Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Maciuś z Twojego banerka tu przyszłam:)
Ale masz cudo:)
Tylko cudownych domów brak.
Witamy u Charliego:p
Właśnie Charlie sam zajął się zapraszaniem ludzi i idzie mu lepiej niż ja bym to robił:)
Pewnie się sprawdzi to co mówiłem na początku - do końca wakacji na pewno nikt się nie zainteresuje:shake:

[quote name='b-b']http://i59.tinypic.com/116j4fm.jpg nie za ciepło mu w tych porteczkach?:cool3:
Urodziwy z niego chłopak :)
Portki ma takie jak trzeba;) Mam nadzieję, że jakoś je wietrzy:p
Szkoda by się u mnie marnował, ale na razie domu nie widać:roll:

Posted

to ja się przywitam na wątku, trzymam kciuki za Charliego, super przystojniak z niego :cool3:
niestety okres wakacyjny ciężki do adopcji, ewentualnie jak są szczeniaki to ktoś zadzwoni o starsze cisza ehhh

Maciek jeśli macie u siebie jakieś lokalne gazety to spróbuj Charliego tam ogłosić, zawsze to zwiększy szanse, że ktoś go zobaczy (szczególnie, że w internecie jest masa zwierzaków, a w gazecie jeden albo kilka) :)

Posted

[quote name='caha']to ja się przywitam na wątku, trzymam kciuki za Charliego, super przystojniak z niego :cool3:
niestety okres wakacyjny ciężki do adopcji, ewentualnie jak są szczeniaki to ktoś zadzwoni o starsze cisza ehhh

Maciek jeśli macie u siebie jakieś lokalne gazety to spróbuj Charliego tam ogłosić, zawsze to zwiększy szanse, że ktoś go zobaczy (szczególnie, że w internecie jest masa zwierzaków, a w gazecie jeden albo kilka) :)[/QUOTE]
Witamy:p
Charlie dziękuje za komplement:)

Mamy taką gazetę. Zwykle jest tam miejsce na takie ogłoszenia i zwykle są 2 psy. Obawiam się, że ta stówka, która mu została cała by na to poszła. Ogólnie jest to bardzo dobry pomysł:) Zwłaszcza, że nie szykują się kolejne wydatki. Tylko, że w okresie kakacyjnym to mogłoby być zmarnowane ogłoszenie:shake: Ale niedługo wrzesień:multi:

[quote name='Panna Marple']Posażny kawaler:diabloti:[/QUOTE]
Jeszcze się tu jakaś sunia do niego przyklei;)

[quote name='Mysza2']Zastój w adopcjach straszny jak to w wakacje[/QUOTE]
Wczoraj sprawdzałem liczbę wyświetleń na OLX i ma 40:(

Posted

[quote name='Maciek777']

Wczoraj sprawdzałem liczbę wyświetleń na OLX i ma 40:([/QUOTE]

Moja suczka miała ponad 200 wyświetleń na olx i żadnego telefonu, ale się doczekała w końcu fajnego domu, przy okazji innego psiaka.
Nie martw się, trzymam kciuki mocno. Charlie piękny jest, w końcu podbije czyjeś serce na pewno.

Posted

Maciek a może jak się poprosi to wstawią za darmo, w końcu to nie kupno-sprzedaż, tylko pomoc? u Nas nigdy nie było problemu (byle nie za często) ;)

a co do ogłoszeń to najwazniejsze zeby znalazł super rodzinke niz pierwszą lepszą ;)

Posted

[quote name='Maciek777']

Wczoraj sprawdzałem liczbę wyświetleń na OLX i ma 40:([/QUOTE]
Ale niecierpliwy jesteś:eviltong:
Cierpliwości i ten piękniś znajdzie swoje miejsce na ziemi :)

Posted

[quote name='kudlataja']Moja suczka miała ponad 200 wyświetleń na olx i żadnego telefonu, ale się doczekała w końcu fajnego domu, przy okazji innego psiaka.
Nie martw się, trzymam kciuki mocno. Charlie piękny jest, w końcu podbije czyjeś serce na pewno.[/QUOTE]
Dzięki:)
Tylko, że ja jestem przyzwyczajony do liczby wyświetleń, jak przy samochodach - po kilkaset:D A tu za darmo i nie chcą;)
Pozostaje tylko czekać:roll:

[quote name='caha']Maciek a może jak się poprosi to wstawią za darmo, w końcu to nie kupno-sprzedaż, tylko pomoc? u Nas nigdy nie było problemu (byle nie za często) ;)

a co do ogłoszeń to najwazniejsze zeby znalazł super rodzinke niz pierwszą lepszą ;)[/QUOTE]
Zobaczę, popytam w redakcji, ale wątpię:eviltong:
I ja czekam na ten super dom, a tu nawet taki niesuper się nie zgłasza;)

[quote name='b-b']Ale niecierpliwy jesteś:eviltong:
Cierpliwości i ten piękniś znajdzie swoje miejsce na ziemi :)[/QUOTE]
Byle bym ja wcześniej nie znalazł swego miejsca POD ziemią:evil_lol:
Liczę, że we wrześniu ktoś zadzwoni:roll:

Posted

[quote name='Panna Marple']A coś Ty się tego września tak uczepił?:evil_lol:[/QUOTE]
Bo biorąc go, miałem świadomość, że będzie ze mną (co najmniej) przez całe wakacje:roll:

Posted

[quote name='Maciek777']:mdleje: :D
Znajdując sobie porządny dom miałby piękną resztę życia:cool3:[/QUOTE]
A co wybierasz się po wakacjach na tamten świat, znaczy... wyprowadzasz się do trzeciego świata...? :diabloti:

Posted

[quote name='dana']A może uroczy Charlie mógłby, ale wcale nie chce już wydorośleć :-D.
Nie spieszno mu do dorosłości;) Zachowuje się jak szczeniak, choć zabawki raczej go nie interesują. Być może nie wie do czego służą:shake:
Dzisiaj (chyba on) zniszczył sobie obrożę. Pękło pół plastikowego zapięcia i mu się odpina. Obrożę kupowałem skromną i mam:roll: Oszczędny płaci dwa razy, jak to mówią:roll:

[quote name='inka33']A co wybierasz się po wakacjach na tamten świat, znaczy... wyprowadzasz się do trzeciego świata...? :diabloti:
Trzy światy to ja mam czasem tutaj:evil_lol:
Nigdzie się nie wybieram póki co;) Swoją drogą, ewentualna przeprowadzka z tyloma zwierzakami nie wiem czy byłaby możliwa:roll: Nie w pierwsze lepsze miejsce:eviltong:

Posted

[quote name='Maciek777']Nie spieszno mu do dorosłości;) Zachowuje się jak szczeniak, choć zabawki raczej go nie interesują. Być może nie wie do czego służą:shake:
Dzisiaj (chyba on) zniszczył sobie obrożę. Pękło pół plastikowego zapięcia i mu się odpina. Obrożę kupowałem skromną i mam:roll: Oszczędny płaci dwa razy, jak to mówią:roll:

Kupiłeś byle co i teraz psa się czepiasz :diabloti:
A my mamy kolejną bidę:(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/256662-Sunia-z-cieczk%C4%85-z%C5%82apana-musimy-jej-pom%C3%B3c?p=22359285#post22359285