Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maciek777']Nie spieszno mu do dorosłości;) Zachowuje się jak szczeniak, choć zabawki raczej go nie interesują. Być może nie wie do czego służą:shake:
Dzisiaj (chyba on) zniszczył sobie obrożę. Pękło pół plastikowego zapięcia i mu się odpina. Obrożę kupowałem skromną i mam:roll: Oszczędny płaci dwa razy, jak to mówią:roll:

Trzy światy to ja mam czasem tutaj:evil_lol:
Nigdzie się nie wybieram póki co;) Swoją drogą, ewentualna przeprowadzka z tyloma zwierzakami nie wiem czy byłaby możliwa:roll: Nie w pierwsze lepsze miejsce:eviltong:[/QUOTE] Mój Romanek też nie wie do czego zabawki służą:shake:, nie wie też czym jest zabawa między psami:shake:, ale już wie, że człowiek mizia i to jest cool:multi:

Posted

Byle bym ja wcześniej nie znalazł swego miejsca POD ziemią:evil_lol:
Liczę, że we wrześniu ktoś zadzwoni:roll:[/QUOTE]

Ja także czekam na ten wrzesień jak na zbawienie, porozwieszałam moim psiakom plakaty i nic.
Tymczasem zaglądam do Charliego, gdyż spać nie mogę..

Posted

Dziękuję za pamięć o Charlim:)

[quote name='Panna Marple']Mój Romanek też nie wie do czego zabawki służą:shake:, nie wie też czym jest zabawa między psami:shake:, ale już wie, że człowiek mizia i to jest cool:multi:
To najważniejsze:p

[quote name='kudlataja']Ja także czekam na ten wrzesień jak na zbawienie, porozwieszałam moim psiakom plakaty i nic.
Tymczasem zaglądam do Charliego, gdyż spać nie mogę..
Jeszcze 15 lat temu nie chciało się słyszeć o wrześniu:evil_lol:

[quote name='Martika@Aischa']Będę nudna ;) Charli do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Trzeba mu to powtarzać do znudzenia:D

Posted

Maciek a może powtórzyć ogłoszenia?
Póki nie rozkręcę nowego bazarku ogłoszeniowego- chętnie się tym zajmę :)

Posted

[quote name='Maruda666']Trochę nie zaglądałam, miałam nadzieję, że przystojniak już w nowym super domu a tu nic :cool3:[/QUOTE]
Niestety:shake:

[quote name='b-b']Wpadam z odwiedzinami :)[/QUOTE]
Witamy:)

[quote name='Panna Marple']I ja zaglądam razem z Bandą Trojga:lol:; właśnie Franka ryje mi po klawiaturze:evil_lol:[/QUOTE]
A może je przedstawisz?:p

[quote name='Juldan']Maciek a może powtórzyć ogłoszenia?
Póki nie rozkręcę nowego bazarku ogłoszeniowego- chętnie się tym zajmę :)[/QUOTE]
Wielkie dzięki:) Jeśli masz czas i chęci...:p

[quote name='Martika@Aischa']dzień dobry przystojniaku kochany :* ( do domu!) ;)[/QUOTE]
Dzień dobry, dziękuję za miłe słowa:oops::eviltong:;):evil_lol::D
No właśnie, Charlie wszystkim się podoba, tylko jakoś domy tego nie dostrzegają:roll:

Posted

[quote name='Maciek777']Niestety:shake:

Witamy:)

A może je przedstawisz?:p

Wielkie dzięki:) Jeśli masz czas i chęci...:p

Dzień dobry, dziękuję za miłe słowa:oops::eviltong:;):evil_lol::D
No właśnie, Charlie wszystkim się podoba, tylko jakoś domy tego nie dostrzegają:roll:[/QUOTE] Przedstawić mogę: Franka (5 lat), Felek(3 lata) i Romuś(10 co najmniej-za to najkrótszy stażem, bo od roku z nami). No i jest jeszcze kotka panna Grey. Gorzej z fotami, bo nie potrafię wstawić:oops:, a te co mam na kompie, to średnie są, bo Frania i Felunio to czarne małpiszony i źle na zdjęciach wychodzą...

Posted

[quote name='Panna Marple']Przedstawić mogę: Franka (5 lat), Felek(3 lata) i Romuś(10 co najmniej-za to najkrótszy stażem, bo od roku z nami). No i jest jeszcze kotka panna Grey. Gorzej z fotami, bo nie potrafię wstawić:oops:, a te co mam na kompie, to średnie są, bo Frania i Felunio to czarne małpiszony i źle na zdjęciach wychodzą...[/QUOTE]
Brzmi bardzo ciekawie, ale właśnie te fotki...:roll:
Jeśli chcesz to możesz mi na maila przesłać (podałbym w PW) to wstawię:)

Posted

[quote name='Maciek777']

Jeszcze 15 lat temu nie chciało się słyszeć o wrześniu:evil_lol: [/QUOTE]

[COLOR=#000000]Nadal wrzesień nie kojarzy mi się jakoś najlepiej, 15 lat temu z wiadomych powodów, a teraz z drugiej strony barykady z kolei jestem..[/COLOR]
[COLOR=#000000]Jednak trzeba być ponad to, adopcje w wrześniu do przodu!!![/COLOR]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']zaglądam do naszego przystojniaka :):):)[/QUOTE]
[quote name='b-b']Wpadam w chłodniejszy poniedziałek pozdrowić przystojniaczka :)[/QUOTE]
Którego...? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziękuję za pamięć o burku:evil_lol:

[quote name='kudlataja'][COLOR=#000000]Nadal wrzesień nie kojarzy mi się jakoś najlepiej, 15 lat temu z wiadomych powodów, a teraz z drugiej strony barykady z kolei jestem..[/COLOR]
[COLOR=#000000]Jednak trzeba być ponad to, adopcje w wrześniu do przodu!!![/COLOR][/QUOTE]
Czyli przeszłaś na stronę wroga:diabloti:

[quote name='Gusiaczek']Cześć Charlie, zaglądam z nadzieją, że już tu cię nie ma, a ty ? .... nadal lansik na dogo uskutecznasz :evil_lol:[/QUOTE]
Tak mu się z Wami spodobało:p

Posted

Ciąg dalszy Charlie'owego lansu;)

[IMG]http://i60.tinypic.com/a5ffat.jpg[/IMG]

[IMG]http://i60.tinypic.com/jaaw49.jpg[/IMG]

[IMG]http://i59.tinypic.com/15dwbcw.jpg[/IMG]

[IMG]http://i59.tinypic.com/2s1riir.jpg[/IMG]

Wygląda jak jesienią:roll:

[IMG]http://i58.tinypic.com/of0t8m.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tola']Piękny psiak, przepiękne zdjęcia:lol:
Jak to się dzieje, ze jeszcze bez domu?[/QUOTE]
Dziękuję razem z Charlim:p
I oto jest pytanie:roll:

[quote name='Martika@Aischa']aż trudno uwierzyc że telefon nie przestaje dzwonic ;) Charli przystojniak :lol:[/QUOTE]
Żarciki się trzymają...:mad::evil_lol:
No tak, Charliemu niczego nie brakuje:p