strumyk Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='quadrupedium']Znasz takie przysłowie: mądry głup... masz racje, grunt to dobra samokrytyka; trafilas w samo sedno Ja pasuję i proszę abyś nie publikowała zdjęć moich psów. Unikniemy wtedy głupich dyskusji.ok, w takim razie gdy teraz bede wklejac zdjecia innych psow niz staffiki, wysle je najpierw do ciebie, zebys mogla zaakceptowac, bo w sumie nie wiem ile i jakie rasy hodujesz, a nie chce znow popelnic tak karkolomnej gafy :shake: a info dla uzytkownikow tego dzialu forum - nie nadepnijcie pani w pistacjowym (trzecia od lewej) na odcisk, bo skonczycie z etykieta glupich ma jakies kompleksy :diabloti::diabloti::diabloti: http://www.posejdon.net.pl/images/zoom/LLOVMR/warszawa_2007_-_wpr_080.jpg na przyszlosc radze wazyc slowa, bo ja osobiscie nie uzylam tu nic obrazliwego, w przeciwienstwie .... radze udzielac sie w swoim dziale, a nie psuc atmosfere na bullowatych EOT Quote
Patka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 strumyk jak chcesz mogę tą Panią z foty usunąć, ale to trochę potrwa ...:razz: Quote
hun Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Hej Strumyk-widzę że masz jeszcze zdjęcia,które gdzieś chowasz pod pazuchą.Nie bądz chitrus-daj się pogapić.NIE BĘDĘ NA CIEBIE KRZYCZEĆ.:lol: ;) Family Buldożer Quote
strumyk Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Patka napisał(a):strumyk jak chcesz mogę tą Panią z foty usunąć, ale to trochę potrwa ...:razz: A to juz nei do mnie, mi tam ta pani na zdjeciach nie przeszkadza :evil_lol: Quote
strumyk Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='hun']Hej Strumyk-widzę że masz jeszcze zdjęcia,które gdzieś chowasz pod pazuchą.Nie bądz chitrus-daj się pogapić.NIE BĘDĘ NA CIEBIE KRZYCZEĆ.:lol: ;) ha! to nie moje, zeby znow nie bylo, ze sie nie stosuje do polecen - sa stad: http://www.posejdon.net.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=124&catid=156&PageNo=1 :) Quote
Recommended Posts