eria Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 oglądam se foty na fotoblogu:cool3: http://images30.fotosik.pl/56/3d93801b065340acmed.jpg mój Kreon ma prawie identyczne legowisko tylko ciemnozielone plus podusia z napisem Kreoś :evil_lol: http://images28.fotosik.pl/56/c926f07d8b2e863bmed.jpg a to wymiata :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Nie ma co, z Szerusia jest niezły przystojniak :cool3: :loveu: Quote
Ziutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Nie ma co, z Szerusia jest niezły przystojniak :cool3: :loveu: W pełnym tego słowa znaczeniu :loveu: :loveu: Quote
Kitek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 dobrze że Szero poki co nie umie czytać, bo by popadł w samouwielbienie :p Quote
Ziutka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 O Boziu....z założoną satelitą to takie niescjenscie z niego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A w majteczkach prezentuje się bardzo sexi :loveu: :loveu: :cool3: Quote
Mysia_ Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kitek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 zeby jeszcze chcial grzecznie nosić te majty :angryy: aleeeeee nieeee... kołnierz też już zdezelowany.. no bo sie o wszystko obija... no...o wszystkich też bo jak tu Pani dać buzi w kolnierzu?! :iloveyou: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W poniedziałek musi mieć ściągnięte szwy ;) Quote
Ziutka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kitek napisał(a):bo jak tu Pani dać buzi w kolnierzu?! :iloveyou: Ano racja.....bo jak tu nie dać pani buziaka co jakiś czas :evil_lol:.....skąd ja to znam.....przytulaki jedne :cool3:..........ale jakie koffane te nasze boksie :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 może by tak znów jakies nowe fotki? :evil_lol: :loveu: Quote
Ziutka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):może by tak znów jakies nowe fotki? :evil_lol: :loveu: Mysia.........wyjęłaś mi to z ust...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitek Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Mysia wczoraj nasz wet ściągnął szwy, wszystko dobrze sie goi, ale kołnierz nadal musi nosić... a o fotkach pomyślimy ;) Quote
Mysia_ Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 jakie pomyślimy? :mad::placz: Quote
Ziutka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Mi też za bardzo nie podoba się to stwierdzenie "pomyślimy" :evil_lol: :evil_lol: :mad: Quote
Mysia_ Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 i co pomyśleliscie? :eviltong: Quote
Ziutka Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):i co pomyśleliscie? :eviltong: Kitek i Szerutek................prosimy o meldunek :cool3:.....cioteczki się domagają zdjęć :mad:.........ile można czekać :diabloti: Quote
Kitek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ach...Na Szerutka? nawet całe życie :loveu: jutro po poludniu zakładają mi w domu internet (w końcu! po 3 miesiącach proszenia się!!!) i wtedy wgram zdjęcia... długie oczekiwanie zrekompensujemy większą ilością zdjęć.. p.s. ziuta ale fajny awatarek ojoj! cud faflunek! piękna minka! :cool3: Quote
Ziutka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kitek napisał(a):ach...Na Szerutka? nawet całe życie :loveu: jutro po poludniu zakładają mi w domu internet (w końcu! po 3 miesiącach proszenia się!!!) i wtedy wgram zdjęcia... długie oczekiwanie zrekompensujemy większą ilością zdjęć.. :multi: :multi: :multi:......to teraz nie będziemy musiały czekać tak długo na foteczki :eviltong:.....już nie będzie wymówki, że neta się nie ma :evil_lol: Kitek napisał(a): p.s. ziuta ale fajny awatarek ojoj! cud faflunek! piękna minka! :cool3: A dziękuje :loveu: To miłość mojego życia :cool3: Quote
Ziutka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Kitek']dobraaaaaa już są fotki :p Kitek przewspaniałe zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Kochany Szeruś :cool3: :loveu: P.S. Super masz nową fryzurkę ;) Quote
Recommended Posts