Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ziuta-23 no mnie Szerutek wypuszcza, ale zazwyczaj stoi przy drzwiach, albo leży na legowisku i patrzy na mnie z wyrzutem... jak wracam do domu zastaje moje buty i szelki Szerutka powyciągane z szafy, jego zabawki porozwalane po całym salonie, legowisko też często zmienia miejsce i leży np. na środku pokoju, nasze ciuchy tez często ląduja na podłodze (ale nic nie niszczy, tylko bawi się i zostawia)... :mad: zdarzają się też takie dni, że nic nie nabałagani---ale rzadko :watpliwy:
gdy wracam do domu i zastaje bałagan, pytam go "Szero co to jest?" a on wtedy zwija się w kulkę i patrzy na mnie tymi swoimi ślicznymi oczętami... i czeka co dalej... ja zazwyczaj sprzątam ten bałagan a jak skończę to on jakby nigdy nic zaczyna się ze mną witać i skakać jak kangur i kręcić kuperkiem i lizać... bo przecież nic się nie stało :lol:
ech a ja nie potrafię sie na niego długo gniewać bo jest najsłodszym potworem świata :grins::iloveyou:

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

nowe zdjecia Szerutka juz na fotologu...
a jaki komentarz od kogos dostałam: "jejku na wszystkich zdjeciach jest pies" :megagrin: :-D :-D :-D
nooooo nieeeeeeeeee..... no proszeeee...a kto niby mialby byc? beret z antenką?

Posted

średnio... odkąd wrócilismy do domu cały czas spał.... obudził się dopiero ok. 24ej i łaził przez całą noc... więc raczej nie udało nam się za dużo pospać.... dzisiaj już jest bardziej przytomny, ale widać że jest obolały... no i obrażony jest... patrzy na nas z takim wyrzutem... :-(
strasznie jest mi go żal... :placz:

Posted

Kitek, to normalne po zabiegu :roll: Jakby czuł się bardzo kiepsko to odwiedźcie weterynarza, ale nie powinno być takiej potrzeby... Każdy pies znosi inacej zabieg, inaczej narkozę... Np. mój Shogun już trzy godziny po kastracji czuł się świetnie, pomimo tego, że miał już przeszło 10 lat ;)

Posted

no juz lepiej... dzisiaj ma calkiem sporo energii..
ale od razu mu humorek siada jak zakładam mu kolnierz... :-(
niestety ancymonek jeden chce sie lizać, więc kolnierz nosić musi---szczególnie, że od jutra zostaje sam w domu :(
biedny o wszystko sie obija i wygląda jak satelita! ;)

Posted

Agniest dziękuję w moim imieniu i w imieniu Szerutka, jestem tego samego zdania.... ba uważam że jest NAJśLICZNIEJSZY!
oczywiscie ze próbował rybki... okazał się wielkim fanem sushi! :eek:
na początku ja tylko wąchał, potem zaczął popychać łapką i ani sie obejrzałam a zniknęła w jego pysiu... zaczął od głowy jak kociak :razz: