kaasia77 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Odszedłeś 17. 10. 2006 r. ale ja dopiero teraz mam odwage i siłę, żeby o tym napisać... Kajtuś... Perełko... Kruszynko... dlaczego? :placz: :placz: Płaczę za Toba w dzień i w nocy, płaczę jak to piszę. Mimo, że odszedłeś jakiś czas temu ja ciągle rozpaczam i tęsknie! Ciągle mam nadzieje, że za chwilke wrócisz ze spacerku... ale Ciebie nie ma nie wracasz:placz: :placz: Twoja smycz nadal wisi na wieszaku i czeka miski i posłanie też a Ciebie nie ma... Jest tylko cisza i pustka... Spędziliśmy ze sobą 19 wspaniałych lat... Ty jako jedyny wiedziałeś o wszystkim... tylko Ty! Dziękuję Tobie za wspaniałe lata przeżyte razem, za spacery, za przyjaźń, za bezgraniczne oddanie. Ty zawsze byłeś i będziesz moim przyjacielem na dobre i na złe... Kiedyś na pewno się spotkamy... PSIA DUSZA To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Quote
ARESIK_B Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kasiu wyrazy współczucia z powodu straty przyjaciela, pomysl jednak że trafił w najlepsze miejsce, za Tęczowym Mostem nic go już nie będzie bolało, bedzie młody i sprawny. Ja wiem że ciężko jest sie z tym pogodzić, że gdzieś mu będzie lepiej, ale uwierz mi że tak trzeba mysleć. nie martw się wszystkie nasze kochane pociechy radzą tam sobie doskonale a nam pozostaje tylko czekanie na nocne spotkania....... trzymaj się Quote
kaasia77 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 dziękuję za ciepłe słowa i mam nadzieję, że faktycznie Kajtusiowi jest za tęczowym mostem lepiej... Quote
kaasia77 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 TO MOJA KOCHANA PSINKA 01.09.1987 - 17.10.2006 http://animalia.pl/galeria.php?id=16119 Quote
JanuszPLSzczecin Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Żegnaj Kajtusiu,biegaj sobie po łąkach krainy psiej szczęśliwości z moim Buddym i innymi przyjaciółmi które przeszły TM http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66472&highlight=buddy+ga+bor Quote
szarotka11 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kajtusiu pięknego wieku dożyłeś tu na ziemi w szczęściu i miłości. Bądź teraz szczęśliwy tam za TM Quote
Aga76 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kajtusiu, bądź szczęśliwy za TM, w krainie tęczy masz wspaniałych przyjaciół... Bardzo mi przykro :-( Quote
szajbus Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kajtusiu, tyle słów przepełnionych miłością padło pod twoim adresem. Teraz biegasz sobie szczęśliwy po wieczystych łąkach za TM otoczony całą masą nowych przyjaciół. Quote
Agga Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kajtuś ty tam już się zaprzyjaźniłeś z naszymi pupilami Quote
Aga_Mazury Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Moja pierwsza ...ukochana sunia Psotka odeszła też 17.10. tylko, że 1989 roku... Kajtusiu powiedz jej, że ja nadal ogromnie tęsknie... kasiu...trzymaj się....każdy dzień to o jeden dzień bliżej do spotkania z naszymi Skarbami :glaszcze: Kajtuś śliczny <*> Quote
Paulina. Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Wiesz, Kajtek odszedł w dzień urodzin mojej Chrapki, tez za TM. Cos w tym musi byc. Kajtus pozdrów moją Chrapcie, powiedz ze ją kocham.. Kasiu, miałas wieeelkie szczęscie, ze Kajtek tyle żył, zazyczaj pieski zyją krócej.. Ale przez ten czas zdązyłas się tak bardzo do niego przywiązac, ze to tak boli. Boli, jak kazdego z nas. Kajtek Quote
kaasia77 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Kajtuś na pewno powie wszystko to o co prosicie... porozmawia z waszymi pupilami... Mimo, że minęło tyle czasu od jego odejścia serce dalej mi pęka:placz: :placz: Quote
kaasia77 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Teraz śpisz sobie mój aniołku na działce wśród trawki, którą tak bardzo lubiłes i wśród kwiatków. Zasadziłam Tobie kwiatka nazywa się "psinka" Quote
kaasia77 Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 DZIŚ:placz: MIJA :placz: DZIEWIĄTY :placz: MIESIĄC :placz: JAK :placz: ODSZEDŁEŚ Quote
kaasia77 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 "To tylko pies, tak mówisz, tylko pies ... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz ... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa... My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek... Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza..." :-(:-(:-(:-(KAJTUSIU CIĄGLE PAMIĘTAM......:-(:-(:-(:-( Quote
kaasia77 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Kajtuś jest mi nadal ciężkoi nie mogę pogodzić się z tym, że Ciebie już nie ma:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(! Dziękuję Tobie za wszystko! A to dla Ciebie Kochany piesku: Quote
kaasia77 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 nadal pamiętam:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts