betinka24 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vegunia ma ciagle na allegro jednego obserwatora Quote
betinka24 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zmysł napisał(a):Co u Veguni? Narazie nie ma zadnych nowych wieści bo Beka jest na urlopie!!! Quote
*Gajowa* Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zmysł napisał(a):Co u Veguni? Vegunia wciąż bez domku....:-( linieje okropnie, wyczesuje z niej ogromne ilości biało-beżowego podszerstka. Apetyt i humor dopisują - uwielbia bawić się z moją Gają i pensjonariuszem Sedem. Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 *Gajowa* napisał(a):Vegunia wciąż bez domku....:-( linieje okropnie, wyczesuje z niej ogromne ilości biało-beżowego podszerstka. Apetyt i humor dopisują - uwielbia bawić się z moją Gają i pensjonariuszem Sedem. To niezbyt dobre wiesci, mam nadzieje ze wkrotce zoatsnie tu zamieszczona informacja ze sunia ma juz domek, a odnosnie siersci to bardzo czesto sie zdaza u bezdomnych psiaków ze bardzo wychodzi jej siersc moja sunie gdy wzielam to siersc wychodzila jej tonami z czasem to minelo, dostala troszke witaminek byla czesana i teraz jest piekna i zadko kiedy jej wloski wychodza:lol: Quote
iczing Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 jest domek chętny na naszą panienkę... w niedziele będzie sprawdzony i jeżeli wszystko będzie ok (z domkiem) to :loveu: Gajowa podrzuć numer telefonu bo wtedy w nocy coś pokręcilam i sie skasowalo. Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 iczing napisał(a):jest domek chętny na naszą panienkę... w niedziele będzie sprawdzony i jeżeli wszystko będzie ok (z domkiem) to :loveu: Gajowa podrzuć numer telefonu bo wtedy w nocy coś pokręcilam i sie skasowalo. Nareszczie oby bylo wszystko ok, trzymam kciuki z całych sil Quote
*Gajowa* Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Iczing wysyłam pw... i trzymam kciuki :thumbs:. Czy możesz napisać coś więcej o tym domku ? Quote
betinka24 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mam nadzieje ze Vegunia jak najszybciej trafi do tego domku i ze bedzie tam szczesliwa Quote
betinka24 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dobranoc Vegunia!!! Juz moze wkrotce bedziesz spała w swoim nowym domku Quote
*Gajowa* Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Czekam z niecierpliwością na wiadomości jutro :-o . Quote
iczing Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 przyjechali, zakochali i......................zabrali. milo to napisać, ze nasza panienika ma DOM. Quote
Zmysł Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 iczing napisał(a):przyjechali, zakochali i......................zabrali. milo to napisać, ze nasza panienika ma DOM. Brawo!!!!!! Quote
betinka24 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Nareszczie nasza Vegunia ma domek.:multi: :multi: Quote
paulina_katarzyna Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Jak zwykle Iczing robi wszystko co jest w jej siłach. Trzymam za nią kciuki. Powinna być najbardziej kochanym czlowiekiem przez wszystkie zwierzątka. Gratuluje wam wszystkim chęci, cierpliwości i ofiarności. Pozdrawiam Quote
lamia2 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 No to gratulacje i prosimy o zmianę tytułu :multi: Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Państwo przyjechali tylko Vegunię obejrzeć... i juz nie chcieli bez niej odjechać. Będzie miała domek z ogródkiem w Warszawie i cztery dorosłe osoby do głaskania. Vega bedzie mieszkała oczywiście w domku . Państwo bardzo mili psiarze - 3 miesiace temu stracili sukę starowinkę. Wymarzony domek dla Vegi... Quote
lamia2 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 *Gajowa* napisał(a):Państwo przyjechali tylko Vegunię obejrzeć... i juz nie chcieli bez niej odjechać. Będzie miała domek z ogródkiem w Warszawie i cztery dorosłe osoby do głaskania. Vega bedzie mieszkała oczywiście w domku . Państwo bardzo mili psiarze - 3 miesiace temu stracili sukę starowinkę. Wymarzony domek dla Vegi... Cudowne wieści .... jeszcze raz gratulacje dla Vegi i dla nowych opiekunów :multi: :multi: :multi: Quote
*Gajowa* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Rozmawiałam z Państwem Veguni - wczoraj była kąpiel, która Vegunia zniosła nadspodziewanie dobrze. Państwo kupili nawet kaganiec ale okazał się zupełnie niepotrzebny Vega/teraz Kaja była spokojna próbowała wydostać się z wanny ale delikatnie. Był mały problem ze schodami ale szybko dała się przekonać i spała na górze w sypialni młodego Pana na podłodze a przygotowane posłanie olała. Wczoraj też była mała wpadka z półmiskiem szynki -Vegunia wlazła na taboret i wyczyściła półmisek. Państwo są bardzo zadowoleni i zakochani w suni...:multi: Quote
evita. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Świetne wieści :multi: :multi: :multi: Veguniu bądź szczęśliwa w nowym domu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betinka24 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 *Gajowa* napisał(a):Rozmawiałam z Państwem Veguni - wczoraj była kąpiel, która Vegunia zniosła nadspodziewanie dobrze. Państwo kupili nawet kaganiec ale okazał się zupełnie niepotrzebny Vega/teraz Kaja była spokojna próbowała wydostać się z wanny ale delikatnie. Był mały problem ze schodami ale szybko dała się przekonać i spała na górze w sypialni młodego Pana na podłodze a przygotowane posłanie olała. Wczoraj też była mała wpadka z półmiskiem szynki -Vegunia wlazła na taboret i wyczyściła półmisek. Państwo są bardzo zadowoleni i zakochani w suni...:multi: Super ze Vegunia jest szczesliwa:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts