Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No pięknie :mad: :eviltong:
To ja tu sobie zaglądam na fotologa naszego Szerutka....myśle " a po weekendzie Kitek pewnie wstawiła jakieś fotki " i co.............i nie ma zdjęć Szerutka :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

pieknie chłopak wygląda , a ja ciesze sie podwójnie , bo to ja wypatrzyłam go w parku i przez dwie godziny przetrzymywałam w dyżurce , do tego w szpitalu , zanim przyjechałi ze schronu - ale pracy nie straciłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wandul i dzięki Ci za to! bo Szerutek wprowadza do naszego domu duuuuuużo radości :-)
aż wierzyć mi sie nie chce, że jest u nas dopiero niecałe 3 miesiące... :p

Posted

a tak poza tym to na serio uważam, że on ma mniej niż 3 lata... bo zbyt dużo rzeczy jest dla niego nowych, poza tym bardzo szybko się uczy co wolno a czego nie (a u starszego psa taka nauka już nie przychodzi zbyt łatwo) i na widok innych psów cieszy się jak szczeniaczek...
a ząbki ma takie starte bo uwielbia gryźć kamienie i chyba jego poprzedni pan mu tego nie zabraniał...

Posted

Kitek napisał(a):
a tak poza tym to na serio uważam, że on ma mniej niż 3 lata... bo zbyt dużo rzeczy jest dla niego nowych, poza tym bardzo szybko się uczy co wolno a czego nie (a u starszego psa taka nauka już nie przychodzi zbyt łatwo) i na widok innych psów cieszy się jak szczeniaczek...
a ząbki ma takie starte bo uwielbia gryźć kamienie i chyba jego poprzedni pan mu tego nie zabraniał...
ja tez po zachowaniu od poczatku oceniałam go na mniej , góra 2 lata!!

Posted

Moja Wika ma 7 lat i zachowuje się jak szczeniak :lol: A tak własciwie to wieku nigdy nie da się tak do końca ocenic, wszystko zalezy od tego w jakich warunkach był pies, co jadł, itd, itd. :cool3:

Posted

Mysia_Zabrze napisał(a):
a co to za impreza, o ktorej ja nic nie wiem? :eviltong:

Może to radość z bycia pańcią Szerutka :cool3: :cool3:

A tak na marginesie........Mysia Ja to bym sobie znowu pooglądała jakieś nowe fotki Szerutka na fotologu a Ty :evil_lol: :cool3:

Posted

ziuta ja Cie proszę! Ty tak nie naciskaj, bo ja się w sobie zamknę! :eviltong:
boszzzz... poziom mojej asertywności = 0!! :talker:
Macie nowe fotki! :razz: a;e nie zapominajcie ile mnie to wysyłku kosztuje... kazde zdjecie szerutka to jest 10 nieudanych prób, bo ta wiercipięta w miejscu nie potrafi usiedzieć, a ja zobaczy aparat to odwraca głowę w drugą stronę i udaje divę! :stop::obrazic:

Posted

Kitek napisał(a):
ziuta a tak przy okazji to czmu ja nie widze fotobloga Aresika, hęęę? :mad::mad::mad:

Mogę Ci powysyłać zdjęcia na maila jak chcesz :cool3:
Ja to bym wścieklizny dostała jak miałabym założyć fotologa :diabloti:
Nie znam się na wklejaniu zdjęć itp............żeby nauczyć się wklejania zdjęć na dogo to uczyłam się 6 miesięcy :evil_lol:..........więc teraz na 6 miesięcy spokój z jakimiś dziwnymi naukami :eviltong:

Posted

heheh..wklejanie zdjęć na fotologa jest dużo łatwiejsze, bo sie poprostu wybiera opcje "dodaj zdjęcie" a na Dogo ja nie opanowałam jeszcze sztuki wklejania zdjęć więc proooooszę bez wykrętów :razz: