Ziutka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Kitek napisał(a):więc proooooszę bez wykrętów :razz: Ależ to nie są żadne wykręty....:evil_lol: Jakże bym śmiała :eviltong: Jak chcesz to wyślę Ci na maila :diabloti: Quote
Kitek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 oooo booozzzzziiieee jaki słodkiii spioooszeeeeek :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 ciekawe czy by się polubili? :evil_lol::cool3: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):ciekawe czy by się polubili? :evil_lol::cool3: Dobre pytanie..........ale wątpię :diabloti:.........mój Ares nie dopuszcza do siebie innego psa i czasami nawet suki :shake:..........miałam mieć niedawno bokserkę na DT.....ale nie doszło do skutku bo znalazła domek szybko......a tak czekałam na jej przyjazd bo bym go zintegrowała :evil_lol:..........chociaż specjalista nam powiedział, że to bardziej chodzi o mnie.........jest zazdrosny, że jakikolwiek inny psiak jest obok mnie..........On kocha tylko swoją sąsiadkę ONkę......:cool3: Quote
Kitek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no to skoro tak sie sprawy mają to Szerutek też by go nie polubił, bo jeśli jakiś pies jest w stosunku do niego agresywny to on sie odwdzięcza tym samym, a jesli jest przyjaźnie nastawiony to Szero chce się bawić.. Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Poplosiem fotećki jakieś Siejutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 jest ktoś bardziej upierdliwy niż ja :evil_lol: :eviltong: Quote
Ziutka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']jest ktoś bardziej upierdliwy niż ja :evil_lol: :eviltong: Miłość nie zna granic :cool3:.....do boksiów - oczywiście :evil_lol: Mogłabym patrzeć i patrzeć :eviltong: ZDJĘCIA SUPERANCKIE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Kitek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 fenkju fenkju! a oto nius dnia: Szero zjadł pare dni temu dość duży kawałek polarowego koca...a skąd to wiem? nie, nie nie dlatego, że zobaczyłam dziure w kocu.. dziś Szerutek posatnowił koc zwrócić... kawałek był w całości... biadactwo kilka dni sie meczylo... bo ja mu ten koc zabralam do prania w piatek... :-( co za matołek... co ja mam z tym boksiem zrobić? Quote
Ziutka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Po pogodnym weekendzie zapewne jakieś super weekendowe fotki Szerutka się nam szykują :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Quote
Ziutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ohh....kochany :loveu: :loveu: Skoczny jak kangurek :evil_lol:........chyba wszystkie boksie tak kicają, mój Ares też skacze niesamowicie wysoko.......kiedyś nawet wskoczył nam niespodziewanie na stół :diabloti: kiedy jedliśmy obiad - bo łapał muchę :evil_lol: Quote
Kitek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hihihiih :p mój Szerutek na szczęście much nie łapie.. za to przy tym podstakiwaniu na wysokość twarzy czasami ma problem z lądowaniem :oops: Quote
Kitek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 na fotologu są nowe zdjęcia Szerutka ;) biedaczek znowu sie przeziębił i dostaje antybiotyk... :-( Quote
Ziutka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kitek napisał(a):na fotologu są nowe zdjęcia Szerutka ;) Już byłam :multi: Kochany :loveu: Cudowny :loveu: Śliczności moje :loveu: Siejutku....nie chojuj....plosiem :placz: Quote
Mysia_ Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Szeruś, jak tam zdrówko? :roll: Masz być zdrowy :cool3: Masz pozdrowienia i mnóstwo buziaków od ciotki z Zabrza :loveu: Quote
wandul 66 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mysia_ napisał(a):Szeruś, jak tam zdrówko? :roll: Masz być zdrowy :cool3: Masz pozdrowienia i mnóstwo buziaków od ciotki z Zabrza :loveu:druga ciotka tez sie dołącza do całusów:loveu: Quote
Kitek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 po tygodniu dostawania antybiotyków Szerutek czuje się dobrze, ale martwie się co to bęzie zimą... :-( mój malutki chorowitek... Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kitek napisał(a):po tygodniu dostawania antybiotyków Szerutek czuje się dobrze, ale martwie się co to bęzie zimą... :-( mój malutki chorowitek... Może spraw mu jakieś superanckie ubranko na zimę :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 to jest myśl :evil_lol: Szerutek w kubraczku... ciacho poprostu :cool3::loveu: Quote
Kitek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 kupiłam Szerutkowi kubraczek, ale jest z niego wysoce niezadowolony, na początku w ogóle nie wiedział co to ma być...powoli sie przyzwyczaja... jednak sprawa ze zdrówkiem Szerutka jest poważniejsza niż początkowo przypuszczaliśmy... a wyszło to na jaw gdy Szerutek tydzień temu w nocy wymiotował krwią... :placz: miał robone już 4 razy usg i dostaje mnóstwo zastrzyków... najbardziej prawopodobna diagnoza to eozynofilowe zapalenie jelit... :-( ale jeśli po lekarstwach, które teraz dostaje nie będzie poprawy, czeka go endoskopia... Szerutek jest bardzo dzielny, ale w miesiąc schudł już 2 kilo.. :placz: :placz: Quote
Ziutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 O kurcze :shake: No nie wiem co napisać....tak strasznie mi przykro :-( Szeruniu, wyzdrowiejesz na pewno..... Kituś....pisz nam na bieżąco co z faflunkiem....jak jego badania...czy coś mu się polepsza po zastrzykach - czekamy na jakieś DOBRE i tylko DOBRE wieści. Wymiziaj Szerutka ode mnie :loveu: Quote
Recommended Posts