bondzik Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 ja tez się bardzo cieszę - oby się znalazł domek na zawsze:) Quote
OCZY Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 To niech ta pani wezmie jakąś sunie - jak chciała, a my się zabrzańskim boksiem dobrze zajmiemy :) Co Wy na to? Dodam jeszcze że od razu kiedy skonczy mu sie kwarantanna moge i CHCĘ go stamtąd zabrać. Czy ktoś wie kiedy skończy mu się kwarantanna?? Nowa rodzinka już czeka na Szaronka ;) A ja go tam zawiozę osobiście. Quote
Mysia_ Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Kwarantanne kończy za tydzień w niedziele ;) Ale dzisiaj w schronisku ktos był (może Kitek?) i najprawdopodobniej zabiorą go w przyszłym tygodniu :cool3: Quote
Kitek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 tak to bylam ja! Szero zrobil na nas ogromne wrazenie! :loveu: chcielabym przyjechac po niego w poniedzialek lub we wtorek Quote
Mysia_ Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Bo to kochany psiak :loveu: Kitek, deyzja już podjęta? ;) Quote
Kitek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 tak, podjeta :p tylko musimy poczynic pewne przygotowania zanim go wezmiemy (zakupic smycz, obroze i miseczki oraz przygotowac dla niego miejsce w naszym domku) Quote
eria Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 takie zakupy przygotowawcze są najprzyjemniejsze :cool3: :cool3: :cool3: ja to bym mogła godzinami po zoologicznych łazić i przebierać w smyczkach, obróżkach i miseczkach :evil_lol: oczywiście Kitek pochwalisz się tym wszystkim, a jak Szero będzie już u Ciebie to niezzwłocznie założysz mu fotobloga :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Kitek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 hihih wlasnie wrocilismy z zakupkow :p eria no pewnie ze zaloze mu fotologa :-) Quote
wiq Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 podpisuję się pod postem erii w całości:lol: jak mam się odstresować to zamiast bluzki kupuję obróżkę:oops::evil_lol: i na FB czekam niecierpliwie:cool3: Quote
bondzik Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Trzymamy kciuki żeby Szeruś żył z Wami długo i szczęśliwie - ja i mój zabokserzony TZ czekamy na fotki z nowego domku!!! Quote
eria Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 wiq napisał(a): jak mam się odstresować to zamiast bluzki kupuję obróżkę:oops::evil_lol: a potem ją sprzedajesz, na przykład mi :evil_lol: :evil_lol: super że będzie fotoblog!! :multi: Quote
wiq Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 he, bo za duża była:evil_lol: z resztą, teraz pozbywam się moich zbiorów wieloletnich:evil_lol: Quote
michelle04 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ...no kochany taka batalia o Ciebie...fiu fiu...szczęściarz SZero....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Szero już u Kitek, czekamy na wieści :cool3: Quote
wandul 66 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Szero już u Kitek, czekamy na wieści :cool3::multi: :multi: :multi: :laola: :popcorn: :chlup: :drinking: :cunao: :beerchug: Quote
halbina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :cool2: :thumbs: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Ziutka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 SUPER.....OBY WSZYSTKIE PSIAKI TAK SZYBKO TRAFIAłY DO NOWYCH DOMKóW...:bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
michelle04 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ...i fotki....duuuużo fotek......:modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts