Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juldan napisał(a):
Ale masz fajnego tymczasa :)

Maciek jest cały czas wolny pakiet ogłoszeń wykupiony przez tobciu na poprzednim moim bazarku ogłoszeniowym- może chcesz go dla Charliego:razz:

Napisz tekst i ruszam z ogłoszeniami :)

Witamy u Charliego:)

Dzięki, też uważam, że to fajny pies:)

Dziękuję bardzo za tę propozycję:) Z chęcią skorzystam:p Jeszcze muszę zrobić lepsze fotki. Czy mogę podesłać wszystko w niedzielę lub poniedziałek?

Posted

Maciek777 napisał(a):
Dziękuję bardzo za tę propozycję:) Z chęcią skorzystam:p Jeszcze muszę zrobić lepsze fotki. Czy mogę podesłać wszystko w niedzielę lub poniedziałek?

Pewnie że możesz. Wrzucę Go na fb Łapy- dziwię się dlaczego Go tam jeszcze nie ma:roll: podesłałeś dziewczynom foty?

Posted

Juldan napisał(a):
Pewnie że możesz. Wrzucę Go na fb Łapy- dziwię się dlaczego Go tam jeszcze nie ma:roll: podesłałeś dziewczynom foty?

Znowu dziękuję:)
Ale namiary na FB będą na mnie, tak?
Na razie te zdjęcia raczej odstraszają od adopcji, a nie zachęcają;) Jutro zrobię mu lepsze:)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Znowu dziękuję:)
Ale namiary na FB będą na mnie, tak?
Na razie te zdjęcia raczej odstraszają od adopcji, a nie zachęcają;) Jutro zrobię mu lepsze:)

Tak, namiary będą na Ciebie. Czekam w takim razie na foty i tekst.

Posted

Zagladam do przeuroczego Charliego :buzi:herbu Mackowego :cool2:
mizianki sle la całej drużynki :buzi:
..wcześniej tez ktoś slal mizianki ..się zastanawiam ..czym Macius bedzie mizial te wszystkie serca naraz ..:-D..boc rak zabraknie ...:-D
już wiem ..... wujek wiem .....

mnóstwo zdrowka zwierzaczkom :iloveyou:

Posted

[quote name='ewa gonzales']Zagladam do przeuroczego Charliego :buzi:herbu Mackowego :cool2:
mizianki sle la całej drużynki :buzi:
..wcześniej tez ktoś slal mizianki ..się zastanawiam ..czym Macius bedzie mizial te wszystkie serca naraz ..:-D..boc rak zabraknie ...:-D
już wiem ..... wujek wiem .....

http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/koy9ss.jpg
mnóstwo zdrowka zwierzaczkom :iloveyou:

Miło widzieć Cię z powrotem na dogo:) Zwłaszcza na tym wątku:p
Rąk zabrakło, ale jakoś się nimi podzieliły;) Dziękuję:mdrmed:

Przepraszam, że nie udało mi się stworzyć tekstu i zdjęć, ale miałem pewne problemy natury ode mnie nie zależnej:shake:
Wszystko nadrobię jak najszybciej! Tyle, że jutro cały dzień poza domem. Zobaczę czy uda mi się coś wieczorem zrobić.
Charliego dzisiaj wyczesałem, ale niewiele to zmieniło w jego futrze:roll: Jutro czeka go kąpiel bym po jutrze rano u doktora nie musiał się za niego wstydzić;)
Dzisiaj miał jeszcze zrobiony koci test. W komisji zasiadły: prof. Julian i dr hab. Saszka;)

Test zdany na piątkę:) Co prawda Charlie był zdezorientowany wewnątrz domu i na początku miał problemy z płytkami, ale w końcu jako tako się rozluźnił. Był wąchany (przez koty) z każdej strony, nawet po nosie i nie robiło to na nim wrażenia:) Zwyczajnie ignorował. Mam nadzieję, że tak już pozostanie nawet po nabraniu pewności siebie:roll:

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Komisja z najwyższej półki :loveu:

azalia napisał(a):
Jurorzy nie dość,że wykształceni to jeszcze niezwykle urodziwi.:lol:

Dzięki, sam bym lepiej tego nie ujął:p

Posted

Nie dziwię się ,że Charlie zdębiał i nie widział co robić przed szanowną komisją :)
Jakby na mnie ktoś spojrzał takimi oczami (zielonymi) jak Saszka, też by mnie zamurowało ;)

Posted (edited)

inka33 napisał(a):
Jak z półki...?, jak z krzeseł..! :diabloti:

Nie wiem czy Martice nie chodziło o "spółki". Może koty założyły Spółkę z o. o. :hmmmm:

Sara2011 napisał(a):
Heheh, szerokie gremium-szczególnie to pierwsze, rude:evil_lol:.

Witam u Charliego:p
On po prostu ma grube kości;) Tylko tak wyszedł, choć do zagłodzonych nie należy:oops::)

terra napisał(a):
Nie dziwię się ,że Charlie zdębiał i nie widział co robić przed szanowną komisją :)
Jakby na mnie ktoś spojrzał takimi oczami (zielonymi) jak Saszka, też by mnie zamurowało ;)

Oby przed ewentualną kolejną komisją zachował się tak samo:)
A swoją drogą to muszę nadrobić focenie moich:)

Bazarek zapewne ruszy jutro przed południem - po odbiorze Charliego:)

Edited by Maciek777
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
o rany :cool1: Charli bądź dzielny chłopie !!!!!!! :lol:

Jeszcze nic nie wie:diabloti:
A rano jak gdyby nigdy nic, sesja foto, a później...ciach:evil_lol:

inka33 napisał(a):
No to będzie jajecznica! :knuje: :happy1:

No nie wiem:roll: Mogą się przydać na przyszłoroczne pisanki:p

Posted

Maciek777 napisał(a):
Jeszcze nic nie wie:diabloti:
A rano jak gdyby nigdy nic, sesja foto, a później...ciach:evil_lol:

No nie wiem:roll: Mogą się przydać na przyszłoroczne pisanki:p

Hmmm, facet facetowi takie rzeczy robić :mad:. Gdzie ta męska solidarność?!:evil_lol:.

Posted

Sara2011 napisał(a):
Hmmm, facet facetowi takie rzeczy robić :mad:. Gdzie ta męska solidarność?!:evil_lol:.

Lepiej, że jemu niż mi:eviltong:
Oczywiście bardzo mu współczuję, jednoczę się z nim w bólu, ślę kondolencje:(:) To nikogo nie powinno spotkać, ale taka jest cena posiadania swojego wątku na dogo;)

Posted

[quote name='Maciek777']Lepiej, że jemu niż mi:eviltong:
Oczywiście bardzo mu współczuję, jednoczę się z nim w bólu, ślę kondolencje:(:) To nikogo nie powinno spotkać, ale taka jest cena posiadania swojego wątku na dogo;)

no fakt! Nie ma zmiłuj :shake: