Galwina Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Mam pytanie - co jest lepsze? W sensie: Czy lepiej jest zacząć od wystaw krajowych, klubowych, czy od razu pójść na wystawę międzynarodową? Mam zamiar pójść bez mojej suni (2 letniej goldenki) na wystawę międzynarodową (7 lipca) i zobaczyć jak to wygląda i co muszę z nią poćwiczyć (na jesieni byłyśmy na kursie PT1). Z góry dziękuję;) Quote
jefta Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A czemu na mail? Moim zdaniem lepiej na mała krajówkę: 1. mniejsza konkurencja i widownia mniej peszy 2. mniejsze zamieszanie 3. zazwyczaj łagodniejsze sędziowanie 4. taniej, a pierwsze wystawy są często spisane na straty Quote
cockermanka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jeśli pooglądać - to zdecydowanie międzynarodówka,w dniu w którym jest wystawiana Twoja rasa. Jeśli chodzi o debiut,to łatwiej na krajówce. Quote
Galwina Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Wielkie dzięki chyba też zastosuje się do rady:lol: Quote
Recommended Posts