Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki wielkie wszystkim za foty i filmiki :loveu:
Juz sie nie moge doczekac Legnicy choc przez moment sie zniechecilam :roll:
I zaluje, ze nie moglam byc w Bialym, bo widze, ze Mokka miala wyjatkowy dzien na czarnuchy :crazyeye:
Mokka, foty po prostu bomba. Wszystkie :loveu:

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, wiesz, że ja chcę mojego żółtego żółwika :)
Dziękuję Mokka za przepiękne zdjęcia mojego pieska, na prawdę są cudowne :loveu: Czy mogłabym je pokazać w Xanowym wątku na forum collie?

Posted

Mokka napisał(a):
Dziękuję za wszystkie pochwały i komplementy :oops: . Aparat - samograj, sam foci :lol: .
Można wykorzystywać zdjęcia.

To ja mam jakis zepsuty, moj sam nie chce focic:roll:

Posted

No więc moje wypociny...
Na pewno nie dorównują zdjęciom Mokki ale mam nadzieje, że się spodobają ;)

No to Moniś :loveu: na pierwszy rzut

Nawet umiem skakać bokiem :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
To ja mam jakis zepsuty, moj sam nie chce focic:roll:

Oo.... a ja psuje wszystkim. Mowia mi zawsze "tylko pstrykasz, a on sam zrobi" - pstrykam, pstrykam i i tak nic z tego nie wychodzi.

Asiu, dzieki za filmiki!

Posted

PATIszon napisał(a):
Hehehe, ja zauwazylam , ze Monia rozkreca sie po poerwszej detce:p a po drugiej to juz wogole smiga jak maly borderek:evil_lol:

Straszne, ale prawdziwe :angryy: . Do detki idzie jakaś taka spięta, a potem pełen luzik, niczem nieskrępowana fantazja :mad: . I poszczekuje radośnie :evil_lol:
I jeszcze zauważ, jak po każdej strefie patrzy na Sajko, jakby domagała się pochwały (bo tu akurat cudem jakimś wszystkie zaliczyła :evil_lol: ).

pAuLiNka&Mika - dzięki za tyle Moniusiów :loveu:

Posted

Ja chciałam zaznaczyć, że po tym czysto rozgrzewkowym biegu zajęłyśmy 2gie miejsce w Pucharze Polski:evil_lol: więc jakby to powiedzieć- agilitowca poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy:lol:

Posted

Mnie się bardzo podobały Wasze przebiegi. Mnie tak dobrze z Monią nie poszło, bo wygranym jumpingiem to się możemy - za przeproszeniem - podetrzeć :evil_lol: