Mysia_ Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Do zabrzańskiego schroniska trafił przekochany bokserek, jest zadbany i bardzo łagodny.W schronisku jest od 24 czerwca, niestety póki co nikt go nie szuka :shake: Psiak dość długo biegał w oklicach Parku Dubiela i pl.Traugutta (nie wiem czy tak to się pisze) i zauważyła go wandul66, ktora pracuje w pobliskiej klinice. Psiak jest bardzo łagodny, uwielbia biegac i przytulać się, kocha kobiety, a do factów podchodzi z dystansem. Zgadza się z innymi psiakami, przybiega na zawołanie ;) W schronisku dostał imię Szero, został też zaszczepiony na choroby zakaźne. Oto fotki: Kontakt: gosha160@wp.pl 692-581-343 Quote
wandul 66 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 przez tego delikwenta mało pracy nie straciłam , zauważyłam go rano w niedziele z balkonu dyżurki , sprawaiał wrazenie biegającego po parku , bawiącego sie z panem ,. Po dwóch godzinach nadal był , przetarłam oczy - bez obroży , dobiegający wesoło do wszystkich przechodzniów. Moja salowa pobiegła do niego , zagwizdała i kumpel dotarł na nasz balkon , zadzwoniłam do schroniska , zeby go zabrali i wzięłam do moej dyżurki w szpitalu - mam nadzieje , że nikt ode mnie tego nie czyta:cool3: :cool3: :cool3: :cool3::p :p :p Quote
sara_rokitnica Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ale słodziak cudowny :loveu: spoko Wandul_66 jakby co to powiemy ze to nie Ty i ze to o inne Zabrze chodzi :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 piesiu wygląda na młodziutkiego , był wesoły , bawił się , a jak zobaczył pracownika ze schroniska wpadł w panikę !! CHYBA NAPRAWDĘ BOI SIĘ MĘŻCZYZN!!!! Quote
Mysia_ Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 teraz już do pracowników się cieszy, on jest poprostu nie ufny wobec facetów, ale potrafi sie do nich przekonać ;) Quote
supergoga Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Śliczny jest, nie rozumiem czemu nikt go nie szuka. Może porobic ogłoszenia i porozieszac w okolicy gdzie został znaleziony. Quote
wiq Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 porozsylalam na gg.. ale moze ktos go jednak szuka?..:-( Quote
eria Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 fajne psisko...może się zgubił....czas pokaże:roll: Quote
olekg89 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jezuuu boski .Gdybym miał miejsce na 3 psa :( Quote
halbina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Wysłałam znajomej zdjęcia i informacje. Zapytam jeszcze jednej... Ile on może mieć lat?... Quote
wandul 66 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 na mój gust to nawet roku nie miał , nie jest jeszcze wielkości dorosłego boksera , zęby też wyglądaja na nowe!!! Razem ze mna oceniała go pani doktor ( ginekolog co prawda) ale właścicielka prawie takiego samego boksera, płakała jak boksio do schronu jechał:placz: :placz: :placz: Quote
OCZY Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ogłoszenia gotowe.dziś wieczorkiem przemkne po Parku Dubiela i w okolicach Traugutta i porozwieszam. Quote
Mysia_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 OCZY, dzięki :p A co do jego wieku... Momentami zachowuje się jak szczeniak, ale ząbki już są troszke zjechane... Trudno wyczuć (ja niestety mam zawsze problem w ocenianiu wieku psiaków z takim ząbkami, czyli boksery, pekinczyki, itp.). Ale ja bym mu dała około 3 lat, no nie wiem :roll: Quote
wiq Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jesteś trzecią osobą, która przyjęła wiek 3ch lat dla niego, więc może się nie mylimy;) Quote
bondzik Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 wandul 66 napisał(a):na mój gust to nawet roku nie miał , nie jest jeszcze wielkości dorosłego boksera , zęby też wyglądaja na nowe!!! Razem ze mna oceniała go pani doktor ( ginekolog co prawda) ale właścicielka prawie takiego samego boksera, płakała jak boksio do schronu jechał:placz: :placz: :placz: Boksio wklejony na boxer forum - dr B:) Quote
wandul 66 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 bondzik napisał(a):Boksio wklejony na bokser forum - dr B:)witam , witam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
halbina Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 bondzik napisał(a):Boksio wklejony na boxer forum - dr B:) Witamy specjalistów od bokserów i ginekologii, jak mniemam... :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 smutny, bo mu kazałam na mnie patrzeć, a nie zjadac trawę ;) Quote
michelle04 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ...niedobra Mysia:mad: to Boksik chociaz chciał sie skryć za ta trawką.....;) prawie jego nie widac...hihihihi Quote
Mysia_ Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 taka nie dobra Mysia, że ma wielką szrame na ręce po powitaniu z maleństwem :evil_lol: Quote
Recommended Posts