Mysia_ Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ufff... Dobrze, że już po :roll: Szerutku wracaj jak najszybciej do zdrowia :loveu: Quote
Kitek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 z dnia na dzień ma coraz więcej energii ichęci do brykania, w środę chyba ściągniemy mu szwy... a na początku lutego pewnie zrobimy mu tą punkcję węzłów chłonnych... Quote
Ziutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Kituś....trzymajcie się tam ciepło :lol: Szerutku...tak trzymaj :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Szerutku na lepszy domek nie mogłeś trafić :loveu::multi: Quote
Kitek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dzięki Mysiu! ale pewnie mógł, bo przecież nie sposób go nie kochać! a na dowód tego dodałam nowe fotki na fotologa Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Kitek napisał(a): a na dowód tego dodałam nowe fotki na fotologa Piękne foteczki :loveu: :loveu: Ahhh....no tylko się zachwycać :loveu: Trzymajcie się tam cieplutko :lol: Quote
Mysia_ Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 śliczniutki :loveu::loveu::loveu: Quote
Agniest Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 fotki śliczne :) a ten wystający języczek....mmmm.... :) Quote
Mysia_ Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 buziaki dla Szerutka z Zabrza :loveu: Quote
Kitek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 przystojniak właśnie chrapie u boku swego pana... ogólnie czuje się nieźle, próby przestawienia go na suchą karmę, znowu zakonczyly sie porannymi wymotami, więc jest skazany na gotowane jedzonko, z wetem umoweni jestesmy na jakieś witaminy od przyszłego tygodnia... i gdy już calkiem wydobrzeje bęzie miał robioną punkcję.. Quote
bondzik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hmmm.... Nie chcę marudzic ale mamy już maj... Co słychac u Szerusia? Quote
Mysia_ Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Kitek co tam u Was sychać? Jak tam zdrówko Szerutka? :roll: Quote
Kitek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 wlaśnie wróciliśmy z kilku dniowych wakacji.. ze zdrowiem Szerutka jest rożnie, bo okazało się, że operacja poszerzenie odźwiernika nie do końca się udała...tzn. poszerzyli go trochę za bardzo i między innymi dlatego Szerutkowi zaczeły pojawiać się wrzody na odźwierniku... więc raz na jakiś czas zdarza mu się nadkwasota, a wtedy kończy się to wymiotami... wet powiedział, że ponoszą do 40% podowiedzialności za to, reszta to wina Szeruciej anatomii... więc dbamy o niego jak możemy, a gdy juz jest źle podajemy mu leki, bo już wiemy po jakich czuje się lepiej... ale pozatym Szerman ma się nieźle, przybrał trochę ciałka i pozwala sobie zdecydowanie na zbyt wiele, w szczególności w stosunku do mnie... :mad: ale jak tu go nie rozpieszczać :loveu: postaram się dzisiaj albo jutro wrzucić jakieś nowe zdjęcia na fotologa ;) Quote
Ziutka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Mysia_ napisał(a):Lecę zobaczyć :loveu: Ja też :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Mysia_ Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 już byłam :eviltong: Jak zwykle prześliczny :loveu: Quote
Ziutka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Mysia_ napisał(a):Jak zwykle prześliczny :loveu: No piękności z niego :loveu: Ten pychol taki ohh...no tylko całować tego mokruśnego nochalka :loveu: Quote
Ziutka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ostatnie zdjęcie najlepsze :roflt::roflt::roflt: ta mina Szerutka :evil_lol: Quote
Recommended Posts