Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
Witamy specjalistów od bokserów i ginekologii, jak mniemam... :evil_lol:

jeszcze nie specjalistów ale w trakcie...;) - witam wszystkich razem z moim faflunem Bondzikiem:cool3:

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

on jest przepiękny!!!!! nic tylko sie zakochać! przygarnęłabym go, ale boję się mógłby być nieszczęśliwy... niestety musiałby zostawać sam w domu, bo pracuję...

Posted

Szero jest bardzo towarzyskim psiakiem :cool3: Troszkę mu oczka zaropiały, ale dzisiaj mu je przemyłam.... Biedaczek :-( Aha, no i z tego co zauważyłam to ma słabość do suczek :mad: :evil_lol:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
Szero jest bardzo towarzyskim psiakiem :cool3: Troszkę mu oczka zaropiały, ale dzisiaj mu je przemyłam.... Biedaczek :-( Aha, no i z tego co zauważyłam to ma słabość do suczek :mad: :evil_lol:
przeciez to pelnojajeczny samiec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Szera dzisiaj jakiś pracownik zgubił przy zmienianiu wybiegów i biedny biegał po pawilonie na schronisku i nie wiedział co ze sobą zrobić :P trochę się bał jak go chciałam na smycz wziąć żeby go dać na wybieg ale jakoś go tam przetransportowałam ;) kochany jest :loveu:

Posted

Kitek, Szero jest w schronisku na Bytomskiej ;)
No a tak po za tym to mnie dzisiaj znokałtował, jak wyciągałam z jego boksu taką sunię, bo chyba miał ochote na spacerek, a tu klops :oops:

Posted

Dziewczyny,mam chetna na bokserke,ale wasz bokser jest cuuudowny i moze pani go wezmie? Napiszcie szybko czy znalazlby sie transport do Legnicy.Zalozylam watek poszukiwawczy na 'przygarne psa'

Posted

My tez mamy dom dla boksera! W Oświęcimiu, jak tylko skończy sie kwarantanna możemy go wziąść. Mysia, pisałam o tym do Ciebie na gg ale nie napisałaś nic, dlaczego??