Maciek777 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 Charlie okazał się być łajzą:mad: Wyszło szydło z worka! Przechodzi przez oczka w płocie (siatka leśna) i idzie do psów sąsiadów. Jestem pod wrażeniem, że mu się to udaje. Widziałem to ze trzy razy i przeciska się jak szczur:diabloti: Jak to się mówi u szczurów: jak łeb przejdzie to wszystko przejdzie:evil_lol: Dzisiaj to już się tak rozbestwił, że poszedł sobie lasem wzdłuż ulicy, gdzie była dzisiejsza sesja:shake: Dlatego Charlie od przed chwili ma zamontowane skrzydła;) Które musiałem jeszcze zabezpieczyć żeby krzywdy nie zrobił pozostałym:roll: [IMG]http://i62.tinypic.com/zkk41g.jpg[/IMG] Quote
Maciek777 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Martika@Aischa']spryciarz :diabloti:[/QUOTE] Wolałbym żeby pod tym względem Charlie był gamoniem:eviltong: Quote
Juldan Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 A ja głupia (i ślepa) myślałam, że on tą sprytną zabawkę sobie w pysku niesie:evil_lol: Quote
Maciek777 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Juldan']A ja głupia (i ślepa) myślałam, że on tą sprytną zabawkę sobie w pysku niesie:evil_lol:[/QUOTE] :D Zabawka nosi się sama co by go nie przemęczać;) Quote
Panna Marple Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Juldan']A ja głupia (i ślepa) myślałam, że on tą sprytną zabawkę sobie w pysku niesie:evil_lol:[/QUOTE]Ja też sądziłam, że to zabawka...:evil_lol:. Maciek zabrał mu jajka, to w ramach zadośćuczynienia podarował skrzydło:diabloti: Quote
Maciek777 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Panna Marple']Ja też sądziłam, że to zabawka...:evil_lol:. Maciek zabrał mu jajka, to w ramach zadośćuczynienia podarował skrzydło:diabloti:[/QUOTE] Nikt nie czyta opisów:mad: Zobaczymy jak się zabezpieczenie będzie spisywało, ale myślę, że będzie OK:) Lepsze fajne skrzydło niż byle jakie jajka:eviltong: Quote
Panna Marple Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Maciek777']Nikt nie czyta opisów:mad: Zobaczymy jak się zabezpieczenie będzie spisywało, ale myślę, że będzie OK:) Lepsze fajne skrzydło niż byle jakie jajka:eviltong:[/QUOTE] Też jestem tego zdania-jajka są do niczego:diabloti:. Czytam opisy, ale napisałeś: "skrzydło", więc spodziewałam się czegoś w rodzaju skrzydła:cool3:. Aniołek Charlie:loveu: Quote
Maciek777 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Panna Marple']Też jestem tego zdania-jajka są do niczego:diabloti:. Czytam opisy, ale napisałeś: "skrzydło", więc spodziewałam się czegoś w rodzaju skrzydła:cool3:. Aniołek Charlie:loveu:[/QUOTE] Że do niczego to bym nie powiedział:eviltong: Napisałem "skrzydł[B]a[/B]" bo w oryginale bardziej je przypomina [IMG]http://www.dog-gamutt.com/images/chiquita2.png[/IMG] , a do tego jeszcze ta gąbka...i już wyszła z tego kierownica:D Quote
Panna Marple Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Maciek777']Że do niczego to bym nie powiedział:eviltong: Napisałem "skrzydł[B]a[/B]" bo w oryginale bardziej je przypomina [IMG]http://www.dog-gamutt.com/images/chiquita2.png[/IMG] , a do tego jeszcze ta gąbka...i już wyszła z tego kierownica:D[/QUOTE] A dla mnie taka hantelka, jaką na fitnessie dostaję:evil_lol: Quote
Panna Marple Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 A poza tym piesek na fotce ma skrzydła tam, gdzie powinny wyrastać, a nie pod brodą:diabloti::eviltong: Quote
Maciek777 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Panna Marple']A dla mnie taka hantelka, jaką na fitnessie dostaję:evil_lol:[/QUOTE] Chyba takie bardziej do biegania;) [quote name='Panna Marple']A poza tym piesek na fotce ma skrzydła tam, gdzie powinny wyrastać, a nie pod brodą:diabloti::eviltong:[/QUOTE] To zależy:diabloti: [IMG]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9oPrscfvDP8iTghWdeqMPIGY6TRGKJWpVJXfbTfxxioE8IiJZ[/IMG] Quote
Mysza2 Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 [quote name='Panna Marple']A poza tym piesek na fotce ma skrzydła tam, gdzie powinny wyrastać, a nie pod brodą:diabloti::eviltong:[/QUOTE] No właśnie:) Maciuś, jakieś wybrakowane te Twoje skrzydła:evil_lol: Jak zwał tak zwał, ważne że funkcję spełniają:) Quote
Maciek777 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Mysza2']No właśnie:) Maciuś, jakieś wybrakowane te Twoje skrzydła:evil_lol: Jak zwał tak zwał, ważne że funkcję spełniają:)[/QUOTE] Czepiasz się:eviltong: Liczę, że nie ma szans na ucieczkę, ale to się okaże:roll: Quote
b-b Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 No to się Charliemu prezencik dostało :evil_lol: Pewnie zadowolony z nie jest?:cool3: Quote
Maciek777 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='b-b']No to się Charliemu prezencik dostało :evil_lol: Pewnie zadowolony z nie jest?:cool3:[/QUOTE] Dobrze jest:) Nie zwraca na to uwagi:p Nie wiem tylko jak sobie z tym radzi przy zabawach z moim Alfredem bo nie widziałem dzisiaj by się bawiły - deszcz padał i pada:roll: Quote
Mysza2 Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ja tylko mam nadzieję, że nie przefrunie nad ogrodzeniem:p tfu tfu tfu Quote
caha Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 a z czego te skrzydła? pytam z ciekawości, bo u nas też się potrafią znaleźć uciekinierzy ehhh zwinne te psiaki niektóre, oj zwinne ;) Quote
kudlataja Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Zaglądam, a Charlie "ze skrzydłami", no pięknie:) pozdrawiam Quote
Maciek777 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Mysza2']Ja tylko mam nadzieję, że nie przefrunie nad ogrodzeniem:p tfu tfu tfu[/QUOTE] Póki co to jeszcze nie nawiał ani przez ani nad ogrodzeniem:p [quote name='caha']a z czego te skrzydła? pytam z ciekawości, bo u nas też się potrafią znaleźć uciekinierzy ehhh zwinne te psiaki niektóre, oj zwinne ;)[/QUOTE] Łatwiej pokazać niż opisać;) [IMG]http://i60.tinypic.com/2i9moaf.jpg[/IMG] Potrzebne drewno, drut i ewentualnie gąbka do izolacji rurek z ciepłą wodą:roll: [quote name='kudlataja']Zaglądam, a Charlie "ze skrzydłami", no pięknie:) pozdrawiam[/QUOTE] Również pozdrawiamy:p Quote
Gusiaczek Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Skrzydlaty Charlie - i po co ci było wyrywać w świat? Quote
b-b Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Maciek a ja te "skrzydła" dodadzą Charliemu skrzydeł?:cool3: Miziaki dla przystojniaczka zostawiam :loveu: Quote
Maciek777 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 [quote name='Gusiaczek']Skrzydlaty Charlie - i po co ci było wyrywać w świat?[/QUOTE] Chyba stary nałóg:roll: A na początku był taki przywiązany do miejsca pobytu:evil_lol::shake: [quote name='b-b']Maciek a ja te "skrzydła" dodadzą Charliemu skrzydeł?:cool3: Miziaki dla przystojniaczka zostawiam :loveu:[/QUOTE] Tego nie przewidziałem:lol: Wtedy trzeba będzie go odkarmić tak na 20 kg:diabloti: Charlie dziękuje:) Quote
Nadziejka Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Charlis przystojniak :smile: :buzi: lotnik :cool3: Maciejku Macejku a czy dyszeczka się przyda dla przystojniaczka? :lol: Quote
Recommended Posts