Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę jedynie spekulować na podstawie zdjeć - ale mam wrazenie, ze ogonek ma taki a'la szpicowaty - czyli zakrecony i puszysty..Ale czy bardzo bardzo czy tylko bardzo - tego nie wiem...

Posted

Kippi pojechal wczoraj do dt do Warszawy. Tam bedzie zalatwial formalnosc w oczekiwaniu na wyjazd. Na razie z lekkim niepokojem czekamy na informacje. Na zdjeciach jeszcze w schronisku. Zobaczcie jaki jest piekny, przytulny - to naprawde wyjatkowy piesek - od razu to wiedzielismy.

Posted

Otrzymalismy wczoraj informacje o zachowaniu Kippiego w domku tymczasowym :) - Kippi jest grzeczny, ciagle caluje wszystkich :) i wszystkim sie podoba :multi:
Czekamy na dalsze informacje. Trzymamy kciuki za Kippiego zeby udalo mu sie znalezc szybko jak najlepszy domek.

Wszystkim ktorzy okazali Kippiemu serce i pomoc - bardzo dziekujemy!

p.s tesknimy za nim :oops:

Posted

bozie, bozie, jaki on ma dobry pycholek!!:loveu: :loveu:
kippuniu - trzymam kciuki zeby Ci sie powiodło!!
badź szczesliwy!! - bo ze bedziesz grzeczny tego jestem pewna:loveu:

Posted

mnie się kojarzy z takim typowym "kundlem polskim"-puszysty ogon, rozmiar niskopodłogowy,żywy, ciekawski.Polski towar eksportowy, nie do podrobienia:loveu: Sama mialam identycznego Amurka w dzieciństwie-tyko całego czarnego!!!

Posted

My nie bylismy bo troche daleko mamy ;) - Kippi jest w hotelu gdzie przebywaja psiaki ktorym Daisy zaltwia domki w Szwecji.
Z tego co sie dowiedzielismy wszystko jest w porzadku.

Posted

israel napisał(a):

My nie bylismy bo troche daleko mamy ;) - Kippi jest w hotelu gdzie przebywaja psiaki ktorym Daisy zaltwia domki w Szwecji.
Z tego co sie dowiedzielismy wszystko jest w porzadku.

rozumiem........................