Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 z tego co pamietam to Kitek pisała, że kaszlał :-( Quote
Kitek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 wiq Szerus mial wczesniej zapalenie kratni i tchawicy... może być garaż! byle z Szerusiem :eviltong: Quote
Kitek Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 no juz po tych fotkach to chyba kazdy sie w nim zakocha.... ja juz jestem stracona na dobre :loveu: :loveu: :loveu: :iloveyou: :iloveyou: :cunao: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 podaj jeszcze raz link do jego fotologa :cool3: Quote
wiq Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 mam nadzieję, że juz się do niego żadne gie nie przyczepi;) słodziaaak:loveu: Mysia, kliknij w podpis kitka:) Quote
Ziutka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No Szeruś :loveu: ........jest normalnie cudniasty :loveu: :loveu: Kitek Ja mogę oglądać non stop tego słodziorka :loveu: Tak więc nie krępuj się z wrzucaniem fotek na fotologa :evil_lol::cool3: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 nowe fotki są non stop mile widziane :evil_lol: Quote
Kitek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 wczoraj byliśmy na lotnisku, więc jak tylko będę miała możliwość to wrzucę nowe fotki mojego wariata! :grins::grins: Quote
Kitek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 pssssssssttt.... napisze wam w sekrecie, że straaaaaaaaaasznie kochamy tego naszego Szerusia :loveu::loveu::loveu: ...mam wrażenie jakby był z nami od bardzo dawna... :lol: Quote
Ziutka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Kitek napisał(a):pssssssssttt.... napisze wam w sekrecie, że straaaaaaaaaasznie kochamy tego naszego Szerusia :loveu::loveu::loveu: ...mam wrażenie jakby był z nami od bardzo dawna... :lol: No i o to chodzi Kitek....o to właśnie chodzi :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 a tak w ogóle to pozdrów od ciotek tego swojego Szerusia :cool3: :loveu: Quote
bondzik Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ojej dawno mnie na tym wątku nie było...Cieszę się że taki świetny psiak trafił do takich świetnych ludzi jak Wy:) Zdjęcia mówią same za siebie!!! Pozdrawiam serdecznie!!!!Proszę wyściskać Szerusia! Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Kitek to juz masz całą listę co zrobic Szerusiowi :evil_lol: - ucałować w nos od OCZY :evil_lol: - podrapać za uszkiem ode mnie :cool3: - i wysciska od bondzik :p Quote
Kitek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 uffff.....no udało się, ale tylko dlatego, że Szeruś był rozespany jak przyszłam, bo inaczej to by brykał i podgryzał mnie i ciężko by było z tym drapaniem, całowaniem i ściskaniem :evil_lol: Quote
Kitek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mysia a co to za śliczny nosek w Twoim avatarze? :razz: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Wszyscy zauważaja mój cuuudny avatarek :multi: To mój Shogunek :loveu: A tutaj wiecej fotek moich psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20083 ;) Quote
Kitek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mysia przecudne są Twoje psiaki, Shogunek mi się najbardziej podoba! ślicznie się uśmiecha :lol: z trzema psami to dopiero musi być wesoło, ja do tej pory mieszkałam z 2 psami i 2 kotami naraz i było suuuuuper.... moi rodzice mają 2 słodkie kundelki, które uwielbiam, jeden ma 16 lat (nazywa się E.T.) a drugi 12 (nazywa się Ciumek), więc zapomniałam już jak to jest mieszkać bez psa.... do czasu aż się nie przeprowadziłam... no i nie wytrzymałam nawet miesiąca :) Szkoda tylko, że Ciumuś nie lubi Szerusia... :-( mam nadzieję, że się do niego wkrótce przekona i nie dojdzie między nimi do zęboczynów... Quote
Mysia_ Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 No niestety trzy psiaki to już trochę za dużo :roll: Quote
Recommended Posts