Mokka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mam pytanie do Warszawiaków. Czy ktoś wybiera się może tylko w niedzielę i ma miejsce w samochodzie dla jednej osoby? Quote
stereo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A wybiera się ktoś w piątek lub sobotę i ma miejsce dla jednej osoby i psa? A jedzie ktoś może w piątek, chce nocować w namiocie na terenie Alpi i szuka innych takich chętnych (namiot mam swój)? To pytanie skierowane nie tylko do Warszawiaków ;) Quote
saJo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja mam w planie jechac w piatek i nocowac pod namiotem. Wszystko jest uzaleznione od tego, czy jeszcze ktos bedzie jechal z Olsztyna, bo jak na jedna osobe to koszt wyjazdu jest dla mnie za duzy. Quote
OSKARowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Piotrze, czy nie ma pomyłki jesli chodzi o sędziego. rozmawialam z Litwinem i on mówił, że ma u nas sędziować? Quote
Magdava Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wczoraj i dzisiaj drugi raz wysyłałam zgłoszenie Avy przez formularz i dalej nie jest widoczne :roll: Lista startowa jest aktualizowana automatycznie czy ktoś ją uzupełnia? Quote
stereo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Moje zgłoszenie wskoczyło automatycznie :) Może spróbuj przez inną przeglądarkę. Quote
NNL-BC Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Witam Zglosilam juz NNLki ;) Mam tylko nadzieje ze zerowki beda jednak w tradycyjnym systemie, czyli Jumping + Agility, jak widac tu na dogo jednak wiekszosc zainteresowanych jest za. Nie do konca rozumiem tez powodu dla ktorego mialyby byc 2 jumpingi w 0... Pozdrawiam Ewa Quote
Ewa3 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 a ja ponawiam pytanie czy zerowki beda tansze ??:razz: Quote
stereo Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Czy w zerówkach będzie można biegać z jedzeniem/zabawką? Też ponawiam pytanie ;) Quote
PARSONRK Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jejku dalej już być nie mogło ....:shake: muszę to przemysleć..... Quote
Magdava Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Karolina miałaś rację, z pracy zgłoszenie dodało się bez problemu :p Parsonrk nie marudzi tylko przyjeżdża... w październiku my będziemy się tłuc do was :cool3: Quote
Mokka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Magdava napisał(a):Parsonrk nie marudzi tylko przyjeżdża... w październiku my będziemy się tłuc do was :cool3: U nas Stereo już zbiera zapisy na kuszetkę, coby całą zająć i móc psy przewieźć :evil_lol: Quote
Magdava Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 To ja się dopisuję! :diabloti: Z Białegostoku i tak wszędzie się przez Warszawę jedzie ;) Quote
PARSONRK Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Magdava napisał(a): Parsonrk nie marudzi tylko przyjeżdża... w październiku my będziemy się tłuc do was :cool3: No tak tylko ja auteczkiem i sama (na razie) będę jechać - jeszcze mam czas - pomyślę :) Quote
Mokka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 PARSONRK napisał(a):No tak tylko ja auteczkiem i sama (na razie) będę jechać - jeszcze mam czas - pomyślę :) No to nie jedź sama, zbieraj ekipę :lol: Quote
stereo Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Magdava napisał(a):To ja się dopisuję! :diabloti: Z Białegostoku i tak wszędzie się przez Warszawę jedzie ;) Pogadamy w Białym :cool3: Ja sama nie wiem, czy będę jechać, bo kiedyś trzeba się uczyć i jakąś kasę wytrzasnąć :cool1: Quote
sic! Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Magdava napisał(a):Z Białegostoku i tak wszędzie się przez Warszawę jedzie o tak tak zwłaszcza do Trójmiasta :P Quote
OlaAB Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 OlaAB napisał(a):a można będzie płacić na miejscu? no i jak? można? Quote
Bobek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 no i jak? można? Prace w sekretariacie opoznia placenie na miejscu ,:shake: zapraszamy wiec z dowodem wpalty , wowczas obsluga jest sprawna ;) Jesli niezwyklym klopotem jest przeslanie pieniazkow na konto:multi: ostatecznoscia jest wplata na miejscu:placz: Quote
Robull Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Bobek napisał(a):Prace w sekretariacie opoznia placenie na miejscu ,:shake: zapraszamy wiec z dowodem wpalty , wowczas obsluga jest sprawna ;) Jesli niezwyklym klopotem jest przeslanie pieniazkow na konto:multi: ostatecznoscia jest wplata na miejscu:placz:A czy można płacić w €? jeśli tak, to po jakim kursie? średnim NBP? a może kupna lub sprzedaży? :razz: Quote
Mokka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Robull, czy Ty masz dzisiaj zły dzień? I dlaczego wybrałeś sobie akurat dogomanię, coby wyładować swoje frustracje? Quote
Aussie Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Hm... na wszystkich zawodach nawet przy dużych wystawach można i jakoś nic specjalnie to nie opóźniało...:roll: Quote
NNL-BC Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No i jak z tymi zerowkami??? Moze przeglosujemy tu na dogo co kto woli, czy 2 jumpingi czy jumping i agility??? :razz: I czy moge sie zapytac czy pomysl 2 jumpingow wyszedl od kogos kogo psy nie zaliczaja stref??? :razz: Bo ja nie widze zadnego logicznego wytlumaczenia...:shake: Pozdrawiam Ewa Quote
wendka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 czy moge sie zapytac czy pomysl 2 jumpingow wyszedl od kogos kogo psy nie zaliczaja stref??? :razz: Bo ja nie widze zadnego logicznego wytlumaczenia...:shake: Tym bardziej wtedy powinien miec interes w A0 w celach treningowych :evil_lol: Mnie ten problem nie dotyczy, ale wydaje mi sie, ze pomysl dwoch jumpingow nie jest trafiony :shake: zwazywszy na to, ze zerowki to bardziej trening dla psow poczatkujacych :roll: Quote
NNL-BC Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tym bardziej wtedy powinien miec interes w A0 w celach treningowych :evil_lol: Mnie ten problem nie dotyczy, ale wydaje mi sie, ze pomysl dwoch jumpingow nie jest trafiony :shake: zwazywszy na to, ze zerowki to bardziej trening dla psow poczatkujacych :roll: DOKLADNIE!!! Dla mnie to jest przygotowanie psa do startow w A1, a to znaczy ze strefowki sa bardzo wazne! Rozumiem ze ktos chce wygrac, ale ja wolalabym po prostu potrenowac. Wiec... Oficjalnie prosze o tradycyjne zerowki z 1 jumpingiem i 1 agility!!! Pozdrawiam Ewa Quote
Recommended Posts