Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Szeruś bardzo był zestresowany pierwszego i drugiego dnia... więc wole mu dawkować emocje.. ale w weekend trzeba będzie zacząć trenowanie zostawania w domu, przynajmniej na parę minut na początku..
szkoda, że nie mogę go puścić ze smyczy na porannym spacerze, wtedy by sobie spał przynajmniej przez część dnia i nie było by mu smutno, że jest sam...
muszę zainwestować w jakieś zabawki dla mojego maleństwa, ale nie wiem jakie, bo on nawet nie wie co ma zrobić z prasowaną kością, probuje się nią bawić, ale nie chce jej gryźć... :shake:
z pileczką w sumie jest wesoło, ale sam bawi się nią tylko przez chwilę...

Posted

może Kongi?

dostępne w Karusku i na www.e-pet.pl
wypychasz dobrociami i piesek łatwiej znosi zostawanie samemu;)
myślę, że będzie się bawił swobodnie z Tobą, ale kiedy poczuje się pewnie.
piłka jest raczej do wspólnej zabawy;) do samodzielnej właśnie Kongi itp. sprzęt;) chociaż są też dobre do aportowania, ale raczej, gdy są puste:)
a na spacery może linka? albo taśmowa, 8 m flexi?
aha, żeby zmęczyć: rowerek, wspólne bieganie, tropienie i inne zabawy węchowe, aportowanie..:)
polecam książki Pani Mrzewińskiej, klikerowe strony też niczego sobie (nie musisz korzystać z tej metody, żeby z niej czerpać;))

Posted

dawno tu nie zaglądałam a Szero już w domu!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:
a to zostawania w domu :roll: - to jest zawsze największy problem:shake: :shake: :shake:

Posted

ziuta-23 dzieki! ;)
wandul 66 Szero ma się dobrze, coraz pewniej czuje sie u nas w domu, jest przekochany i coraz bardziej rozbrykany :loveu:

Posted

ziuta-23 dzieki! ;)
wandul 66 Szero ma się dobrze, coraz pewniej czuje sie u nas w domu, jest przekochany i coraz bardziej rozbrykany :loveu:

Posted

ziuta-23 dzieki! ;)

Posted

Kitek napisał(a):
ziuta-23 dzieki! ;)
no kurcze , po co az 3 razy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeciez ani my głuche , ani ślepe;) :eviltong: :evil_lol:

Posted

Mysia Szeruś wczoraj został na godzinę sam, był bardzo grzeczny, tylko podrapał nam ścianę przy drzwiach i trochę szczekał, zostawiłam mu mój t-shirt na posłaniu i widać że się nim bawił bo jak weszliśmy to to t-shirt leżał na środku pokoju... rozgościł się też na kanapie, na którą mu nie wolno wchodzić :oops: ale tak poza tym był bardzo dzielny :p
dzisiaj zostaje na cały dzień, w trakcie dnia przyjdzie go wyprowadzić Ania (Szeruś ją wprost uwielbia!)... dzisiaj ani nie drapał w drzwi, ani nie szczekał gdy wyszłam..
ale mimo to martwię się o niego, bo dzisiaj rano zwymiotował śliną 2 razy... już pojechaliśmy do weterynarza, okazało się, że ma zapalenie krtani i tchawicy :-(, a te wymioty najprawdopodobniej były spowodowane próbą odkrztuszenia. dostał 2 zastrzyki.. jak nie będzie mian to mamy przyjechać jutro, a jak mu się poprawi to w środę na kontrolę.. więc trzymajcie kciuki!!

Posted

Kitek napisał(a):
Wrzuciłam nowe zdjęcia Szerusia na fotologa!:loveu:

Łaaa....ale piękne fotki :laugh2_2::laugh2_2: każda fotka piękna......jaki model taka fotka :loveu: :loveu:
Mizianko dla Szerusia od ciotki Ziuty.