Galwina Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja chodziłam z moją goldenką na szkolenie PT1 na moczydło (Ursynów) i tam jest wymagający trener, ale za to moja Sunia bardzo dużo się nauczyła. Także polecam na Moczydle ;) Quote
pauliszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A gdzie na tym Moczydle?Mozesz podac jakis nr telefonu do osoby prowadzacej szkolenie? Galwina napisał(a):Ja chodziłam z moją goldenką na szkolenie PT1 na moczydło (Ursynów) i tam jest wymagający trener, ale za to moja Sunia bardzo dużo się nauczyła. Także polecam na Moczydle ;) Quote
ozzzzy Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='pauliszka']A gdzie na tym Moczydle?Mozesz podac jakis nr telefonu do osoby prowadzacej szkolenie? Info na www.russ.pl Quote
Guest aneta_w Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 No właśnie miałam pytać czy chodzi o russ. I jak? Jesteście zadowoleni z tego szkolenia? Moje dwa psiaki je kończyły.. hmm.. dwa-trzy lata temu. W sumie jest ok. Dzięki niemu zrodziło się zamiłowanie do pracy z psem ;) Quote
Recommended Posts