Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wybiera się ktoś w piątek lub sobotę i ma miejsce dla jednej osoby i psa?

A jedzie ktoś może w piątek, chce nocować w namiocie na terenie Alpi i szuka innych takich chętnych (namiot mam swój)? To pytanie skierowane nie tylko do Warszawiaków ;)

Posted

Ja mam w planie jechac w piatek i nocowac pod namiotem. Wszystko jest uzaleznione od tego, czy jeszcze ktos bedzie jechal z Olsztyna, bo jak na jedna osobe to koszt wyjazdu jest dla mnie za duzy.

Posted

Wczoraj i dzisiaj drugi raz wysyłałam zgłoszenie Avy przez formularz i dalej nie jest widoczne :roll: Lista startowa jest aktualizowana automatycznie czy ktoś ją uzupełnia?

Posted

Witam
Zglosilam juz NNLki ;)
Mam tylko nadzieje ze zerowki beda jednak w tradycyjnym systemie, czyli Jumping + Agility, jak widac tu na dogo jednak wiekszosc zainteresowanych jest za.
Nie do konca rozumiem tez powodu dla ktorego mialyby byc 2 jumpingi w 0...

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Karolina miałaś rację, z pracy zgłoszenie dodało się bez problemu :p

Parsonrk nie marudzi tylko przyjeżdża... w październiku my będziemy się tłuc do was :cool3:

Posted

Magdava napisał(a):
Parsonrk nie marudzi tylko przyjeżdża... w październiku my będziemy się tłuc do was :cool3:

U nas Stereo już zbiera zapisy na kuszetkę, coby całą zająć i móc psy przewieźć :evil_lol:

Posted

Magdava napisał(a):

No tak tylko ja auteczkiem i sama (na razie) będę jechać - jeszcze mam czas - pomyślę :)

Posted

PARSONRK napisał(a):
No tak tylko ja auteczkiem i sama (na razie) będę jechać - jeszcze mam czas - pomyślę :)

No to nie jedź sama, zbieraj ekipę :lol:

Posted

Magdava napisał(a):
To ja się dopisuję! :diabloti: Z Białegostoku i tak wszędzie się przez Warszawę jedzie ;)

Pogadamy w Białym :cool3:
Ja sama nie wiem, czy będę jechać, bo kiedyś trzeba się uczyć i jakąś kasę wytrzasnąć :cool1:

Posted

no i jak? można?

Prace w sekretariacie opoznia placenie na miejscu ,:shake: zapraszamy wiec z dowodem wpalty , wowczas obsluga jest sprawna ;)
Jesli niezwyklym klopotem jest przeslanie pieniazkow na konto:multi: ostatecznoscia jest wplata na miejscu:placz:

Posted

Bobek napisał(a):
Prace w sekretariacie opoznia placenie na miejscu ,:shake: zapraszamy wiec z dowodem wpalty , wowczas obsluga jest sprawna ;)
Jesli niezwyklym klopotem jest przeslanie pieniazkow na konto:multi: ostatecznoscia jest wplata na miejscu:placz:
A czy można płacić w €? jeśli tak, to po jakim kursie? średnim NBP? a może kupna lub sprzedaży? :razz:

Posted

No i jak z tymi zerowkami???
Moze przeglosujemy tu na dogo co kto woli, czy 2 jumpingi czy jumping i agility??? :razz:
I czy moge sie zapytac czy pomysl 2 jumpingow wyszedl od kogos kogo psy nie zaliczaja stref??? :razz: Bo ja nie widze zadnego logicznego wytlumaczenia...:shake:

Pozdrawiam
Ewa

Posted

czy moge sie zapytac czy pomysl 2 jumpingow wyszedl od kogos kogo psy nie zaliczaja stref??? :razz: Bo ja nie widze zadnego logicznego wytlumaczenia...:shake:

Tym bardziej wtedy powinien miec interes w A0 w celach treningowych :evil_lol:

Mnie ten problem nie dotyczy, ale wydaje mi sie, ze pomysl dwoch jumpingow nie jest trafiony :shake: zwazywszy na to, ze zerowki to bardziej trening dla psow poczatkujacych :roll:

Posted

Tym bardziej wtedy powinien miec interes w A0 w celach treningowych :evil_lol:

Mnie ten problem nie dotyczy, ale wydaje mi sie, ze pomysl dwoch jumpingow nie jest trafiony :shake: zwazywszy na to, ze zerowki to bardziej trening dla psow poczatkujacych :roll:

DOKLADNIE!!!
Dla mnie to jest przygotowanie psa do startow w A1, a to znaczy ze strefowki sa bardzo wazne!
Rozumiem ze ktos chce wygrac, ale ja wolalabym po prostu potrenowac.

Wiec...
Oficjalnie prosze o tradycyjne zerowki z 1 jumpingiem i 1 agility!!!

Pozdrawiam
Ewa