Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strumyk i Vectra wielkie dzięki za fotki są rewelacyjne:p i do tego tak się naśmiałam :evil_lol:
Gratulacje dla Lindy (super się spisała :loveu:) i dla pozostałych lokatowców.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Swietne fotki - ja rowniez baaardzo dziekuje za fotorelacje!!!!
Gratulacje dla wszystkich bez wyjatku - bylo bardzo milo i sympatycznie, szkoda tylko, ze niektore psiaki zostaly przez Sedziego nieslusznie "skrzywdzone".
Pozdrawiam
Katarzyna

ps
siora zaszalala :) - czy to oznacza , ze ukonczyla ch.ml.?

Posted

wera99 napisał(a):
siora zaszalala :) - czy to oznacza , ze ukonczyla ch.ml.?

niestety, brakuje nam krajowki :)
ale to fakt - "zawsze druga" (a propos filmu "nic smiesznego") bardzo ladnie sie pokazala :)

Posted

BRAWO, BRAWO LINDZIK,
BRAWO, BRAWO CHARGER
WSZYSTKIM BRAWO tym wygranym i tym mniej.
BRAWO STRUMYKI za zdjęcia, są super!!!;)
Żałujemy bardzo że nas nie było. Ale powiększyła się nam rodzina:loveu: :loveu:
Duże buziaki dla Cesta.
Mam nadzieję że większość z Was zasili stawkę w Sopocie,więc do zobaczenia.

P.S. Serdeczne pozdrowienia dla Patki - trzym się!:loveu:

Posted

GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!
Niestety, nie było nas ze Snookerem. Aż wstyd się przyznać jak dałem ciała. Zapomniałem wziąć naszykowanej książeczki zdrowia ze stolika i nas nie wpuścili :-( Tłumaczy mnie tylko imprezka, która miała miejsce poprzedniego dnia. Cóż... do następnego razu.

Posted

Forgeta...najwazniejsza w tej chwili jestes Ty i Karolinka...duza buzka dla was oraz dla pozostalej rodzinki...a dla Antusia porzadne glaskanko ;)
i mam nadzieje ze do zobaczenia... na jakies wystawie.

Piotraz...niestety warszawa jest specyficzna pod tym wzgledem...ale da rade wprowadzic tylko trzeba wiedziec z ktorej strony :evil_lol: tak by ominac milych panow wet...ktowrzy w dodatku sciagali kase za zaswiadcenia :mad:
Jak kto nie posiadal zaswiadczenia, to wolali za psa 20 zl...nawet nie przebadal psa, a zaswiadczenia byly z kserowana pieczatka ...PARANOJA!!!:mad:

Posted

I ja się do gratulacji przyłączam, choć nie tylko dla lokatowców lecz wszystkich startujących, tych którzy mieli lepszy jak i słabszy dzień!!!;)

Szczególlne dla mojego Kinga Zuzola-Magnetic Boy Buldożer, dla mureczki, siostry przyrodniej mojej Zośki, dla Łeksia oczywiście:loveu: którego trochę potraktowali...hmm, wtajemniczeni wiedzą, ja nie byłem więc nie komentuję...

No i dla tatusia mojej panny, Chargerka oczywiście:multi: :multi: :multi:

Famili, dobra robota!!!
Wszystkiego dobrego:thumbs: :thumbs: :thumbs: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Dzięki Giovani ZUZOL i MURKA zasyłają buziaczki:calus: :calus:
Piotraz nie masz co żałować/że ciebie nie było/,jak na WYSTAWĘ MIĘDZYNARODOWĄ W STOLICY KRAJU I POLSKIEJ KYNOLOGI,która się odbyła na terenie Klubu Sportowego "GWARDIA"-wystawa ta nie dawała odczucia wystawy CACIBOWEJ.
Jedynie co było czuć,to walające się psie kupy.Nigdy nie krytykowałam żadnych wystaw,ale jadąc do STOLICY spodziewałam się ,chociażby takiej wystawy jak u nas we Wrocławiu.Nie należę do osób wymagających niewiadomo czego.ale myślę że chociaż numerki lokatowe powinny być na ringu .A apropo tych zaświadczeń wymaganych przez wet.przy wejściu-to oni chyba sobie to z palca wyssali,poniewż dawno ta procedura została zniesiona/resztę sami sobie dopowiedzcie/.
Piotraz jednie możesz żałować że nie spotkałeś się zrodziną,a było fajowo.
Ogólnie gdyby nie sympatyczni ludzie w roli wystawców ,chyba nikt by nie wiedział że jest to wystawa,co najwyżej marny pokaz.
Jeszcze raz G R A T U L U J Ę:multi: :multi: :multi: ZWYCIĘZCOM i pozostałym wystawcom.

Family Buldożer

Posted

Co do wystawy , w zeszłym roku była taka sama lipa ,dodatkowo był skwar niemiłosierny 100% i brak cienia.W tym roku dla kontrasty błoto po pachy.Beznadziejnie że przenieśli wystawe z toru wyścigów konnych na gwardie ... Na wyścigach ogromny teren i hala , dużo drzewek , zawsze było miło i fajnie - pisze jako oglądowywać :evil_lol: :evil_lol: bo wyścigi bliskie memu sercu i wystawy również ;)

A co do wejścia z psem , to mnie i dzikiego Frania nikt nie sprawdzał , zabuliliśmy 20 zł za parking i nikt o nic więcej nie pytał ..... a już myślałam że sobie pogadam z kimś na ten temat przy wejściu :evil_lol:

Ja się na wystawach nie znam ,ale powiem że jeśli ta Warszawska pokazówka ;) miała być prestiżowa jakaś , no to dali tyłka równo , bo uczciwie powiem że jak byłam z Francą w Radomiu , to mimo że był totalny brak organizacji i skwar to jednak ringi takie bardziej przejrzyste były i numerki ringów bliżej oka , bo ile ja się złaziłam po tej gwardii by znaleść staszki .... jak dostrzec mini tabliczke z numerkiem , stojącą gdzieś na ziemi przez tłum ludzi ?

Jak tak dalej Warszawka będzie sobie jaja robić , obawiam się że ludziska zaczną olewać taką dzampreze.
Zdjęć też mało , bo non stop ktoś mi na głowe chciał wleść , pomijając że Franek też zachowywał się poniżej normy :evil_lol:

Posted

strumyk napisał(a):

BIS Juniorow - coz, nie chcialam zdeptac tej pani przede mna ... :) (a powinnam ;-) )
http://dag.dagmonia.com/dogo/Warszawa_CACIB_07/warszawa_cacib_80707287.jpg

Mam pytanie do autora tak błyskotliwego wpisu - czemu ta błyskotliwość nie nawiedziła go przed wyjściem na BIS Juniorów. Zwyczajowo psy niskonożne wychodzą na ring za tymi wyższymi. A z odległości i sposobu prowadzenia psa na ringówce wnoszę, że nawet chihuahua byłaby trudna do dogonienia.
Miłe?

Posted

quadrupedium napisał(a):
Mam pytanie do autora tak błyskotliwego wpisu - czemu ta błyskotliwość nie nawiedziła go przed wyjściem na BIS Juniorów. Zwyczajowo psy niskonożne wychodzą na ring za tymi wyższymi. A z odległości i sposobu prowadzenia psa na ringówce wnoszę, że nawet chihuahua byłaby trudna do dogonienia.
Miłe?

...szanowna Pani
tak się składa, że to osoby funkcyjne wystawy decydowały o kolejności wejścia na ring na BIS Juniorów, co zresztą było poprzedzone wielkim bałaganem, bo karty wystawcy oddawali praktycznie przed wejściem "w zębach" więc uszczypliwe uwagi kieruj w kierunku organizatorów,
a poza tym jeśli to Twoja osoba jest na fotce i skoro jesteś tak obyta z wystawami,
posiadasz tak dużą wiedzę w kwestii wystawiania psów to po co pchasz się przed wyższe psy i blokujesz wszystkich za sobą???? :crazyeye:
...może trochę więcej obiektywizmu????

Posted

quadrupedium napisał(a):
Mam pytanie do autora tak błyskotliwego wpisu

do autorki, z kontekstu wynika jakiej jestem plci
czemu ta błyskotliwość nie nawiedziła go przed wyjściem na BIS Juniorów.
bo wbrew temu co sie na ogol dzieje na wystawach, slucham tego co do mnie mowia i nie robie balaganu ani zadnych zametow - stanelam tam gdzie mi kazano
Zwyczajowo psy niskonożne wychodzą na ring za tymi wyższymi.
Widocznie moj pies dla ustawiajacego byl bardziej niskonozny, ale o slepote to pretensje nie do mnie.
A z odległości i sposobu prowadzenia psa na ringówce wnoszę, że nawet chihuahua byłaby trudna do dogonienia.
Miłe?
Tzn? Bo troche nie rozumiem kto kogo mialby gonic. Skoro potrafisz widziec trojwymiar na zdjeciu - podziwiam. Ale wystarczy przypomniec sobie zakret przed sedziami.
Jak masz jeszcze zal, ze sedzia Cie nie wybral, to nie tu jest moiejsce na odwolywanie sie.
A poza tym, abstra***ac, moge sobie komentowac co chce. Nie podoba sie, to mnie pozwij, pamietaj tylko, ze dlugie kolejki w sadach, bo politycy i aktorzy pozajmowali krzeselka w poczekalni.

Posted

Do:
strumyk
:evil_lol:

jeżeli uważasz, że Twój "niby śmieszny" tekst był na miejscu to się mylisz.
nie mam ochoty na kłótnie, ale też nie życzę sobie takich komentarzy w Twoim poście ze zdjęciami jak i ostatnim.
BIS to łut szczęścia. Na jednym wygrasz Ty na innym ktoś inny.
Widzę, że obrażanie innych jest już normą. Szkoda
Życzę wielu sukcesów w przyszłości.

Posted

[quote name='quadrupedium']
jeżeli uważasz, że Twój "niby śmieszny" tekst był na miejscu to się mylisz.
poczucie humoru to sprawa wzgledna, a o gustach sie nie dyskutuje

nie mam ochoty na kłótnie, ale też nie życzę sobie takich komentarzy w Twoim poście ze zdjęciami jak i ostatnim.
przezywasz jakbysmy sie przynajmniej znaly osobiscie i zrobila to specjalnie, zeby dowalic wlasnie TOBIE - niestety, nie znam Cie i nie schlebiaj sobie
Na jednym wygrasz Ty na innym ktoś inny.
Widzę, że obrażanie innych jest już normą. Szkoda
taaa, widze terierek wylazi
ale ja moge tak dlugo

Posted

strumyk napisał(a):
poczucie humoru to sprawa wzgledna, a o gustach sie nie dyskutuje
przezywasz jakbysmy sie przynajmniej znaly osobiscie i zrobila to specjalnie, zeby dowalic wlasnie TOBIE - niestety, nie znam Cie i nie schlebiaj sobie
taaa, widze terierek wylazi
ale ja moge tak dlugo

Znasz takie przysłowie: mądry głup...

Ja pasuję i proszę abyś nie publikowała zdjęć moich psów. Unikniemy wtedy głupich dyskusji.