Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no juz po tych fotkach to chyba kazdy sie w nim zakocha.... ja juz jestem stracona na dobre :loveu: :loveu: :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :cunao: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

No Szeruś :loveu: ........jest normalnie cudniasty :loveu: :loveu:

Kitek Ja mogę oglądać non stop tego słodziorka :loveu:
Tak więc nie krępuj się z wrzucaniem fotek na fotologa :evil_lol::cool3:

Posted

pssssssssttt.... napisze wam w sekrecie, że straaaaaaaaaasznie kochamy tego naszego Szerusia :loveu::loveu::loveu:
...mam wrażenie jakby był z nami od bardzo dawna... :lol:

Posted

Kitek napisał(a):
pssssssssttt.... napisze wam w sekrecie, że straaaaaaaaaasznie kochamy tego naszego Szerusia :loveu::loveu::loveu:
...mam wrażenie jakby był z nami od bardzo dawna... :lol:

No i o to chodzi Kitek....o to właśnie chodzi :loveu: :loveu:

Posted

Ojej dawno mnie na tym wątku nie było...Cieszę się że taki świetny psiak trafił do takich świetnych ludzi jak Wy:) Zdjęcia mówią same za siebie!!! Pozdrawiam serdecznie!!!!Proszę wyściskać Szerusia!

Posted

Kitek to juz masz całą listę co zrobic Szerusiowi :evil_lol:
- ucałować w nos od OCZY :evil_lol:
- podrapać za uszkiem ode mnie :cool3:
- i wysciska od bondzik :p

Posted

uffff.....no udało się, ale tylko dlatego, że Szeruś był rozespany jak przyszłam, bo inaczej to by brykał i podgryzał mnie i ciężko by było z tym drapaniem, całowaniem i ściskaniem :evil_lol:

Posted

Mysia przecudne są Twoje psiaki, Shogunek mi się najbardziej podoba! ślicznie się uśmiecha :lol:
z trzema psami to dopiero musi być wesoło, ja do tej pory mieszkałam z 2 psami i 2 kotami naraz i było suuuuuper.... moi rodzice mają 2 słodkie kundelki, które uwielbiam, jeden ma 16 lat (nazywa się E.T.) a drugi 12 (nazywa się Ciumek), więc zapomniałam już jak to jest mieszkać bez psa.... do czasu aż się nie przeprowadziłam... no i nie wytrzymałam nawet miesiąca :)
Szkoda tylko, że Ciumuś nie lubi Szerusia... :-(
mam nadzieję, że się do niego wkrótce przekona i nie dojdzie między nimi do zęboczynów...