caha Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 nooo, super wieści, tylko dzięki nim (takim wieściom), człowiek tyle poświęca i czuje z tego radość :) Quote
Tola Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ze sporym opóżnieniem zobaczyłam tytuł - bardzo się cieszę z tak wspaniałego zakończenia - domek wydaje się z kategorii tych wymarzonych :smile: Nieustającego szczęścia piesku! Maćku - gratuluję :smile: Quote
Martika&Aischa Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Dziewczynki i chłopcy oczywiście ;) proszę zajrzyjcie do zrezygnowanego Zygusia :( wierzę że zaświeci i dla niego jeszcze słońce i znajdzie dom :( tyle lat za kratami schroniska .... :( http://www.dogomania...uż-zrezygnował/ Quote
Maciek777 Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 Tak,macie rację wiadomości coraz to lepsze napływają od Charliego :) Maćku - gratuluję :smile: Dzięki, choć ten sukces ma wielu ojców...i matek :evil_lol: Dziewczynki i chłopcy oczywiście ;) proszę zajrzyjcie do zrezygnowanego Zygusia :( wierzę że zaświeci i dla niego jeszcze słońce i znajdzie dom :( tyle lat za kratami schroniska .... :( http://www.dogomania...uż-zrezygnował/ To lecimy :roll: Właśnie podałem domkowi Ciorliego namiary na wątek :) Quote
b-b Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Właśnie podałem domkowi Ciorliego namiary na wątek :) No to będzie niezła lektura do poczytania :siara: Quote
Maciek777 Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 a jakąś może fotkę kociaka? albo wątek? jak to takie cudo :) No już jest :) Takie smutne spojrzenie ma za zwyczaj :roll: Ale mrucząca (z radości) więc to tylko pozory :) Może się ta mina przydać do ogłoszeń :evil_lol: Między kotami pokój - już jest cisza, a nawet się bawią :) Odezwało się DT więc pora ustalić termin przekazania :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ciorli grzeje się już w domku :). Szczęścia, piesku :), a Maćkowi gratulacje :klacz: . A kociątko rzeczywiście ślicznota: http://i57.tinypic.com/206bu4n.jpg :). Quote
b-b Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Grecką urodę ma kociaczek :) Fajnie, że się DT odezwał bo lepiej żeby się nie przyzwyczajał kotek do Was. Quote
Maciek777 Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Grecką urodę ma kociaczek :) Fajnie, że się DT odezwał bo lepiej żeby się nie przyzwyczajał kotek do Was. Grecką? Nie wiedziałem, że taka istnieje :hmmmm: No tak, niech się nie przyzwyczaja :roll: Ja też się zacząłem przyzwyczajać więc musi szybko odejść :evil_lol: Quote
b-b Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Grecką? Nie wiedziałem, że taka istnieje :hmmmm: Jak nie jak tak :D Quote
inka33 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Maćku, ale się Ciorliemu wydłużyły macki (które oplotły Ci serducho)...! :-o Quote
Maciek777 Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Maćku, ale się Ciorliemu wydłużyły macki (które oplotły Ci serducho)...! :-o Macki i do Was dotarły :evil_lol: A ja chciałem ogłosić, że kocica już w domu :) Stowarzyszenie wstawiło ją do siebie na stronę i pani zadzwoniła do mnie, za 20 minut już była na miejscu i pokazała mi ją w telefonie, że jej zaginęła 3 tygodnie temu. Ludzie wydawali się całkiem w porządku i myślę, że będzie jej dobrze :roll: Quote
caha Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 o to super wiadomość, oby mieli nauczkę i już im nigdy nie zaginęła :) Quote
b-b Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Fajnie, że zguba się odnalazła. A mówiłeś im o obróżce z adresatką? Bo chyba sami na to nie wpadną... Quote
Mysza2 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości z domku Charliego i tak trzymać :):) Quote
Maciek777 Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Fajnie, że zguba się odnalazła. A mówiłeś im o obróżce z adresatką? Bo chyba sami na to nie wpadną... Nie, nie wspomniałem :roll: Jakoś to wszystko tak szybko poszło... Mam nadzieję, że drugi raz im nie ucieknie :nonono2: Quote
b-b Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Mam nadzieję, że drugi raz im nie ucieknie :nonono2: I tego się trzymajmy ! ;) Quote
Maciek777 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/144017-rozliczam-ponad-200-fant%C3%B3w-zapraszamy-do-01-xii-godz-2000/ uzbierało się dla Charliego 30 zł na pokrycie długów :) Jest już na ZERO :-P Quote
Maciek777 Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 A wieści nowe masz? ;) Nie, nic nie mam :D Może po Świętach jakieś świąteczne zbłąkane zdjęcie mi wpadnie :roll: Quote
Recommended Posts