliście, ze wróciliście... ale to tylko moje zdanie :)
Zdęcia generalnie są wszystkie śliczne z tych zawodów... sama też chciałabym już ze swoim psiakiem popędzić na takie... czekamy do Pęcic :)

Posted

Mam pytanie do tych co chcieli filmiki mam jakąś zwaloną poczte czy moge wrzucić filmy z przebiegami na youtube.com chyba że doszły do Was na poczte ??? Czekam na odp.

Pozdrawiam...

Posted

Ja powiem krotko.
Wycofanie Olly i Singa z zerowek bylo sluszna decyzja.
Szkoda ze nie wycofalam tez Bajki i ze wogule pojechalam do Bialegostoku!!! :angryy:

Najgorsze zawody na ktorych bylam, najgorsza organizacja, chamscy organizatorzy, nieregulaminowe przeszkody, sedzia nie przestrzegajacy regulaminu FCI :shake:

Pozdrawiam
Ewa