Panna Marple Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Tarmoszę serdecznie uroczego Rudzielca:lol: Quote
Nadziejka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Charlisiu pozdrawiam stokroć :iloveyou: :iloveyou: psinuniu cudny :thumbs: Quote
Panna Marple Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 A cóż tu tak cicho i pusto, co?:mad: Charlie czeka:lol: Quote
Juldan Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Maciek a może zrobię w przyszłym tygodniu ogłoszenia na inne miejsce? Może Gorzów albo Zielona Góra albo Wrocław? Quote
Maciek777 Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 [quote name='Panna Marple']Tarmoszę serdecznie uroczego Rudzielca:lol:[/QUOTE] [quote name='ewa gonzales']Charlisiu pozdrawiam stokroć :iloveyou: :iloveyou: psinuniu cudny :thumbs:[/QUOTE] Charlie dziękuje:p [quote name='Panna Marple']A cóż tu tak cicho i pusto, co?:mad: Charlie czeka:lol:[/QUOTE] On czeka do jutra bo wtedy ściągnę mu abażur:cool3: [quote name='Juldan']Maciek a może zrobię w przyszłym tygodniu ogłoszenia na inne miejsce? Może Gorzów albo Zielona Góra albo Wrocław?[/QUOTE] Dzięki wielkie za chęci:) Myślę, że będę czekał aż znajdzie się coś na miejscu:roll: Duża odległość zawsze mnoży kłopoty, ryzyko i koszty:shake: Quote
Martika&Aischa Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 zaglądam nieustannie zaciskając kciuki za najlepszy domek na świecie dla przystojniaka :lol: Quote
Panna Marple Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Czy Charlie już bez lampy?:lol: A co będzie jak po zdjęciu lampy zobaczy, że jajek nie ma?:crazyeye: Quote
Maciek777 Posted July 26, 2014 Author Posted July 26, 2014 [quote name='Panna Marple']Czy Charlie już bez lampy?:lol: A co będzie jak po zdjęciu lampy zobaczy, że jajek nie ma?:crazyeye:[/QUOTE] Tak, jest już bez:) Wreszcie wygląda jak pies:p Chyba jeszcze się nie zorientował, że mu czegoś brakuje bo jest w dobrym humorze;) Quote
Panna Marple Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Faceci... z jajkami czy bez...nawet nie zauważą...Wiele hałasu o nic:diabloti: Quote
Maciek777 Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='Panna Marple']Faceci... z jajkami czy bez...nawet nie zauważą...Wiele hałasu o nic:diabloti:[/QUOTE] Jakie o nic???:crazyeye: Przecież to główna OZDOBA tyłu psa:evil_lol: Później długo długo nic, a później dopiero ogon;) A Charlie bardzo lubi na dwóch łapkach chodzić:) Tylnych, rzecz jasna:p Nie znam praktycznej funkcji dla tej umiejętności, za wyjątkiem brudzenia spodni:evil_lol: Quote
PeLala Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Maciek777']Jakie o nic???:crazyeye: Przecież to główna OZDOBA tyłu psa:evil_lol: Później długo długo nic, a później dopiero ogon;) A Charlie bardzo lubi na dwóch łapkach chodzić:) Tylnych, rzecz jasna:p Nie znam praktycznej funkcji dla tej umiejętności, za wyjątkiem brudzenia spodni:evil_lol:[/QUOTE] wtedy jest wyższy:p Quote
Panna Marple Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Mój Felek też lubi na dwóch łapkach chodzić, ale tylko w lesie, kiedy chce wypatrzyć wiewiórki lub inne zwierzaczki , a krzaki mu zasłaniają:evil_lol: Quote
Maciek777 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='PelasiaLala']wtedy jest wyższy:p[/QUOTE] Pewnie tak:) Nie trzeba się schylać;) Jednak to działa na jego niekorzyść bo wtedy nie ma głaskania aż nie stanie na czterech łapkach:roll: [quote name='Panna Marple']Mój Felek też lubi na dwóch łapkach chodzić, ale tylko w lesie, kiedy chce wypatrzyć wiewiórki lub inne zwierzaczki , a krzaki mu zasłaniają:evil_lol:[/QUOTE] Taki spryciarz:) Quote
inka33 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 [quote name='Maciek777']Jakie o nic???:crazyeye: Przecież to główna OZDOBA tyłu psa:evil_lol: Później długo długo nic, a później dopiero ogon;)[/QUOTE] :hmmmm: Ciekawe, co powiesz w tej kwestii o suczkach... :cool3: [quote name='Maciek777']A Charlie bardzo lubi na dwóch łapkach chodzić:) Tylnych, rzecz jasna:p Nie znam praktycznej funkcji dla tej umiejętności, za wyjątkiem brudzenia spodni:evil_lol:[/QUOTE] Charlie chce z Tobą tańczyć, a Ty go za to karzesz brakiem głasków...?! :shake: Quote
Maciek777 Posted July 28, 2014 Author Posted July 28, 2014 [quote name='inka33']:hmmmm: Ciekawe, co powiesz w tej kwestii o suczkach... :cool3:[/QUOTE] Mam o nich takie samo zdanie jak o wykastrowanych psach:eviltong: [quote name='inka33']Charlie chce z Tobą tańczyć, a Ty go za to karzesz brakiem głasków...?! :shake:[/QUOTE] Jak chciał tańczyć to mógł się zgłosić na bazarek, co się już skończył;) Quote
Maciek777 Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Gusiaczek']Zaglądam przed urlopem :)[/QUOTE] A ja myślałem, że już po urlopie:) Miałaś urlop od dogo;) Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Gusiaczek']Zaglądam przed urlopem :)[/QUOTE] a ja przed popołudniową kawką ;) Buziak w nochal Charli :* :) Quote
inka33 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Maciek777']Mam o nich takie samo zdanie jak o wykastrowanych psach:eviltong:[/QUOTE] Czyli, że co jest największą ozdobą suczek...?! :eek2: [quote name='Maciek777']Jak chciał tańczyć to mógł się zgłosić na bazarek, co się już skończył;)[/QUOTE] Widocznie go nie zaprosiłes, to nie przyszedł... :shake: Quote
Maciek777 Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='Martika@Aischa']a ja przed popołudniową kawką ;) Buziak w nochal Charli :* :)[/QUOTE] Charlie dziękuje:p [quote name='inka33']Czyli, że co jest największą ozdobą suczek...?! :eek2:[/QUOTE] Jakaś ładna obroża:eviltong: [quote name='inka33']Widocznie go nie zaprosiłes, to nie przyszedł... :shake:[/QUOTE] Mógł się wprosić:roll: Quote
kudlataja Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Owiedzam Charliego, fajny banerek i fajny psiak. Doczytałam, że domku szukasz gdzieś w okolicy, mądrze i mniej stresu. Mnie zawsze stresują "dalekie" adopcje, choć czasem nie ma wyjścia, na naszej lubelszczyźnie trudno o dobry domek, raczej same nieszczęścia. Trzymam kciuki za Charliego i będę zaglądała. Quote
inka33 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 [quote name='Maciek777']Jakaś ładna obroża:eviltong:[/QUOTE] Przed czy po sterylce...? :hmmmm: [quote name='Maciek777']Mógł się wprosić:roll:[/QUOTE] E tam, pewnie bys go za to skarcil... :shake: Quote
Maciek777 Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='kudlataja']Owiedzam Charliego, fajny banerek i fajny psiak. Doczytałam, że domku szukasz gdzieś w okolicy, mądrze i mniej stresu. Mnie zawsze stresują "dalekie" adopcje, choć czasem nie ma wyjścia, na naszej lubelszczyźnie trudno o dobry domek, raczej same nieszczęścia. Trzymam kciuki za Charliego i będę zaglądała.[/QUOTE] Witam i dziękuje za wszystko:) Też słyszałem, że w Twoich stronach trudniej o dobry dom:shake: Chociaż ostatnio od nas (z hotelu) pojechała sunia właśnie tam i to podobno super dom więc jak widzisz psy do DS nie wysyła się tylko w jedną stronę:p [quote name='inka33']Przed czy po sterylce...? :hmmmm:[/QUOTE] A czy to zmienia wygląd?:eviltong: A ta na serio to te dyndające jajka u psów to raczej szpecą psa:) Chyba, że to już takie moje skrzywienie bo za raz myślę, że on tylko chodzi i robi wszędzie szczeniaki-bezdomniaki lub szczeniaki-hodowlaki, które w domach odbierają miejsce bezdomniakom:roll: [quote name='inka33']E tam, pewnie bys go za to skarcil... :shake:[/QUOTE] Ale mi opinię robisz:sadCyber: Quote
b-b Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Dopiero teraz zauważyłam Twój banerek:roll:...a więc jestem u malucha:) Podobny jest do psiaka jakiego kiedyś mieliśmy:) Czaruś miał tylko więcej włosów i bardziej puchaty ogon - jak wiewióra. Quote
Recommended Posts