*Gajowa* Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dzis wieczorem zdjełam Veguni kołnierz. Szew wygląda całkiem dobrze - jest leciutkie zaczerwienienie na jednym końcu przy supełku. Ona już biega, bawi się normalnie i kołnierz był niebezpieczny dla jej towarzyszy zabaw. A jak Vegunia się ucieszyła, ze nareszcie może podrapać się w ucho...:multi: Quote
lamia2 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 *Gajowa* napisał(a):Dzis wieczorem zdjełam Veguni kołnierz. Szew wygląda całkiem dobrze - jest leciutkie zaczerwienienie na jednym końcu przy supełku. Ona już biega, bawi się normalnie i kołnierz był niebezpieczny dla jej towarzyszy zabaw. A jak Vegunia się ucieszyła, ze nareszcie może podrapać się w ucho...:multi: No i odlotowo :multi: Jak się będzie zaczerwienienie utrzymywać to sypnij jej lekko Alantanem albo innym kosmetycznym puderkiem i niech się bawi :cool3: Quote
agpol Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dobrze jest też przemyć wodą utlenioną :cool1: a najłatwiej w ten sposób, że moczy się baaaaaaaaardzo mocno jakiś maleńki gazik, może być też kawałeczek szmatki i takim mocno nasączonym dotyka się w miejscu szwa (nie pocierać!!) Powodzenia i szybkiego znalezienia domku życzę :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betinka24 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jeszcze tylko by bylo super gdyby Vegunia miala juz wreszczie swoj domek Quote
beka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Miałam wczoraj zapytanie o Vegunie (zauważona na allegro). Państwo z Czestochowy. Wspomniałam o wizycie przed adopcyjnej i nie wiem czy jeszcze zadzwonią.....:( Quote
betinka24 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 beka napisał(a):Miałam wczoraj zapytanie o Vegunie (zauważona na allegro). Państwo z Czestochowy. Wspomniałam o wizycie przed adopcyjnej i nie wiem czy jeszcze zadzwonią.....:( Oby sie odezwali. Moze to wlasnie na nich Vegunia czekala tyle czasu. A jesli sie nie odezwa tzn ze nie zaslugiwali na Vegunie Quote
lamia2 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 *Gajowa* napisał(a):Vegunia może stać się częstochowianką... Trzymamy kciuki :thumbs: Quote
betinka24 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Było by cudownie. Trzymam chciuki z caly sil, i wszyscy czekamy na dobre wiesci Quote
*Gajowa* Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Vegusia szaleje... a dziś mija 7 dzień od sterylki :loveu: . Quote
lamia2 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 *Gajowa* napisał(a):Vegusia szaleje... a dziś mija 7 dzień od sterylki :loveu: . Dzielna dziewczyna :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: a domek gdzie? Quote
betinka24 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Na allegro Vegunia ma u mnie jednego obserwatora!!! Ale pewnie ciagle cisza w sprawie Veguni, pewnie nikt nie zadzwonil w jej sprawie:-( Quote
evita. Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Na "moim" allegro też 1 osoba obserwuje Vegę, tylko czy coś z tego wyniknie ? :niewiem: Quote
*Gajowa* Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Wierzę, ze coś dobrego z tego wyniknie ...:crazyeye: Quote
betinka24 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 trzymam kciuki za to zeby ktos wegunie wreszczie zauwazyl Quote
*Gajowa* Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Pieszczocha Vega się pokazuje na dobranoc. Quote
betinka24 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Co tam u Veguni slychac?? Czy wkoncu ktos odezwal sie w jej spawie??? Quote
betinka24 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Co tam slychac u Veguni jakies dobre wieści moze sa?? Quote
*Gajowa* Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vegunia pokłóciła się ze swoją młodszą i mniejszą koleżanką Gabi i przez to część dnia spędza w kojcu bo nie chce ryzykować następnej utarczki. Niestety nie wiem czy ktos się sunia intresuje - beka jest na urlopie. Quote
betinka24 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 *Gajowa* napisał(a):Vegunia pokłóciła się ze swoją młodszą i mniejszą koleżanką Gabi i przez to część dnia spędza w kojcu bo nie chce ryzykować następnej utarczki. Niestety nie wiem czy ktos się sunia intresuje - beka jest na urlopie. Ach nie dobra Vegunia:lol: Quote
Recommended Posts