Maciek777 Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Ratunku po raz setny!!! Gdzie się podziały emotikonki? Czy Wy też musicie korzystać z opcji "więcej opcji odpisywania", żeby napisać posta? Kiedy klikam normalnie "odpowiedz" nie wysyła... Ja emotikony mam. Mogę Ci pożyczyć jedną ;) Ja nie zawsze mogę zacząć pisać bez kliknięcia "więcej opcji odpisywania", często nie działają multicytaty, a zwykłe cytaty czasem się cytują, ale nie dany post tylko ten nad nim :mdleje: Czasem nie wysyła (a przynajmniej nie widać), ale jak od razu znowu klikniesz "odpowiedz" to pokaże, że za szybko chcesz dodać nowego posta więc wystarczy tylko odświeżyć stronę by zobaczyć, że jednak tamten post się dodał. Czasem jednak można klikać non stop "odpowiedz", a dogo nie reaguje i post się nie dodaje nawet po odświeżeniu strony :nonono2: Quote
Panna Marple Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Właśnie mam tak ostatnio. Odświeżam i odświeżam, już całkiem odświeżona jestem i g...o:( Quote
Maciek777 Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Właśnie mam tak ostatnio. Odświeżam i odświeżam, już całkiem odświeżona jestem i g...o:( To ja tak mam przy cytowaniu lub przy "więcej opcji odpisywania". Cały czas klikam "podgląd posta" bo w ogóle nie wyświetla mi sie okienko do pisania. Czasem po 5 razy i więcej :mad: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Właśnie mam tak ostatnio. Odświeżam i odświeżam, już całkiem odświeżona jestem i g...o:( Wiesz, bo na przykład nasze dogo żeby się tak zupełnie ;) odświeżyć ;), musiałoby chyba przejść jakąś solidną metamorfozę, nie takie tam jak dotychczas - kosmetyczne ;) korekty. Ale do tego to chyba jeszcze daleka droga :-D. Wtedy nasz bohater Charlie będzie już miał dawno dom :). Quote
Panna Marple Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Charlie musi mieć dom! A my nie dożyjemy sprawnie działającego dogo :nonono2: Quote
Olena84 Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 uff, bo juz myślałam że tylko mi sie dogo znowu psuje. Może to dla ćwiczenia cierpliwości... A ja wczoraj miałam teksty do pracy by dostać zaświadczenie do prowadzenia samochodu służbowego i wyszło, że ... jestem ponad przecietnie inteligentna i skoncentrowana :klacz: . Niestety pani nie dała mi tego na kartce, wiec poprosiłam o ksero, bo przecież nikt nie uwierzy ale chyba nie miała poczucia humoru bo powiedziała, że musze napisać w tym celu podanie... to tak jakbyście chcieli wiedzieć :eviltong: Quote
Maciek777 Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 Dana, nie wywołuj wilka (modernizacji) z lasu :evil_lol: Charlie musi mieć dom! A my nie dożyjemy sprawnie działającego dogo :nonono2: Jak tak dalej pójdzie to dogo nie dożyje domu Charliego bo najpierw odejdziemy my, a później reklamodawcy :roll: Quote
Panna Marple Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 uff, bo juz myślałam że tylko mi sie dogo znowu psuje. Może to dla ćwiczenia cierpliwości... A ja wczoraj miałam teksty do pracy by dostać zaświadczenie do prowadzenia samochodu służbowego i wyszło, że ... jestem ponad przecietnie inteligentna i skoncentrowana :klacz: . Niestety pani nie dała mi tego na kartce, wiec poprosiłam o ksero, bo przecież nikt nie uwierzy ale chyba nie miała poczucia humoru bo powiedziała, że musze napisać w tym celu podanie... to tak jakbyście chcieli wiedzieć :eviltong: To jak nie masz na piśmie, to się nie liczy :megagrin: :diabloti: Quote
Olena84 Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Cytując Pannę Marple, któej z wiadomych przyczyn zacytowac nie mogę (dogo...) - chyba na tyle mnie znacie, że wiecie że przez internet nie kłamię! Quote
azalia Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Maćku,zapytałeś dlaczego ogłaszać Charliego na Dolny Śląsk?Bo ja tam mieszkam.Ale na poważnie,to wydaje mi się że dużo znajomych i sąsiadówostatnio przygarnęło psy.Jakby bardziej świadomi mi się wydają.Może akurat tutaj czeka na niego kochający dom,oby,trzymam kciuki. Quote
terra Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 A już myślałam, że to tylko ja nie mogę cytować postów, emotikonki też mi wcięło a do tego nie mogę śledzić nowych wątków (tu wstawiłabym emotikonkę z przewracającymi oczami :) Maciek może jednak spróbować ogłaszać Charliego na inne województwa. Przecież domek można sprawdzić a w umowie można dodać pkt. ,ze kontakt tel. lub mailowy z fotami co miesiąc np. albo wizyty poadopcyjne co jakiś czas. Quote
caha Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 ja się przywitam w środku tygodnia :) Maciek a może ogłaszaj na razie na ościenne woj.? np lubuskie itp. no jak w azylu mamy czasami 30 zwierzaków (sama teraz w kuchni mam 2 koty) to i telefonów może być i kilkanaście dziennie (najczęściej jak pies/kot 'rasowy') :roll: Charlie krzywda się nie dzieję a domek pewnie już go szuka :D Quote
Gusiaczek Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Ślicznoto, czy ludziska serca i oczu nie mają ? :nonono2: Quote
Mysza2 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 To jak nie masz na piśmie, to się nie liczy :megagrin: :diabloti: Dokładnie :diabloti:, Przynajmniej zeznania świadków sobie życzymy :megagrin: Charlie do domku!!!! Quote
Martika&Aischa Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Cytując Pannę Marple, któej z wiadomych przyczyn zacytowac nie mogę (dogo...) - chyba na tyle mnie znacie, że wiecie że przez internet nie kłamię! :calus: Quote
Olena84 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 złośliwe to jest dogo, wy jesteście nieprzyjemne, a Maciek zamiast mnei bronic to sobie poszedł :madgo: Quote
Maciek777 Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Olena - dziwną masz tę firmę, że jeszcze jakieś dodatkowe testy Ci robią zanim samochód udostępnią. Myślałem, że masz prawko. Chyba, że pisałeś, że zamiast rowerem, pisałaś, że jeździsz Roverem :roll: Azalia - czy to była aluzja, że chciałabyś adoptować Charliego? :lol: Ciesz się, że chociaż w Twojej okolicy ludzie chętniejsi do adopcji bo tu ogólnie cisza. I nie mam na myśli tylko Charliego... Terra - daję sobie i Charliemu jeszcze ostatnią szansę czyli ogłoszenie w lokalnej gazecie. Z tego co pamiętam to ogłoszenia przyjmują do środy lub czwartku, a gazeta wychodzi we wtorek. Niestety nie dam rady jutro tam jechać, ale postaram się w piątek. Ciekawe tylko ile sobie za taką przyjemność biorą :roll: Jak to nie przyniesie efektu to ogłosi się go na inne województwa. Czy to znaczy, że w całej Wielkopolsce nikt nie chce Charliego??? Nie wiem czy ludzie podpisali by coś takiego by co miesiąc fotki wysyłać ;) Caha - na Lubuskie jeszcze może nie byłoby tak źle bo mieszkam 20 km od Lubuskiego :) Gorzej gdyby to było gdzieś za Gorzowem :roll: Na razie stawiam na gazetę. Jeśli to nie wypali to inne województwo. Ja też mam w kuchni (i nie tylko) 2 koty :lol: Gusiaczek - Charlie jakoś nie w gustach ludzi :( Jak patrzyłem na ilość wyświetleń to ma ich bardzo mało w porównaniu do innych "burków" z listy obok niego :nonono2: Quote
inka33 Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Charlie nie jest burek! :roll: Charlie to bandziorkowaty słodziak! :megagrin: Olena - :klacz: Quote
caha Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Maciek to spróbuj ogłaszać na lubuskie, może a nuż ;) Quote
Zosia123 Posted October 16, 2014 Posted October 16, 2014 Przepraszam, że się wcinam na wątek, ale połowa ludzi ma zatkane skrzynki :( Hej, szukam kogoś, kto sprawdzi DT w Poznaniu. Najlepiej kogoś, kto też coś doradzi, bo pani ma już jednego pieska. Sprawa jest dość pilna, bo naszej suni grozi uśpienie i musimy ją jak najszybciej wyciągnąć ze schroniska. To jedyna oferta, która się pojawiła. Mój tel. 783 302 665. Będę wdzięczna za pomoc! Zosia Quote
caha Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 nie wiem czy uda Ci się kogoś znaleźć ja też szukałam na dogo, aż przeniosłam się na fb, jest tam specjalny wątek do wizyt przed i po adopcyjnych, już kilka razy korzystałam z pozytywnym skutkiem :) Quote
mari23 Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Maćku,zapytałeś dlaczego ogłaszać Charliego na Dolny Śląsk? Bo ja tam mieszkam. Ale na poważnie,to wydaje mi się że dużo znajomych i sąsiadów ostatnio przygarnęło psy.Jakby bardziej świadomi mi się wydają. Może akurat tutaj czeka na niego kochający dom,oby,trzymam kciuki. ja też z Dolnego Śląska, a w adopcjach od wakacji zastój straszliwy, za to w domu tłok, psiaków przybyło sporo :( ale moje pieski do ślicznego Charliego nie podobne - może on się spodoba i domek znajdzie :) zależnie od rejonu - któraś z nas wizytę zrobi ;) Quote
b-b Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 http://i61.tinypic.com/ak8gp4.jpg on tu wygląda jak aniołek a jak czytam swoje za uszami mały terroryzator ma :lmaa: Quote
Recommended Posts