Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Super fotki .................ale z takim modelem jak mają być nie super :loveu: :loveu:
Widać, że Szeruś jest najszczęśliwszy pod słońcem :multi: :multi:
Superancko śpi na kanapie :evil_lol: :evil_lol: (identycznie jak mój faflunek :loveu:)

Posted

a owszem owszem.... znowu byliśmy na lotnisku, tylko brzydka pogoda była więc zrobiliśmy tylko kilka zdjęć, ale nie wyszły za dobrze...
za to Szeruś się wyszalał i zawarł nawet kilka znajomości :-)
ale nie miał za dużo energii bo tego samego dnia już go zdążyła wymęczyć w parku jego koleżanka---młoda amstafka o imieniu Sake :loveu: tylko cały czas się zastanawiam czy Szerusiowi to bardziej podoba się Sake czy jej piłeczka bo na widok jednej i drugiej strasznie wariuje :eviltong:

Posted

Kitek napisał(a):
tylko cały czas się zastanawiam czy Szerusiowi to bardziej podoba się Sake czy jej piłeczka bo na widok jednej i drugiej strasznie wariuje :eviltong:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Kochany Szeruś :loveu: :loveu:

Posted

a jeszcze wam nie pisałam jaki z Szerusia jest zdrajca!!! przez pierwsze 2-3 tygodni ja byłam jego ukochaną panią, ale teraz oczywiście się okazało, że on na swojego PRAWDZIWEGO PANA wybrał sobie mojego narzeczonego... :angryy: normalnie potrafi się w niego patrzeć jak w obrazek... i co Pan powie to jest święte, mnie też co prawda posłucha, ale Pan to jest autorytet i władza!! :mad::mad:
dwaj spiskowcy!!!
ale ja już ich tam rozgryzłam! ja jestem od czarnej roboty... jak trzeba zakropić oczka, albo wyczyścić uszka to od tego jestem ja! a od rzucania patyczków i zabawy jest PAAAAAAAN!
ale jak Szerutek chce papu to też wie na kogo ma kierować swoje piękne oczęta, albo jak chce się pomiziać, albo poprzytulać na kanapie.... wtedy mi się podlizuje :angryy:
mały spryciarz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a ja oczywiście jak ta głupia oprzeć mu się nie mogę, wczoraj położył sie koło mnie na kanapie, oczywiście łeb wielki położył na moim ramieniu i spanko, co tam, że mi już cała ręka zdrętwiała, przecież nie mogę jej wyciągnąć spod Szerutka bo go obudzę, a on tak słodko pochrapuje... :grins::grins:
ech...ta miłość :loveu::loveu:

Posted

Cioteczki machamy wam łapkami i ogonkiem (kikutkiem w tym przypadku) bo jedziemy na wakacje :sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool:, będziemy z powrotem ok. 15-go...
:painting:
:bye::bye::hand::hand:

Posted

wszystko w porządku, chociaż wczoraj napędził nam trochę stracha, na spacerze chyba stanął na osie (albo innym owadzie) bo spuchła mu stópka, i cała nóżka mu drżała, ale był bardzo dzielny i nie płakał... :roll:
a już dzisiaj nie ma opuchlizny...
poza tym zrobiła się z niego taka przylepka, że najchętniej spałby z nami w łóżku co noc :cool3: i urządza nam nocne koncerty chrapania :diabloti:
a jak wychodzę do pracy to patrzy na mnie z takim wyrzutem, że najchętniej zostałabym w domu :mad:

Posted

Kitek napisał(a):

poza tym zrobiła się z niego taka przylepka, że najchętniej spałby z nami w łóżku co noc :cool3: i urządza nam nocne koncerty chrapania :diabloti:
a jak wychodzę do pracy to patrzy na mnie z takim wyrzutem, że najchętniej zostałabym w domu :mad:

Jak wszystkie boksie :loveu:.....przytulanki niesamowite i kochane nad życie.

A z tym wychodzeniem do pracy to ma to samo Hippies, która adoptowała boksia Maksia....tylko, że On jej rozwala miski z jedzeniem i wodą i np. suche jedzenie Hippies znajduje w łóżku :evil_lol: po powrocie z pracy.....nie chce jej wogóle wypuścić :shake: