Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do zabrzańskiego schroniska trafił przekochany bokserek, jest zadbany i bardzo łagodny.W schronisku jest od 24 czerwca, niestety póki co nikt go nie szuka :shake: Psiak dość długo biegał w oklicach Parku Dubiela i pl.Traugutta (nie wiem czy tak to się pisze) i zauważyła go wandul66, ktora pracuje w pobliskiej klinice. Psiak jest bardzo łagodny, uwielbia biegac i przytulać się, kocha kobiety, a do factów podchodzi z dystansem. Zgadza się z innymi psiakami, przybiega na zawołanie ;) W schronisku dostał imię Szero, został też zaszczepiony na choroby zakaźne. Oto fotki:

Kontakt:
gosha160@wp.pl
692-581-343

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

przez tego delikwenta mało pracy nie straciłam , zauważyłam go rano w niedziele z balkonu dyżurki , sprawaiał wrazenie biegającego po parku , bawiącego sie z panem ,. Po dwóch godzinach nadal był , przetarłam oczy - bez obroży , dobiegający wesoło do wszystkich przechodzniów. Moja salowa pobiegła do niego , zagwizdała i kumpel dotarł na nasz balkon , zadzwoniłam do schroniska , zeby go zabrali i wzięłam do moej dyżurki w szpitalu - mam nadzieje , że nikt ode mnie tego nie czyta:cool3: :cool3: :cool3: :cool3::p :p :p

Posted

na mój gust to nawet roku nie miał , nie jest jeszcze wielkości dorosłego boksera , zęby też wyglądaja na nowe!!! Razem ze mna oceniała go pani doktor ( ginekolog co prawda) ale właścicielka prawie takiego samego boksera, płakała jak boksio do schronu jechał:placz: :placz: :placz:

Posted

OCZY, dzięki :p
A co do jego wieku... Momentami zachowuje się jak szczeniak, ale ząbki już są troszke zjechane... Trudno wyczuć (ja niestety mam zawsze problem w ocenianiu wieku psiaków z takim ząbkami, czyli boksery, pekinczyki, itp.). Ale ja bym mu dała około 3 lat, no nie wiem :roll:

Posted

wandul 66 napisał(a):
na mój gust to nawet roku nie miał , nie jest jeszcze wielkości dorosłego boksera , zęby też wyglądaja na nowe!!! Razem ze mna oceniała go pani doktor ( ginekolog co prawda) ale właścicielka prawie takiego samego boksera, płakała jak boksio do schronu jechał:placz: :placz: :placz:

Boksio wklejony na boxer forum - dr B:)