Maciek777 Posted July 11, 2014 Author Posted July 11, 2014 Juldan napisał(a):Ale masz fajnego tymczasa :) Maciek jest cały czas wolny pakiet ogłoszeń wykupiony przez tobciu na poprzednim moim bazarku ogłoszeniowym- może chcesz go dla Charliego:razz: Napisz tekst i ruszam z ogłoszeniami :) Witamy u Charliego:) Dzięki, też uważam, że to fajny pies:) Dziękuję bardzo za tę propozycję:) Z chęcią skorzystam:p Jeszcze muszę zrobić lepsze fotki. Czy mogę podesłać wszystko w niedzielę lub poniedziałek? Quote
Juldan Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Maciek777 napisał(a):Dziękuję bardzo za tę propozycję:) Z chęcią skorzystam:p Jeszcze muszę zrobić lepsze fotki. Czy mogę podesłać wszystko w niedzielę lub poniedziałek? Pewnie że możesz. Wrzucę Go na fb Łapy- dziwię się dlaczego Go tam jeszcze nie ma:roll: podesłałeś dziewczynom foty? Quote
Maciek777 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Juldan napisał(a):Pewnie że możesz. Wrzucę Go na fb Łapy- dziwię się dlaczego Go tam jeszcze nie ma:roll: podesłałeś dziewczynom foty? Znowu dziękuję:) Ale namiary na FB będą na mnie, tak? Na razie te zdjęcia raczej odstraszają od adopcji, a nie zachęcają;) Jutro zrobię mu lepsze:) Quote
Juldan Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Maciek777 napisał(a):Znowu dziękuję:) Ale namiary na FB będą na mnie, tak? Na razie te zdjęcia raczej odstraszają od adopcji, a nie zachęcają;) Jutro zrobię mu lepsze:) Tak, namiary będą na Ciebie. Czekam w takim razie na foty i tekst. Quote
Maciek777 Posted July 12, 2014 Author Posted July 12, 2014 Juldan napisał(a):Tak, namiary będą na Ciebie. Czekam w takim razie na foty i tekst. Będą jutro bo dzisiaj wracam dopiero wieczorem. Dzięki:) Quote
Nadziejka Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Zagladam do przeuroczego Charliego :buzi:herbu Mackowego :cool2: mizianki sle la całej drużynki :buzi: ..wcześniej tez ktoś slal mizianki ..się zastanawiam ..czym Macius bedzie mizial te wszystkie serca naraz ..:-D..boc rak zabraknie ...:-D już wiem ..... wujek wiem ..... mnóstwo zdrowka zwierzaczkom :iloveyou: Quote
Maciek777 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 [quote name='ewa gonzales']Zagladam do przeuroczego Charliego :buzi:herbu Mackowego :cool2: mizianki sle la całej drużynki :buzi: ..wcześniej tez ktoś slal mizianki ..się zastanawiam ..czym Macius bedzie mizial te wszystkie serca naraz ..:-D..boc rak zabraknie ...:-D już wiem ..... wujek wiem ..... http://www.supergify.pl/images/stories/ecard/koy9ss.jpg mnóstwo zdrowka zwierzaczkom :iloveyou: Miło widzieć Cię z powrotem na dogo:) Zwłaszcza na tym wątku:p Rąk zabrakło, ale jakoś się nimi podzieliły;) Dziękuję:mdrmed: Przepraszam, że nie udało mi się stworzyć tekstu i zdjęć, ale miałem pewne problemy natury ode mnie nie zależnej:shake: Wszystko nadrobię jak najszybciej! Tyle, że jutro cały dzień poza domem. Zobaczę czy uda mi się coś wieczorem zrobić. Charliego dzisiaj wyczesałem, ale niewiele to zmieniło w jego futrze:roll: Jutro czeka go kąpiel bym po jutrze rano u doktora nie musiał się za niego wstydzić;) Dzisiaj miał jeszcze zrobiony koci test. W komisji zasiadły: prof. Julian i dr hab. Saszka;) Test zdany na piątkę:) Co prawda Charlie był zdezorientowany wewnątrz domu i na początku miał problemy z płytkami, ale w końcu jako tako się rozluźnił. Był wąchany (przez koty) z każdej strony, nawet po nosie i nie robiło to na nim wrażenia:) Zwyczajnie ignorował. Mam nadzieję, że tak już pozostanie nawet po nabraniu pewności siebie:roll: Quote
azalia Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Jurorzy nie dość,że wykształceni to jeszcze niezwykle urodziwi.:lol: Quote
inka33 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Komisja z najwyższej półki :loveu: Jak z półki...?, jak z krzeseł..! :diabloti: Quote
Maciek777 Posted July 14, 2014 Author Posted July 14, 2014 Martika@Aischa napisał(a):Komisja z najwyższej półki :loveu: azalia napisał(a):Jurorzy nie dość,że wykształceni to jeszcze niezwykle urodziwi.:lol: Dzięki, sam bym lepiej tego nie ujął:p Quote
Sara2011 Posted July 14, 2014 Posted July 14, 2014 Heheh, szerokie gremium-szczególnie to pierwsze, rude:evil_lol:. Quote
terra Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Nie dziwię się ,że Charlie zdębiał i nie widział co robić przed szanowną komisją :) Jakby na mnie ktoś spojrzał takimi oczami (zielonymi) jak Saszka, też by mnie zamurowało ;) Quote
Maciek777 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 (edited) inka33 napisał(a):Jak z półki...?, jak z krzeseł..! :diabloti: Nie wiem czy Martice nie chodziło o "spółki". Może koty założyły Spółkę z o. o. :hmmmm: Sara2011 napisał(a):Heheh, szerokie gremium-szczególnie to pierwsze, rude:evil_lol:. Witam u Charliego:p On po prostu ma grube kości;) Tylko tak wyszedł, choć do zagłodzonych nie należy:oops::) terra napisał(a):Nie dziwię się ,że Charlie zdębiał i nie widział co robić przed szanowną komisją :) Jakby na mnie ktoś spojrzał takimi oczami (zielonymi) jak Saszka, też by mnie zamurowało ;) Oby przed ewentualną kolejną komisją zachował się tak samo:) A swoją drogą to muszę nadrobić focenie moich:) Bazarek zapewne ruszy jutro przed południem - po odbiorze Charliego:) Edited July 15, 2014 by Maciek777 Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Charlie, Charlie zaklinamy domek dla ciebie :) Quote
Maciek777 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Gusiaczek napisał(a):Charlie, Charlie zaklinamy domek dla ciebie :) Obyś miała moc;) Charlie wykąpany, czeka na jutrzejszy zabieg:) Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 o rany :cool1: Charli bądź dzielny chłopie !!!!!!! :lol: Quote
inka33 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Maciek777 napisał(a):Obyś miała moc;) Charlie wykąpany, czeka na jutrzejszy zabieg:) No to będzie jajecznica! :knuje: :happy1: Quote
Maciek777 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Martika@Aischa napisał(a):o rany :cool1: Charli bądź dzielny chłopie !!!!!!! :lol: Jeszcze nic nie wie:diabloti: A rano jak gdyby nigdy nic, sesja foto, a później...ciach:evil_lol: inka33 napisał(a):No to będzie jajecznica! :knuje: :happy1: No nie wiem:roll: Mogą się przydać na przyszłoroczne pisanki:p Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Charli, od jutra będziesz pies dla alergików, jak ja to nazywam ;) Trzym się Chopie, nie ma zmiłuj ... Quote
Sara2011 Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Maciek777 napisał(a):Jeszcze nic nie wie:diabloti: A rano jak gdyby nigdy nic, sesja foto, a później...ciach:evil_lol: No nie wiem:roll: Mogą się przydać na przyszłoroczne pisanki:p Hmmm, facet facetowi takie rzeczy robić :mad:. Gdzie ta męska solidarność?!:evil_lol:. Quote
Maciek777 Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Sara2011 napisał(a):Hmmm, facet facetowi takie rzeczy robić :mad:. Gdzie ta męska solidarność?!:evil_lol:. Lepiej, że jemu niż mi:eviltong: Oczywiście bardzo mu współczuję, jednoczę się z nim w bólu, ślę kondolencje:(:) To nikogo nie powinno spotkać, ale taka jest cena posiadania swojego wątku na dogo;) Quote
Martika&Aischa Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='Maciek777']Lepiej, że jemu niż mi:eviltong: Oczywiście bardzo mu współczuję, jednoczę się z nim w bólu, ślę kondolencje:(:) To nikogo nie powinno spotkać, ale taka jest cena posiadania swojego wątku na dogo;) no fakt! Nie ma zmiłuj :shake: Quote
Recommended Posts