*Gajowa* Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Vega uwielbia zabawę, prowokuje swego kolegę Seda do szaleńczej gonitwy i pomimo całkiem korpulentnej sylwetki jest zwinna i szybka. Stres zniknął, sunia ma doskonały apetyt, jest radosna i uśmiechnięta - domek szybko potrzebny zanim sie zbytnio przyzwyczai. Niepokoi mnie trochę, ze Sed zbytnio interesuje się jej tyłkiem. Vegunia wtedy siada albo szuka pomocy u mnie albo pokazuje koledze ząbki... Quote
beka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Wiesz zastanawiałam sie nad tym i pamiętam że Red też sie interesował nadmiernie Tara mimoże nie była po cieczce.. Poprostu byl napalony Quote
Ulka18 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Podnosze Vegunie. Pokaz sie suniu na pierwszej stronie. Quote
beka Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Vegunia szuka człowieka który ja pokocha juz na zawsze Quote
*Gajowa* Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Vegunia jest niesamowitą pieszczochą chce sie cały czas przytulać. Komu piękną przytulankę ? Quote
beka Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Ufna, kochana sunieczka szuka nowego domku. Quote
agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jak można ją nie pokochać, takie spojrzenie, wygląd i charakter - chyba wszystko przez wakacje!!! Quote
*Gajowa* Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Vegusia pięknie dogaduje się z suczkami - wczoraj odbyło się zapoznanie z Gają. Trochę obawiały się siebie wzajemnie ale obyło się bez kłótni. Dziś Vega poznała nową koleżankę w kubraczku posterylkowym o połowę mniejszą od siebie i zachowała się bardzo przyjażnie. Quote
beka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Oj Veguniu, nikt cie dzis nie odwiedził?? Biedaku, u ciotki Gajowej masz dobrze ale domek pilnie potrzebny. Quote
*Gajowa* Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Chyba jednak Vega ma cieczkę - Sed jest coraz bardziej natarczywy i w zasadzie teraz przez cały spacer stara sie dobrać do niej. Nawet staruszek Cyganek wzdycha po płotem . Vega mieszka luzem na wybiegu nie mam jej jak odizolować od Seda / podczas jego spacerów/. Quote
evita. Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ogłoszenia Vegi w necie: Vega- forum.gazeta.pl Vega- psy.pl Vega- ale.gratka.pl Vega- kupiepsa.pl Vega- 4lapy.pl Vega- kupsprzedaj.pl Vega- eoferty.com.pl Vega- bono-polska.pl Vega- dwukropek.pl Vega- gumtree.pl :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
beka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Evita bardzo Ci dziękuję. I Vegusia również :). Ciężka sprawa z ta cieczką, tak czy inaczej jak sie skończy to i tak trzeba ja wysterylizować. Quote
Recommended Posts