Kitek Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ziuta-23 no mnie Szerutek wypuszcza, ale zazwyczaj stoi przy drzwiach, albo leży na legowisku i patrzy na mnie z wyrzutem... jak wracam do domu zastaje moje buty i szelki Szerutka powyciągane z szafy, jego zabawki porozwalane po całym salonie, legowisko też często zmienia miejsce i leży np. na środku pokoju, nasze ciuchy tez często ląduja na podłodze (ale nic nie niszczy, tylko bawi się i zostawia)... :mad: zdarzają się też takie dni, że nic nie nabałagani---ale rzadko :watpliwy: gdy wracam do domu i zastaje bałagan, pytam go "Szero co to jest?" a on wtedy zwija się w kulkę i patrzy na mnie tymi swoimi ślicznymi oczętami... i czeka co dalej... ja zazwyczaj sprzątam ten bałagan a jak skończę to on jakby nigdy nic zaczyna się ze mną witać i skakać jak kangur i kręcić kuperkiem i lizać... bo przecież nic się nie stało :lol: ech a ja nie potrafię sie na niego długo gniewać bo jest najsłodszym potworem świata :grins::iloveyou: Quote
Ziutka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 No pięknie.....zaglądam na fotologa....i co.......nowych zdjęć SZERUTKA NIE MA :mad: :mad: :mad: Quote
Kitek Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ziuta-23 ale nie byj... obiecuję poprawę!!!!:chaos: Quote
Kitek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 ok, ok, obiecuje ze w tym tygodniu pojawia się nowe fotki :biggrina: Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kitek napisał(a):ok, ok, obiecuje ze w tym tygodniu pojawia się nowe fotki :biggrina: No ja myślę....ja myślę....:evil_lol: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Awatarek masz THE BEST.........wymiziałabym faflunka po tym nochalku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 tylko przpominam, że czekamy na foteczki :eviltong: Quote
Kitek Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 ziuta-23 dzięki, no coż moj avatar musi być boski skoro taki jest Szerutek :razz: fotki będą dzisiaj wieczorem (mam nadzieję...) :grins: Quote
Kitek Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 nowe zdjecia Szerutka juz na fotologu... a jaki komentarz od kogos dostałam: "jejku na wszystkich zdjeciach jest pies" :megagrin: :-D :-D :-D nooooo nieeeeeeeeee..... no proszeeee...a kto niby mialby byc? beret z antenką? Quote
wiq Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 najlepiej zdjęcia nagrzanych ludzi z imprezy :diabloti: się nie znają ;) Quote
Ziutka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Super zdjęcia :loveu: :loveu: Szeruś jest zarąbistym faflunkiem....:loveu: :loveu: Widać, że ma z Wami jak w raju..........:multi: Quote
Kitek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 średnio... odkąd wrócilismy do domu cały czas spał.... obudził się dopiero ok. 24ej i łaził przez całą noc... więc raczej nie udało nam się za dużo pospać.... dzisiaj już jest bardziej przytomny, ale widać że jest obolały... no i obrażony jest... patrzy na nas z takim wyrzutem... :-( strasznie jest mi go żal... :placz: Quote
Mysia_ Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Kitek, to normalne po zabiegu :roll: Jakby czuł się bardzo kiepsko to odwiedźcie weterynarza, ale nie powinno być takiej potrzeby... Każdy pies znosi inacej zabieg, inaczej narkozę... Np. mój Shogun już trzy godziny po kastracji czuł się świetnie, pomimo tego, że miał już przeszło 10 lat ;) Quote
Ziutka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Mocne mizianko dla przecudownego Szerutka :loveu: od ciotki Ziuty. Quote
Kitek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 no juz lepiej... dzisiaj ma calkiem sporo energii.. ale od razu mu humorek siada jak zakładam mu kolnierz... :-( niestety ancymonek jeden chce sie lizać, więc kolnierz nosić musi---szczególnie, że od jutra zostaje sam w domu :( biedny o wszystko sie obija i wygląda jak satelita! ;) Quote
Mysia_ Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 no własnie wygladał mi na takiego co będzie chciał kombinować przy tym :mad: Wymiziaj go od ciotki :cool3: Quote
Ziutka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Kitek napisał(a): wygląda jak satelita! ;) :roflt::roflt::roflt::roflt:...........Kitek umiesz dodać humoru....hihihi Quote
Mysia_ Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Chcemy nowe fotki satelity :cool3: Quote
Kitek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :B-fly::B-fly: zdjęcia będą w tym tygodniu, ale Szeruś nie ma na nich szczęśliwej minki, bo jest obrażony, że musi nosi takie dziwne rzeczy... Quote
Agniest Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 oglądałam fotki - Szero jest taki śliczny......... :) PS: a rybki nie chciał spróbować? bo moje suczydła by pewnie od razu wymemlały.... :) Quote
Kitek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Agniest dziękuję w moim imieniu i w imieniu Szerutka, jestem tego samego zdania.... ba uważam że jest NAJśLICZNIEJSZY! oczywiscie ze próbował rybki... okazał się wielkim fanem sushi! :eek: na początku ja tylko wąchał, potem zaczął popychać łapką i ani sie obejrzałam a zniknęła w jego pysiu... zaczął od głowy jak kociak :razz: Quote
Recommended Posts