Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Co u Veguni?

Vegunia wciąż bez domku....:-( linieje okropnie, wyczesuje z niej ogromne ilości biało-beżowego podszerstka. Apetyt i humor dopisują - uwielbia bawić się z moją Gają i pensjonariuszem Sedem.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Vegunia wciąż bez domku....:-( linieje okropnie, wyczesuje z niej ogromne ilości biało-beżowego podszerstka. Apetyt i humor dopisują - uwielbia bawić się z moją Gają i pensjonariuszem Sedem.

To niezbyt dobre wiesci, mam nadzieje ze wkrotce zoatsnie tu zamieszczona informacja ze sunia ma juz domek, a odnosnie siersci to bardzo czesto sie zdaza u bezdomnych psiaków ze bardzo wychodzi jej siersc moja sunie gdy wzielam to siersc wychodzila jej tonami z czasem to minelo, dostala troszke witaminek byla czesana i teraz jest piekna i zadko kiedy jej wloski wychodza:lol:

Posted

jest domek chętny na naszą panienkę...
w niedziele będzie sprawdzony
i jeżeli wszystko będzie ok (z domkiem) to :loveu:

Gajowa podrzuć numer telefonu bo wtedy w nocy coś pokręcilam i sie skasowalo.

Posted

iczing napisał(a):
jest domek chętny na naszą panienkę...
w niedziele będzie sprawdzony
i jeżeli wszystko będzie ok (z domkiem) to :loveu:

Gajowa podrzuć numer telefonu bo wtedy w nocy coś pokręcilam i sie skasowalo.

Nareszczie oby bylo wszystko ok, trzymam kciuki z całych sil

Posted

Państwo przyjechali tylko Vegunię obejrzeć... i juz nie chcieli bez niej
odjechać. Będzie miała domek z ogródkiem w Warszawie i cztery dorosłe osoby do głaskania. Vega bedzie mieszkała oczywiście w domku .
Państwo bardzo mili psiarze - 3 miesiace temu stracili sukę starowinkę.
Wymarzony domek dla Vegi...

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Państwo przyjechali tylko Vegunię obejrzeć... i juz nie chcieli bez niej
odjechać. Będzie miała domek z ogródkiem w Warszawie i cztery dorosłe osoby do głaskania. Vega bedzie mieszkała oczywiście w domku .
Państwo bardzo mili psiarze - 3 miesiace temu stracili sukę starowinkę.
Wymarzony domek dla Vegi...

Cudowne wieści .... jeszcze raz gratulacje dla Vegi i dla nowych opiekunów
:multi: :multi: :multi:

Posted

Rozmawiałam z Państwem Veguni - wczoraj była kąpiel, która Vegunia zniosła nadspodziewanie dobrze. Państwo kupili nawet kaganiec ale okazał się zupełnie niepotrzebny Vega/teraz Kaja była spokojna próbowała wydostać się z wanny ale delikatnie.
Był mały problem ze schodami ale szybko dała się przekonać i spała na górze w sypialni młodego Pana na podłodze a przygotowane posłanie olała.
Wczoraj też była mała wpadka z półmiskiem szynki -Vegunia wlazła na taboret i wyczyściła półmisek.
Państwo są bardzo zadowoleni i zakochani w suni...:multi:

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Rozmawiałam z Państwem Veguni - wczoraj była kąpiel, która Vegunia zniosła nadspodziewanie dobrze. Państwo kupili nawet kaganiec ale okazał się zupełnie niepotrzebny Vega/teraz Kaja była spokojna próbowała wydostać się z wanny ale delikatnie.
Był mały problem ze schodami ale szybko dała się przekonać i spała na górze w sypialni młodego Pana na podłodze a przygotowane posłanie olała.
Wczoraj też była mała wpadka z półmiskiem szynki -Vegunia wlazła na taboret i wyczyściła półmisek.
Państwo są bardzo zadowoleni i zakochani w suni...:multi:

Super ze Vegunia jest szczesliwa:multi: :multi: :multi: