betinka24 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 beka napisał(a):Dowiedziałam się że ta Pani nadal chce ja obejrzeć ale ja jestem przeciwna wydaniu.... W środę sterylizacja. DObrze że jest troszke chłodniej... Ta Pani sama nie wie czego chce, wydaje mi sie ze4 nalzey do nie odpowiedzialnych osob skoro juz tyle razy zawiodla:angryy: Quote
*Gajowa* Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Vegunia niedawno wróciła z zabiegu... bidulka jest jeszcze całkiem oszołomiona. Quote
beka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Jak moja królewna się dziś czuje.. Znów ma byc gorąco.. Później wstawie kilka nowych zdjeć Vegi :) Quote
iczing Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 wczoraj poznalam Vegę ! przesympatyczna i skora do zabawy sunieczka, wcale nie malutka ale tak slodka! i lapką zapraszala do zabawy, ech szoda, że odwiedziny byly w takim tempie.... ale zdjecia mam !!!!! beka podaj mi prosze adres meila na pw to ci je prześlę a ty je wstawisz. Quote
evita. Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Vega ponownie na allegro: http://www.allegro.pl/item219698151__przepiekna_vega_mix_collie_czeka_na_dom_.html Dodałam nowe foty i info o sterylce. Może tym razem się uda :kciuki: Quote
beka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Evitko dziękuję. :) Właśnie zauważyłam że aukcja sie kończy i miałam do CIebie pisać ... Quote
iczing Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 beka juz wysylam - wstawiaj proszę ! ona jest CUDNA ! Quote
*Gajowa* Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Dziś rano znalazłam kołnierz leżący przy wejsciu do budy tak, ze Vegunia miała prawdopodobnie całą noc na wylizywanie brzucha. Niestety kołnierze nie zdają egzaminu w warunkach kojec+buda . Vega dużo śpi i koniecznie chce być w budzie - niedawno zastawiłam wejście i zobaczymy czy sforsuje... Jeszcze nie ma apetytu ale liczę, że wieczorkiem kolację zje ze smakiem... Quote
beka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Marta rozmawiałam z Olą. Mówiła że najleoiej rany jednak nie przykrywać, zwłaszcza jak jest tak ciepło. Vega musi być w kołnierzu. Quote
beka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 A tu zdjęcia Vegusi zrobione przez Iczing: Quote
lamia2 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Gajowa, jak wygląda szew, czy jest zaczerwieniony od lizania? Jak się dzisiaj czuje? Quote
*Gajowa* Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Szew wyglądał dobrze wczoraj jak zakładałam jej kołnierz i zamkęłam wejście do budy - teraz ma stale go na sobie. Vegunia czuje się coraz lepiej dzis próbowała nawet biegać ale pozwalam tylko na krotkie spacerki i do kojca. Musi mieć spokój - bo pozostałe psie towarzystwo zachęca ją do zabawy... Quote
lamia2 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 *Gajowa* napisał(a):Szew wyglądał dobrze wczoraj jak zakładałam jej kołnierz i zamkęłam wejście do budy - teraz ma stale go na sobie. Vegunia czuje się coraz lepiej dzis próbowała nawet biegać ale pozwalam tylko na krotkie spacerki i do kojca. Musi mieć spokój - bo pozostałe psie towarzystwo zachęca ją do zabawy... No to super, rozumiem, że je i pije bez problemu :multi: Quote
*Gajowa* Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Piła odrazu po przyjeździe ale dopiero wczoraj wieczorem kolację zjadła normalnie . Quote
*Gajowa* Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Vegunia ma się coraz lepiej bardzo sie denerwuje, że nie pozwalam jej dołączyć do psich zabaw. Kiedy nawcześniej można zdjąć kołnierz ? Quote
betinka24 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Vegunia kiedy ty wreszczie znajdziesz nowy domek Quote
beka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Była szansa, zadzwoniła fajna Pani w piątek. Umówiłyłyśmy się na sobotę, a rano telefoe i niestety Vegunia wciąż u Gajowej.... Quote
lamia2 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 *Gajowa* napisał(a):Vegunia ma się coraz lepiej bardzo sie denerwuje, że nie pozwalam jej dołączyć do psich zabaw. Kiedy nawcześniej można zdjąć kołnierz ? Ja to bym jej od razu zdjęła ten kołnierz, ona ma płaski szew, jak sobie poliże to nic jej się nie stanie ;) Quote
Recommended Posts