Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kitek napisał(a):
więc proooooszę bez wykrętów :razz:

Ależ to nie są żadne wykręty....:evil_lol:
Jakże bym śmiała :eviltong:
Jak chcesz to wyślę Ci na maila :diabloti:

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
ciekawe czy by się polubili? :evil_lol::cool3:

Dobre pytanie..........ale wątpię :diabloti:.........mój Ares nie dopuszcza do siebie innego psa i czasami nawet suki :shake:..........miałam mieć niedawno bokserkę na DT.....ale nie doszło do skutku bo znalazła domek szybko......a tak czekałam na jej przyjazd bo bym go zintegrowała :evil_lol:..........chociaż specjalista nam powiedział, że to bardziej chodzi o mnie.........jest zazdrosny, że jakikolwiek inny psiak jest obok mnie..........On kocha tylko swoją sąsiadkę ONkę......:cool3:

Posted

no to skoro tak sie sprawy mają to Szerutek też by go nie polubił, bo jeśli jakiś pies jest w stosunku do niego agresywny to on sie odwdzięcza tym samym, a jesli jest przyjaźnie nastawiony to Szero chce się bawić..

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']jest ktoś bardziej upierdliwy niż ja :evil_lol: :eviltong:

Miłość nie zna granic :cool3:.....do boksiów - oczywiście :evil_lol:
Mogłabym patrzeć i patrzeć :eviltong:

ZDJĘCIA SUPERANCKIE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

fenkju fenkju!
a oto nius dnia:
Szero zjadł pare dni temu dość duży kawałek polarowego koca...a skąd to wiem? nie, nie nie dlatego, że zobaczyłam dziure w kocu.. dziś Szerutek posatnowił koc zwrócić... kawałek był w całości... biadactwo kilka dni sie meczylo... bo ja mu ten koc zabralam do prania w piatek... :-(
co za matołek... co ja mam z tym boksiem zrobić?

Posted

Ohh....kochany :loveu: :loveu:
Skoczny jak kangurek :evil_lol:........chyba wszystkie boksie tak kicają, mój Ares też skacze niesamowicie wysoko.......kiedyś nawet wskoczył nam niespodziewanie na stół :diabloti: kiedy jedliśmy obiad - bo łapał muchę :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Kitek napisał(a):
na fotologu są nowe zdjęcia Szerutka ;)

Już byłam :multi:

Kochany :loveu:
Cudowny :loveu:
Śliczności moje :loveu:

Siejutku....nie chojuj....plosiem :placz:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Szeruś, jak tam zdrówko? :roll: Masz być zdrowy :cool3: Masz pozdrowienia i mnóstwo buziaków od ciotki z Zabrza :loveu:
druga ciotka tez sie dołącza do całusów:loveu:

Posted

Kitek napisał(a):
po tygodniu dostawania antybiotyków Szerutek czuje się dobrze, ale martwie się co to bęzie zimą... :-( mój malutki chorowitek...

Może spraw mu jakieś superanckie ubranko na zimę :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

kupiłam Szerutkowi kubraczek, ale jest z niego wysoce niezadowolony, na początku w ogóle nie wiedział co to ma być...powoli sie przyzwyczaja...

jednak sprawa ze zdrówkiem Szerutka jest poważniejsza niż początkowo przypuszczaliśmy... a wyszło to na jaw gdy Szerutek tydzień temu w nocy wymiotował krwią... :placz:
miał robone już 4 razy usg i dostaje mnóstwo zastrzyków... najbardziej prawopodobna diagnoza to eozynofilowe zapalenie jelit... :-(
ale jeśli po lekarstwach, które teraz dostaje nie będzie poprawy, czeka go endoskopia...
Szerutek jest bardzo dzielny, ale w miesiąc schudł już 2 kilo.. :placz: :placz:

Posted

O kurcze :shake:
No nie wiem co napisać....tak strasznie mi przykro :-(
Szeruniu, wyzdrowiejesz na pewno.....
Kituś....pisz nam na bieżąco co z faflunkiem....jak jego badania...czy coś mu się polepsza po zastrzykach - czekamy na jakieś DOBRE i tylko DOBRE wieści.
Wymiziaj Szerutka ode mnie :loveu: